Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1666
14.12.16 15:24

@tlustyhrosik tak uvidis. Treba nebude mit tolik, a kdy jo tak budes muset jen vic tlacit :) to zvladnes tak i tak. Ale zajimalo by me to. Tak na kontrole rekni at ti prcka zvazi. My dnes mame 3250g. Ale mame problem s ozvama. Mala v pondeli na ozvach nesla poradne zmerit, po trech hodinach jsem sla znova a mela diskotéku, dneska jsem sla na kontrolni ozvy a je tam hrozne moc pohybu, rikal ze je to na hrane a mam prijit zase v patek, pokud to bude stejne tak mi vyvolaji porod at neprenasim. Takze… sama jsem zvdava jak to dopadne. Ale jinak je vse ok. Jen je moc akcni. Je fakt ze od 12hod do ted se jeste nezastavila. Tak snad to neznamena nic spatneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
14.12.16 16:44

@Ja.JJu. Jo jsem rada ze ji mam u sebe ale fakt spi hah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
15.12.16 00:00

@Ja.JJu. Je,no tak se mozna uz brzy dockas :D
A ptala jsi se DR na to tepani v podbrisku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
15.12.16 10:17

@tlustyhrosik vis ze neptala? Ja jsem byla z tech ozev nejaka zmatena a resili jsme hlavne to a na to jsem uplne zapomnela. Ale uz treti den jsem to necitila, nebo jen chvilenku. A zacinam mit strach z porodu, velky, nekdy me prepadne uplne uzkost. Chjo. Uz bych to chtela mit za sebou. Ty jsi v klidecku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
15.12.16 14:10

@Ja.JJu. No ja jsem mela desny úzkosti celodenní a ted je to celkem lepsi, rikam si, ze to zvladnu a ze to nebude horsi, nez co čekám (a to si představuju hrůzu) :mrgreen:
Ze to nejak dam :mrgreen:
Uz bych to taky chtela mit za sebou, prece jen to čekání to děla horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
15.12.16 15:10

@tlustyhrosik fakt? To jsi dobra ze te to opouští, me cim vic se to blizi tim vetsi mam bobky… ale mas pravdu ze to cekani je nahouby, to clovek uz fakt nemysli na nic jineho a zacina z toho cvoknout. :mrgreen: ja chtela aby mi praskla voda sama, vse prirozene. Jenomze jestli budou vyvolavat tak mam smulu… sem zvedava kdy to chytne tebe. Vždycky kdyz mi prijde upozorneni si rikam ze by uz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
15.12.16 19:18

@Ja.JJu. Hahaaaa, jeste fakt ne :mrgreen:
A kdy jdes znova? A kdy budes vedet, jestli budou vyvolavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
15.12.16 19:58

@tlustyhrosik :-) ale termin mas ve stredu ne? To uz bys mohla taky vysplouchnout prcka :-)
Ja jdu zitra po obědě na dalsi ozvy a podle toho jake budou se rozhodne co dal. Tak uvidime, dam vedet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
16.12.16 12:00

@Ja.JJu. Jo, ve stredu, ja ani nevim co he za den, jen resim datum a kolik dni zbyva. Prcka bych rada vysplouchla hned, ale nevim jak na to. On se totiz ocividne nechysta.
Napis, Jak jsi dopadla dneska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
16.12.16 12:28

@tlustyhrosik @Ja.JJu. koukám, že jste pořád celé držím palce, ať to máte brzy za sebou, až to přijde na strach nebude čas a nenervujte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.12.16 13:26

Holky v utery mam naplanovanej porod :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: bojim strasne moooooc ale uz to budu mit za sebouuuuuuu :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
16.12.16 14:42

@Ja.JJu. Jeeee, tak to je super! Alespon uz budes s dcerkou a vis, kdy to prijde. To je pozitivni, vedet, kdy bude den D. Takze to budes na stedry den v porodnici? Jak dlouho se zustava v porodnici? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
16.12.16 14:44

@kopejka diky, no rada bych to uz mela za sebou. Byt s miminkem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
16.12.16 14:57

@tlustyhrosik po normálním porodu pouští třetí až čtvrtý den, ale záleží za jak dlouho po vyvolání se narodí a taky jestli HA v porodnici podmínka propuštění plné kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.12.16 15:09

@tlustyhrosik je fajn vedet to, ale nechci se videt v pondeli vecer :-D to ja budu asi uplne mimo. Mam fakt strach. Ale jsem rada ze se vyhnu prenaseni no. A pokej jeste porodis driv nez ja :-)
Jinak nevim taky jak to chodi a jak se dlouho zustava v te me porodnici. Nějak to neresim. Proste uvidime :-) ja doufam ze kdyz porodime toho 20.12 a nebudou zadne komplikace tak ze nas s ohledem na ten stedry den pusti domu. Uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí