Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kopejka píše:
@tlustyhrosik a ty koukám máš termín porodu 21.12.tak držím palce ať je to dřív a nebo až po Vánocích
Jo, no ja doufám, ze to bude pred
. Nechce se mi cekat ![]()
@sukynecka01 ja se bohuzel v tomto nevyznam vubec, tak neporadim
![]()
Ahojky. Ne, v pondeli jsem byla. otevrena na spicku. Jinak nic. Uz nemuzu, jsem nervozni, boli me bricho jaknkdybych delala sto sklapovacek denne, zebra mam uplne dokopane, trisla tahnou, jsem tezka a boli me klouby, nekdy uz brecim tim jak jsem nevyspana a utahana z tech dvaceti kil co mam nahore. No uz aby to bylo fakt. Dneska 37+2. Co vy? Porad nic?
@Ja.JJu. Tak ja vubec nevim, jestli jsem otevřena. Tady to nekontroluji. Jen monitor. Ale nevypada, ze se neco chystá. Z toho co popisujes, tak mam ty trisla, ty cítím hodne, kdyz vstávám, jinak ten zbytek tak mírně. Spím dobre a az na ty trisla se cítím fajn. Teda jeste únava. Ja jsem 38+1.
@tlustyhrosik no jako ja pred tydnem jeste taky uplne v pohode ale ted je to narez. Uz jen cekam az praskne voda nebo zacnou kontrakce. Je dobre ze nemas zadne dalsi potíže ze se citis dobre
zavidim. Aspon si to muzes jeste krasne uzit to brisko
v klidu a bezbolestne
u me to dela ta silena vaha si myslim hodne. Dvacet kilo je dvacet kilo. :-/ jinak je to sila jak to uteklo co, ted uz jen cekame na den D ktery zachvilku proste prijde
premysleli jste o epiduralu nebo necem podobným? Ja bych to chtela uplne bez vseho. Ale tezko rict, abych nelitovala. Buh vi jake to bude ![]()
Vím, že spousta vás má těsně před porodem, ale potřebuju poradit/uklidnit…
Jsem 11+2 a od samého začátku mám dole nějaký problém.
Nejdřív jsem měla Macminor a Utrogestan. Pak mi vykultivovali Streptokoka, měla jsem dvoje atb. V 10tt byl už v pořádku, plod měl 4cm a srdíčko bilo. V pondělí jdu na kontrolu, a zas me něco trápí.
Normálně mám natekly a svědivý klitoris. Je zarudly. Jen ten. Zadny výtok, jinde mě to nesvedivy. Jen tohle. Přijdu si jako Pako, není týden aby mi něco nebylo… ufff, už mi to přijde jako prokletí…
@JetLi proste to nemáš preleceny a ty atb ti nezabrala. A mela jsi nejakou mast? Jako clotrymazol? Pokud ne, tak zkus jeste to.
Ja na to v tehotenstvi taky trpím, i kdyz ne tolik jako ty.
@Ja.JJu. Jj, nakonec to uteklo
. No ja si to nedokazu moc predstavit, jak to bude probíhat. Nechtěla bych vyvolavat, to bude bolest jak blazen. Ale cokoliv, co utisi bolest, tak beru. Zase si nemusim uplne prožívat vse ![]()
@tlustyhrosik ahoj jsi pořád celá ještě ![]()
@Ja.JJu. a ty koukám taky ![]()
Jinak holky já rodila bez utišujících prostředků a bylo to v pohodě neříkám, že to nebolelo, ale já bolest snáším dobře ![]()
@kopejka no bohužel jsem stale dva v 1. Ale myslím, ze bych uz klidně mohla jít rodit. Uz me to nebaví s pupkem, i kdyz žádný závažnější problemy nemam ![]()
@tlustyhrosik
Kultivaci se dozvím v pondělí. Měla jsem augmentin tablety a amoxicilin vaginálně.
Původní problémy mi odezněly, jen se mi přidalo tohle. Jsem už z toho na prásky
Ted jsem si v lékárně koupila canesten krém, podle lékárnice ho můžu. Tak budu mazat mini vrstvu, aby to aspoň nesvedilo.
@JetLi jo, to je to stejny, ten canesten. Ten by ti mohl pomoci.