Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kpro
18.12.16 09:03

Ahoj holky, v pátek večer jsem objevila 2 čárky na dvou testech, takže jsem zatím neměla možnost volat na gyndu, ale chci se zeptat - za jak dlouho mě tak vezme, podle všech kalkulaček na netu mám být teď na začátku 6. týdne - má cenu tam chodit? Samozřejmě bych moc ráda měla potvrzené těhotenství pod stromeček, ale právě nevím, jestli na mě budou mít u doktora čas nebo jestli to prostě celé ještě není moc brzo. :) Díky moc!

• Citovat
  • Upravit
1257
18.12.16 09:26

@kpro gratuluji k carkam :). Jinak asi by ted videla gestacni vacek, nebo neco, ale na zacatku 6tt, coz je 5+, tak urcite jeste neuvidi srdicko, to je moc brzy. Rekne ti, ze se tam neco rysuje, ale ze je moc brzy, na nejake potvrzovani. Na srdicko se chodi nejdriv koncem 7tt, aby uz byla sance, ze tam bude. Pokud to chces nadelit partnerovi/manzelovi, tak mu tam frkni, ten test pod ten stromecek. Jestli tam mas silny carky, tak to tehotenstvi bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kpro
18.12.16 09:53

@tlustyhrosik moc díky, manžel už to ví, ale spíš jeho mamince jsme to chtěli tak nějak předběžně říct, budeme u ní na Vánoce.. Ale právě nevím, jestli jí tam dávat ten test, počůranou platovou tyčinku se mi moc dávat nechce, spíš jsem chtěla mít třeba potvrzení z krve. Ty čárky jsou ale hodně silnné, přikládám fotku.. Zbytku rodiny a známým bychom to samozřejmě řekli až mnohem později, až to bude jistější.

• Citovat
  • Upravit
9719
18.12.16 09:56

@kpro tak si zajdi na krev jako samoplátce stojí to cca 200,– ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
18.12.16 14:11

@kpro krasny carky. Jako test mamince ne no, ale bud zajit na tu krev, a nebo treba neco vyrobit, prani, ze bude babicka. Na internetu je toho plno, neco vtipneho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.12.16 15:44

Přeji pěkné adventní odpoledne! :) Na mě včera naprosto nečekaně vykoukly dvě čárky, takže musím počkat do zítra než budu moct brnknout k doktorovi a objednat se. Doufám, že tam bude mít volné okno co nejdřív. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
18.12.16 16:14

@stanri gratulace :) :dance: no on si te doktor nejspis pozve az v 7-8tt. Kolikaty jsi ted dle MS? a pres svatky taky asi nebude pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.12.16 16:18

@tlustyhrosik Děkuju. :) Podle kalkulačky na netu bych měla být 5+4, takže si taky myslím, že se k němu, bohužel, dostanu až za dlouho. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
18.12.16 16:31

@stanri no podle me si te pozve nekdy hned po novym roce. Ted by ti stejne nic moc nerekl. Po novym roce uz bude I srdicko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.12.16 17:00

Ahoj holky:) tak jsem na tom stejně jak vy ale jak píšes tady že si nás nejspíš pozve až po novém roce to budou muka :D :D já zejtra rano jdu na odběr k obvodnímu a můj gynekolog tam bude až odpo. takze mu cinknutí a taky uvidím co mě poví ale holky držím palce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.12.16 17:01

@tlustyhrosik já myslela že už na 5 tydnu srdíčko začíná tlouct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
18.12.16 17:55

Juuu gratuluju novym tehulkam :-) to mate krasny darecek k Vanocum :potlesk:

@tlustyhrosik a co ty, jeste porad cela… Se s tim taky flaaaakas :mrgreen: my dnes ozvy uz dobre ale pro jistotu plati ta vyvolavacka v utery. Tak drrrrrz palec. Snad bude mala do vecera venku. No kez by do obeda :mrgreen: kdyz zaciname uz o pul6 rano. Hele treba porodis taky v utery :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.12.16 18:04

@tlustyhrosik Z prvního těhotenství si pamatuju, že drobečkovi začalo srdíčko bít jako o závod až začátkem 8tt. Ale říkám si, že by bylo fajn, kdybych mohla manželovi pod stromeček zabalit fotku alespoň toho gestačního váčku. :D Je to takové lepší než mu dávat těhotenský test. Jsem ale tak nějak smířená, že mu s tím snad udělám radost až po novém roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
18.12.16 18:48

@Lupinka88 no to tluce, ale mohla jsi mit ovulaci zpozdenou, to za prve a za druhe si nejsem jista, jestli to je hned zachytitelny pres ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
18.12.16 18:52

@Ja.JJu. Prosimte, fakt se snazim, dite vypuzuju, ale nechce se mu. Vcera jsem 40min chodila na pasu, a nic! Uplne zbytecna namaha :mrgreen:. Prosimte beztak jeste v terminu budu 2v1. Ve stredu jdu na kontrolu a mam I spatny mocak, vysla mi infekce a citim to hodne, tak jsem zvedava, jak se s ni domluvim na reseni. Nechci dalsi atb, nez porodim, na druhe strane ho zacinam dost citit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí