Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1666
22.11.16 09:28

@tlustyhrosik tak super, mozna bude malinecko vetsi ale zalezi na tom? Hlavne ze bude zdravouckej bobecek malej.;-) hlavne ze je vse v poradku. No ja mela malou do ted hlavou nahoru a docela mam tim padem rozkopanej mocak, taky jsem byla na moc kvuli bolestem v nem ale nic, tak to bylo asi tim jak na nej dupala :-) ted dupka pekne po zaludku az je mi spatne. Ale za chvilku nam to konci ;-) nebo vlastne spis zacina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
22.11.16 09:34

@sukynecka01 ahojky, tak ty uz muzes rodit kazdym dnem. :-) vlastne uz my. vsechny. :-) budes z nas asi prvni, tak tfuj tfuj a co mozna nejvic klidny porod :kytka: fakt jsi tak vyrizena? To ti dava prcek teda zabrat. Me jen silene boli krize a noha a spatne spim ale jinak super. Ale je fakt ze to břicho fakt nemam velke. Tak se drz, uz to mas za par tak si uzivej posledni chvilky s briskem a kopance ;-) a ne ze nam sem pak napises jak byl porod hroznej :-D klidne lzi ale chval ho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
22.11.16 21:35

@Ja.JJu. No zitra dam vědět 37+1tt takže zacatek 38 prviho syna jsem mela 39+3tt uvidime ted je to holka tak doufam ze vyleze driv. Jak dr zitra rekne ze sem zavrena atd ae otevru sama hha doma… Uz se tesim na monitor prvni. Jubak dnes mi bylo ok az a tvrdnuti břicha oka ale vcera sem fakt bulela jak tlacila na zebri a hrudnik a nemohla sem se nadechnout. A ted jak kope vzdycky pod prave zebro az me tk fakt zaboli hnusne jako by ho někdo vytahoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
23.11.16 14:34
@Ja.JJu. píše:
@tlustyhrosik tak super, mozna bude malinecko vetsi ale zalezi na tom? Hlavne ze bude zdravouckej bobecek malej.;-) hlavne ze je vse v poradku. No ja mela malou do ted hlavou nahoru a docela mam tim padem rozkopanej mocak, taky jsem byla na moc kvuli bolestem v nem ale nic, tak to bylo asi tim jak na nej dupala :-) ted dupka pekne po zaludku az je mi spatne. Ale za chvilku nam to konci ;-) nebo vlastne spis zacina :-)

No, celkem na te velikosti zalezi, je rozdíl rodit 3kg a 4.5kg, to uz neni porod jedna báseň :lol:
Ale tak hlavne, aby byl zdravý.
Ja jsem rada, ze je zatim uvnitr, se v klidku vyspim, nic me neruší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
23.11.16 14:41

@tlustyhrosik no jako jasne, ja to spis myslela ze je dulezite aby byl zdravej celej ze to je vzdy to nejdulezitejsi. S velikosti se uz nejak poperes. Co ti taky zbývá, ven jit musi. :-) at ma 3 nebo 5 kilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
23.11.16 14:43

@sukynecka01 mas teda zlobidlo v brisku :-) ja mam asi lenocha nejak ty pohyby nevnimam moc :-D sem tam se zapre, kopne ale nic hrozneho. Spis sito uzivam. Tak drzim palec a dej vedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
23.11.16 14:49

@Ja.JJu. @sukynecka01 co poslicky? Mate? A jak se projevují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
23.11.16 14:59

@tlustyhrosik ja nemam, ja az ted vysadila horcik tak rikala ze uz by pomalu mohli prichazet ale porad nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
25.11.16 13:45

Tak já mám dneska termín. Ale bohužel se malý ven ještě nechce…Vůbec se neotvírám. Takže další kontrola v úterý. :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
25.11.16 15:05
@IvePr píše:
Tak já mám dneska termín. Ale bohužel se malý ven ještě nechce…Vůbec se neotvírám. Takže další kontrola v úterý. :mavam: :)

Jeee, tak to uteklo… Tak snad to bude brzo, uz tak je ten posledni mesic narocny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
25.11.16 15:46

@IvePr ahojky, zjova tak to fakt uteklo. Treba se na tu kontrolu ani nedostanes a v utery uz budes hlasit ze mas prcka u sebe :-) drzim palecky at je to co nejdriv :-) a krasny porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
25.11.16 15:53

@IvePr ty brďo tak držím palce ať je to brzy a rychle :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
25.11.16 16:15

@tlustyhrosik ja ani nevim haha ani u prvniho sem nevěděla. Sem tam me boli spodek ze nemůžu abi xhodit jako bych nela neco v podbřišku. Vcera monitor vse oka mala tlaci hlavou dolů ake sem zavrena mekky čípek. A ze uz můžeme ven v úterý začínáme 39 tt a mame cca tri kg dneska si dam horkou vanu svarak a sex po puk roce otocim se jak veleryba hahah na bok a pritel at koná haha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
28.11.16 13:30

Ahojda :-) tak my dnes prvni kontrola v porodnici. Mala ma 2900g jsme 35+6. Cipek se malinko zacina otvírat tak uvidime. :-) co vyyyy? Nejake novinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
29.11.16 20:27

Ahojky, tak uz to mam za sebou :srdce:. Za tu bolest to stoji. Bolesti jsem mela 3 dny. A dneska v 11:21na nas vykouklo nase stesti lucinka. 3,80 kg a 51 cm. Bez nastrihu, cvicila jsem s aniballem :) :potlesk: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí