Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kopejka dr.mluvil jen o indukci. V patek rikal ze to udelame v utery at jeste nechame dozrat porodni cesty… Doufam teda ze zitra budou dost zrale. ![]()
@Ja.JJu. no tak jestli řekl pouze indukce, tak dobrý, budu držet palce, ať je to rychlé ![]()
@kopejka jj rekl… Ty jo, zacinam byt nervozni, jdu neco delat
a moc dekuju, snad to zmaknem alespon v ten den. Tak hezky den preju ![]()
Nechali by me az do 28.12. Uvidime jak dopadne kontrola v patek snad se to uz nekam pojne. 19kg nahore a uz mi boli cely clovek a hlavne spodek to mi prijde jak kdy me nekdo do nej nakopal
@kopejka tak ja mam presne takovy bricho, takhle velky. Mam na mysli, to s kterym jsi rodila minule. ![]()
@Ja.JJu. Tak na tebe budu myslet, at to je rychly a pohodovy porod
![]()
@leniiisek5 tak snad v patek se to pohne a reknou ti prijemnejsi zpravu. To cekani je desny, ja bych zase potrebovala s sebou tahnout toaletu, chce se mi furt curat. Uz nikam nemuzu chodit, dnes jsem byla naposledy a Ted uz do porodu budu zahrabana doma a jedine do nemocnice a tam nastesti zachod je pritomen ![]()
@tlustyhrosik píše:
@kopejka tak ja mam presne takovy bricho, takhle velky. Mam na mysli, to s kterym jsi rodila minule.
No aspoň nejsem sama
@tlustyhrosik dekuju moc. Doufam ze to pujde doslova jako po masle
jdeme zkusit spat, rano ve 4 vstavame. Drz palecky. Bojim bojim
papaaaa
Já ráno byla u doktora a těhotenství mi potvrdil, prý 7. týden.
Další kontrola začátkem ledna, viděla jsem na ultrazvuku váček a uvnitř si doktor všiml i srdeční akce!
Jsem šťastná a snad to bude v pořádku, teď už mi jen říkal, ať jím Fembion - jíte ho taky?
Není na to moc pozdě, prý to berou maminky ještě před oplodněním…
@kpro tak to je super, ze te vzal a ze se vse vyviji tak jak ma. S tím Fembionem neporadim, to jsou vitaminy?
@Ja.JJu. Taky na tebe myslím, at mas pohodovy porod a co nejkratsi ![]()
@kpro píše:
Já ráno byla u doktora a těhotenství mi potvrdil, prý 7. týden.Další kontrola začátkem ledna, viděla jsem na ultrazvuku váček a uvnitř si doktor všiml i srdeční akce!
Jsem šťastná a snad to bude v pořádku, teď už mi jen říkal, ať jím Fembion - jíte ho taky?
Není na to moc pozdě, prý to berou maminky ještě před oplodněním…
Já ho taky začala brát hned jak sem se dozvěděla že jsem trhu je to do 12.tydne a pak je od 12.
Tím nic nezkazís a pozdě rozhodně není mě říkali ze čím dřív tím líp samozřejmě to gratuluju me prohlídka čeká až v lednu
tak snad se už dočkáme
abych poprvé viděla to co je ve vnitř ![]()