Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1257
18.12.16 18:55

@stanri tak manzelovi by mi nebylo blby dat prave ten test, pokud teda nebudete slavit v sirsi rodine :D
Podle me pred svatkama uz doktori neobjednavaji, pouze vemou akutní případy a to dvě čárky nejsou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
18.12.16 19:08

@tlustyhrosik me dnes porodni asistentka radila at si nakapu do aromalampy hrebickovej a rozmarinoveu olej a dycham. Ze to muze jeste do uterka treba pomoct aby sla mala sama. Nic takoveho jsek nesehnala takze jsem ted dopila svarak s hrebickem a skorici :-D mala trochu zaparila v brise a ted uz je klid. Myslim ze bych taky prenasela. Hele neves hlavu, treba se fakt prdola rozhodne do terminu. A s tim mocakem to je blbe, mozna malo pijes, to je hodne dulezite prave i jako prevence infekce mocaku. Uvidis co ti povi no, snad se te to brzo pusti, jak infekce tak malej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
19.12.16 06:53

Ahoj holky dlouho jsem neprispivala. Vcera jsem mela druhy termin a furt nic. S pritelem uz jsme vyzkouseli vse krome cerveneho vina a ricinoveho koktejlu. Dnes jsem 40+4 v 10 me ceka uz 4 kontrola v porodnici tak jsem zvedava co se dozvim. Drzte palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
19.12.16 09:58

@leniiisek5 jee, tak to drzim, dej vedet, Jak to dopadlo a co ti rekli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
19.12.16 10:01

@leniiisek5 taky drzim palce. :kytka: at jsi uz aspon nachystana ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
19.12.16 10:01

@Ja.JJu. Ja si myslim, ze jsem nastydla, ze piju dost. Tak se ted snazim pit jeste vic a udrzovat se v teple. Uz se tesis na zitra? Na setkani s dcerkou? :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
19.12.16 10:04

@tlustyhrosik to je mozne, a pij hodne urologu a brusinkoveho. Me to z infekce dostalo bez atb. ;-)
Tesim se silene moc ale stejne tak se bojiiiim. :mrgreen: ale zatim se drzim, horsi to bude vecer :mrgreen: touto dobou zitra uz to bude rozjete :mrgreen: mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
19.12.16 10:05

Holky, když vás tak čtu, tak jsem ráda, že mám tentokrát naplánovaného císaře, to čekání je hrozný, ještě to mám v živé paměti. Měla jsem termín přesně před dvěma lety a pak jsem až do štědrého dne přenášela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
19.12.16 10:10

@Ja.JJu. Nejaky caj tu asi sezenu, ale nebude to stejna nabidka jako v CR a ty brusinky se bojim, ze to nebude tak snadne. Uvidim, podivam se odpo do lekarny.
V kolik mas zitra nastup? Je mi jasny, ze jsi vystresla z porodu, no, snazim se te motivovat pozitivnim vysledkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
19.12.16 10:13

@kopejka njn, cekani je desny, ja vim, ze do terminu urcite neporodim. Proste to citim. Porodu se taky desim, no uz bych to mela rada za sebou. Uz si pripadam jak velryba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
19.12.16 10:16

@tlustyhrosik tam je takovej problem s temato vecma? Kurna vsak zijes v Anglii a ne na konci sveta. Urcite neco sezenes. Me to fakt dost pomohlo. Poslala bych ti postou, ale nez by se to k tobe dostalo uz budes mit po infekci i porodu :mrgreen:
Nastup mam v 5:30. Motivace pozitivnim vysledkem :mrgreen: dekuju :mrgreen: vis co, zensky rodi celej zivot. Zvladneme to taky. Bolet to bude, narocne taky, vycerpavajici ale vysledek bude stat za to. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
19.12.16 11:34

Tak hlaseni z kontroly. Jsem stale zavrena, cipek polotuhy. Jinak vse ok. V patek mam dalsi kontrolu :( ja uz nemuzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
19.12.16 11:58

@leniiisek5 jejdaaa, prckovi se u tebe libi :-) a bavili jste se o pripadnem vyvolani? Jak dlouho by te nechali prenaset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
19.12.16 12:12

@Ja.JJu. Ale ja neziju v Anglii :lol: ja prave ziju na konci sveta, ale presne specifikovat nechci, chodi sem znami. Uroven zdravotnictvi, je tu asi jako v Anglii, ale dostupnost nektereho zbozi tu neni, protoze nejde na odbyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
19.12.16 12:15

@tlustyhrosik ja myslela ze jsi zminovala prave Angliiiiii. Tak to prepáč :mrgreen: tak to je blbe teda, ale urolog by se tam snad najit mel. Tak poradne to tam procmuchej a neco najdes. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí