Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12162
8.12.16 20:52

@JetLi Já to mám stejně jako ty, od 11tt se mi objevila mykóza, pak jsem ji vyléčila, pak se zas vrátila, pak kvas. infekce.. a teďka opět mykóza a jsem nyní ve 29tt a už mě to opravdu nebaví! Nikdy předtím jsem to neměla, až teďka v těhotentví. Navíc mi NIC nepomáhá, vyzkoušela jsem všecky krémy, čípky, výplach, jogurty bílé - prostě nic :zed: :pocitac: možná ten canesten je trochu účinný. Tak jsem zvědavá, jak to do porodu nějak zvládnu.. Navíc kvůli té infekci se mi zkrátil i děl. čípek.. Bakterie tam dole se mají zřejmě velice dobře, když proti nim už nemám jak bojovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
10.12.16 04:46

Ahoj holky uu neni moc casu na internet než se do vseho dostaneme…
Emma 2.12. 00'05 3490 g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
10.12.16 08:29

@sukynecka01 jeeejda, to je krasna princezna! Az mi slza ukapla :kytka: to je uzasne. Ja uz chci taky :-D grauluju k pokladu!!! Ema krasne jmeno, ja chtela Emu nebo Ellu a nakonec jsme vybrali Ellu. Je nadherna. :potlesk: :palec: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
10.12.16 11:36

Ahojky,
nemám teď moc času chodit na internet. :mrgreen: Ale máme se dobře, kojení se mi už konečně hezky spustilo, v noci spíme jak špalci :D
Někdo se mě tu ptal na aniball, měla jsem nacvičeno 30 cm, občas jsem zvládla i 31 cm. Malá měla hlavičku 35. Pokud můžu, tak to určitě doporučuju. Za ty prachy to stojí :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
10.12.16 13:44

@sukynecka01 Ta je krasna. Moc velika gratulace, k holcice :kytka: :dance:. Tak hlavne at jste zdravy holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
10.12.16 13:46

@IvePr jo, na ten jsem se ptala ja :D Ja ho mam, no skoncila jsem na 26cm, a uz pokracovat nebudu, i kdyz mam pocit, ze bych zvladla vic. No udelala se mi venku prasklinka, ani ne na hrazi, a posledne jsem krvacela jako fest, asi tim tlakem zevnitr se mi to udelalo, ale na takovym nic nerikajicim miste. Neustale lecim bud mocak, nebo kvasinky, takze to je nejspis z toho.
Tak uz cvicit nebudu a nastrihu se asi nevyhnu no, ale chtela bych se vyhnout cisari, tak uz nebudu nic pokouset :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
10.12.16 18:45

Holky, citite nekdy kdyz jste v klidu takove jakoby pravidelne pulzovani nebo tepani v brisku? Vim ze to dela mala a skytavka to stopro neni tu poznam. Je to vylozene jako pulzovani co vterinku se jemne nadzvedne brisko. Jsem z toho nervozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
10.12.16 21:26

@Ja.JJu. Ja jsem myslela, ze to je ta skytavka :mrgreen:. Tak Jak vypada ta skytavka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
11.12.16 08:17

@tlustyhrosik :-D skytavku poznas, to jsou takove skubave pohyby taky pravidelne ale jakoby poskaujici :-) stejne kdyz skytas ty taky sebou u toho tak jakoby trhas ;-) toto co ted resim ja je jakoby takove pulsovani, jemne zvedani je jednoho mista bez zaskubu. Zitra mam kontrolu tak se zeptam. Ale uz bych si tak prala rodit. Zavidim ti ze jsi o tyden dal jak ja :-D i kdyz podle mesicku mam termin taky 21.12. Podle ultrazuku 27.12. Tak si rikam ze by to mohlo byt driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
12.12.16 14:04

Holky diky noc ted neni cas na psani trapi nas prdiky tak sem rada ze neco udelam a nevyspana uz se nevyspik nikdy hahah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
14.12.16 10:01

@tlustyhrosik tak co jak jsi na tom? Jeste jsi cela? :-) ja dnes 38+2. A staaale celaaaa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
14.12.16 10:02

@sukynecka01 rikas teda at honem dospime co muzeme dokud jsou jeste v brisku jo :-D uzivej si to. Zavidim ze uz tomas za sebou a mas mimi u sebe ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
14.12.16 13:12

@Ja.JJu. Jeeee, ty mas moc peknou fotku. Byla jsi u fotografa? :) :palec:

Jsem stale 2v1, Ted 39+0. No mam menstruacni bolesti a obcas bolest zad, ale bricho mi netvrdne a nemusim rozhanet poslicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
14.12.16 13:26

@tlustyhrosik jj byli jsme se nechat zvecnit :-D dekuju :lol:
tteda ja taky ty poslicky nejak nevnimam. Ale brisko tvrdne dost. Tak uvidime. Ty uz bys covece mohla co. Kolik vazi teď prcek? Ja zrovna sedim. napojena v porodnici na ktg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
14.12.16 13:56

@Ja.JJu. To nevim. Merila ho naposledy dva tydny zpet a rekla, ze v dobe porodu bude mit vahu kolem3.5kg. Ale ja jsem si jista, ze bude mit pres 4. Citim, ze to je obrik. Mohla bych, ale myslim, ze budu prenaset.

A co ty? Jak mas velky mimco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital