Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ja.JJu. jo jo jak říkáš není to napořád a za tu princeznu to stojí. Neboj se nic, kamarádka do 7měs. nevypadala vůbec těhotná a pak se jí narodila malá 3570g a 52cm. Během 14dní jí pupík vytostl ani nevíme jak
@kikush-ka-
nekdo to tak ma..je to zajimave
jak jsme kazda jina
ale porad je nejdulezitejsi zdravi mrnatka… hlavne at jsou naprosto v poradku ![]()
@kikush-ka- cauu tak super pupicek krasnyyy ![]()
Ja v utery zacinam 29tt
28+0 budu
Jinak zase nevolno nejak ale ne jako na zacatku ale zase to krkani porad a kyselost
Prave ze sem nejak moc nejedla jine veci
Zaha me nepali vubec
Ale na zacatku sem mela lyselost v ustech krkani porad a zvracení ale jen sliny proste
Ted zase ti krkani hodne kyselost v ustech hruzaaa.
Ale zmeniki se mi pohyby uz to neni kopanec spis vlny v brise nekdy citim jak to jde od apod nahoru atd…jako by se tlacil vetrelec ven přes kůží hahah
A mlezivo uz je hodne uz to mam od 16tt a tes hruzaaaaaa tece a teceee
19.9 jedu na tu onkologii posledni stery z čípku byla sem v 16tt na biospii mamm 3 prednadorovy stav mebo co mela sem 1 stupen ale nejak tehu to urychlilo.
Tak uvidime co bude rikal kdyby to tak bylo tak udelame konizaci cipku pokud uz rakovina daji ven delohu ale to mi nevadi hlavne at mala je zdrava a dve deti staci
Me slo o to at mame sve s pritelem co jsem 7 let s ex mam 8 leteho a vychovava ho tento ex ho nevidel 6 let debil.. sem rada ale…tak hlavne at je ma zdrava ja taky a jedno jestli s delohou nebo bez
@sukynecka01 tobe jako uz tece mlikooo? Ty jo, ale tak mozna u druheho je to jine… me teda nic. Doufam ze se roztece ale. Chci urcite kojit.
Jinak jak pises ty pohyby ze se zmenili, me taky spis jakoby se protahuje uz nez kope. Asi je to tim ze uz tam na nejake vykopavanicko maji čím dal min mista ![]()
jinak teda drzim palec at ti to dopadne dobre. S timto neni zadna sranda. Ja mela taky prvni stupen ale nejak to odznelo. Takze uz to neresime. Snad se to nevrati.
Tak doufam ze nebudes muset podstupovat vyndani delohy. To snad ne. Ale kdyby k tomu melo dojit tak je to jak pises. Mas jedno zdrve dite, druhe na ceste, mas jak jsem tak pochopila konecne fajn chlapa, nekdo nema nic z toho a moc by si to pral. Takze to ber jako stesti ze si stihla mit dve deticky a nemuselo k tomu dojit driv. I kdyz to tak nemusi dopadnout. A ze je otec tveho prvniho ditete debil… skoda ze debilove nemaji nejakou znacku na cele. Taky bych se jim rada vyhnula ale bohuzel. Charakter cloveka se nekdy projevi dost pozde. Kazdy chlap umi zenske udelat dite ale ne kazdy dokaze byt potom tátou. Tak snad sis to vybrala a ted uz je vse oukej
drzim palce k dobrym zpravam. ![]()
Caute maminy..hele, citite nekdy prcky tesne pod zebry? Me uz mala asi hodinu v kuse jakoby tuka pod zebrama celkem jako casto a jako je to jako takove trhani nekdy pravidelne, z toho me kopne v podbrisku a hned na to u zeber. Jsem z toho nejaka nervozni. Jeste se nezastavila.
@Ja.JJu.
Taky mě občas kopne pod žebrama.
Pokud se Ti něco nezdá, zajdi k doktorovi nebo na pohotovost, ale myslím, že je to normální. Buď ráda, že jí cítíš. ![]()
@IvePr no uz to nedela. Ale nbylo to jako kopani ale spis jakoby se trepala nebo tak. nnevim. ale uz dobre a kopka normalne. Ja mam v patek vetsi ultrazvuk tak se ji tam zeptam
Ahojky devcata
tak jak se mame a jak pokracujeme? My jsme v poho, mala ma skoro kilecko a meri bez nozicek 25cm. Porad je hlavickou nahoru tak snad hodi salto do porodu. Placenta je na přední stene ale zatim neni vcestna tak snad ani nebude. Jinak jsem koukala na videjko jak se mimca v 28tt v brisku hybou a teda mala je asi lina nebo co. Ze by slo uplne videt jak se pretaci a nozicka nebo tak. To ne. Spis se mi brisko vlni kdyz se hybne. Mozna mi to tlumi ta placenta ze je vepredu. No hlavne ze se mala semtam ozve
jak u vas?
@Ja.JJu.
Ahoj, my se máme celkem fajn. ![]()
Ve čtvrtek jdu na kontrolu a na krev. Ukončuju neschopenku a nastupuju na mateřskou. Teď jsem ve 32.tt
Uvidím jestli se bude dělat ten poslední utz, jak se dělá. Právě minule o tom nikdo nic neříkal a na netu všude píšou že se to dělá maximálně do 32.tt, tak jsem psala dr. maila jestli se to bude dělat nebo kdy se to dělá. Aby se mnou kdyžtak mohl jít, teď už vlastně manžel.
![]()
Ale jinak musím zaklepat, že teď tak cca. tejden spím v noci jak špalek, když nepočítám výletý na záchod. ![]()
@Ja.JJu.
jinak, taky se čas od času koukám na youtube na videa. A takový vlnobití jak tam někdo má natočený, tak taky moc nemám. I když teď to už bylo o hodně silnější než třeba ve 28.tt
Koukám tam i třeba na miminka co se narodili dřív a říkám si, že to snad ani neni možný, jaký už máme velký mimča
![]()
@IvePr jeee, ty uz jsi tak daleko. Ty se maaaaas
ja uz chci takyyyyy. I kdyz to hezky utika, ale mohlo by jeste rychleji
gratuluju k manzelstvi, pokud jsem dobre pochopila tak svatba probehla nedavno
tak hodne stesti
no ja se taky koukala jak jsou mimca velka treba v tom 28tt. a uz to jsou opravdu minimiminka a ne ufounci jako jeste nedavno
krasne rostou a vyvíjí se
vubec bych nerekla ze mam takoveho velkeho mrnouska v brisku. Jakoze mi prestalo brisko rust
ale mala roste pekne, to je dulezite
ty jo, jeste par tydnu a budes rodit. To musi byt super pocit. ![]()
@Ja.JJu.
no já jsem si myslela, jak mám malý břicho, ale teď když jsem koukala na fotky ze svatby, tak to už je pupek ![]()