Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sukynecka01 ja si taky myslim ze vsechno se vsim souvisi a patri to k tomu. Me taky porad nekde v brise propichava, tlaci, tuhne, mekne a buh vi co jeste, ale myslim ze kdyz citis pohyby a dr.ti rika ze je vse oukej tak je vse v poho
a klidne takove bolesti muzou souviset s mocakem. Tak zkus brusinkove/urologicke caje, treba se ti ulevi. Ja je piju pravidelne pri takovych bolestech a pohoda.
![]()
@tlustyhrosik mas recht. Hlavne at jsou prcci zdravi
a dej zitra vedet jakto slo
drzim palec a prcek spolupracuje ![]()
@Ja.JJu. Slo to dobre. Sice nebyl uplne otoceny blbe, ale dohanel to tim, ze daval rucicky neustale pred oblicej. Takze se zazrakem povedlo par fotek, jinak to s nim bylo marny, furt maval pred oblicejem. Byl roztomilej a zvatlal a zival. Pak se na nas vykaslal a ukazal nam zadek. Pani doktorka rikala, ze to hodne dlouho nevidela, tak aktivni dite - to zni pro me desive
@tlustyhrosik juuuuuva, to je ale bobinecek. Krasna fotecka! Ja chci takyyyyyy!! Takovej cumacek. Je to bozi pamatka. Poslu moji z 20tt.
to jako vetsina vubec nepoznala o co jde ![]()
Hele a s tim ze je akcni bud rada aspon vis ze je vitalni a zdravej. ![]()
Krasne foto ![]()
Hollky me je zas od vcera rana zlem uz jsem zase blila ty kysele sliny cp prvnich 5 mesicu. Hruzaaaaaa zase
@sukynecka01 jakto? Chudatko. Ty si to teda uzivas. A nesnedla jsi treba jen neco spatneho? Nebo nejaka zaludecni chripajzna?
@Ja.JJu. Milacek ![]()
@sukynecka01 a netrpis na paleni zahy? Nerozdrazdila jsi to necim?
@sukynecka01 ahojky tak jsem po dlouhé odmlce zase zpět. byly nějaké problémy, do toho práce a chystání svatby. Ted nás čeká stěhování, ale už jsem na PN tak už je klid.
Malá je zdravoučká a čiloučká. Dnes jsem 26+2 a pupík veliký. I když co se váhy týče stoupla jen o 5kg.
@kikush-ka- vogoooo takove brisko v takove tydnuuuu. Ty uz ale cekas druhe nene?
hlavne ze je vsechno oukej ![]()
@kikush-ka- tyyy jo tak to je velikanske brisko…
teda kdyz srovnam odeme
ja mam teda taky ale porad bych rekla ze mensi
a holky psaly ze kdyz lezi nemaji skoro zadne
tak uzivej balonka ![]()
@Ja.JJu. jeee jeee to je mrňousek
No jen už aby mi pupík moc nerostl.
@kikush-ka- mnoooo prej prave ted zacina rust nejvic
tak ti nevim
ale ne, nemusis mit obri brisko jen proto ze uz ted je vetsi. A nakonec je to jedno, neni to naporad
a hlavne ze to co v tom brisku roste roste roste a je zdrave
ja mam treba zase strach jestli mala roste jak ma kdyz brisko je tak male.
ono si nevyberes ![]()