Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1257
8.8.16 18:17

@proka002 gratuluji k 2 carkam :). Proč jsi sla tak brzo? Chodit se ma az v 7mym tydnu, aby jsi videla uz rovnou srdicko, takhle prave budeš zbytečně stresovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.8.16 19:48

@tlustyhrosik děkuju :srdce: protože jsem nedočkavec, tak proto:)) Objednaná jsem na zatýden, půjdu ještě i dýl, aby už teda bylo něco vidět:) Jsem nezkušená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
8.8.16 20:22

@tlustyhrosik no ja ve ctvrtek koncim 20tt. Teda aspon myslim :-D i kdyz mi rekla: mala odpovida 20tt takze o tyden min. Ze bych byla uz 21tt? :-D ja jsem z toho nekdy tal zblbla kdyz to zacnu pocitat ze nevim ci jsem :-D v pondeli genetika tak uvidime tam mi reknou presne. Ja mam termin porodu 27.12.podle genetiky a podle mesicku 21.12. A neboj pohyby budou. To poznas. Ja jsem si myslela ze je mam uz v 18tt ale to me bublalo jen v brise :-D ty prave jsou jedinecne. Dneska kope neustale. Ten ultrazvuk ji nejak rozhecoval asi. :-D mela bys citit uz kazdym dnem tak pak hned dej vedet jak se ti to libi :mrgreen: a dekuju, jsem zvedava jestli na genetice jeste nevykoukne pindik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
8.8.16 20:33

@proka002 taky gratuluju :-) a ja jsem taky chtela jit hned jak se mi ukazalo //. :) je to hrozne to cekani. :mrgreen: a nejhorsi je ze nic neurychlime, takze se potichounku raduj at neco nezakriknes a bud happy a ver ze bude vse ok. ;) ja mela srdicko 7+6. Tak drzim palec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
9.8.16 04:38

Hilky foto ze vcera 21+6
zítra začínáme 23tt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
9.8.16 06:47

@sukynecka01 tyyyyyyyyyyy jooooooooooooo! To je melouuuunecek :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :* :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance: to je bozi. A to je tve prvni mimi? Celkem velike brisenko na 21tt.ja jsem 20tt a mam toto.viz.foto :mrgreen: kdybych mela o 10kilo min myslim ze bych mela minibrisko… ale slusi ti to moc. Krasna tehulka. :palec: a řádí v brisku prcek? :-) me dala mala vcera takovou pecku az uz jsem se modlila at spinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
9.8.16 06:48

@sukynecka01 teda jooo promin jsi ted ukončeny 22. Jsem spatne cetla ;-) tak treba mi za dva tydny taky tak vybehne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
9.8.16 09:31

@Ja.JJu. jojo dnes zacinam 23 a druhe dite ale po 8 letech hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
9.8.16 13:46

Holky zítra mám kontrolu budu 9+0 jsem zvědavá, je mi pořád blbě :roll: už aby skončil první trimestr :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
9.8.16 13:49

@kopejka
No, vím jak se cítíš..:D já blila ještě ve 20.tejdnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
10.8.16 15:06

Holky tak po kontrole vše ok a už mám průkazku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.8.16 16:10

Holkyyyyy já už Vám tak závidím :lol: :kytka: :kytka:

Podle výpočtů od poslední MS jsem 8tt
Ale podle paní doktorky, a ultrazvuku jsem prej 5tt, takže mě čeká další třítýdenní čekání na kontrolu kde už snad bude i :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
15.8.16 14:48

Ahoj holky. tak my dnes na genetice a mame potvrzenou holcicku a je celaaaa uplne zdravaaaa :dance: :dance: :dance: boze jak ja jsem stastna. :dance: :dance: a jsme 20+6 :-) leti toooo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
15.8.16 20:29
@Ja.JJu. píše:
Ahoj holky. tak my dnes na genetice a mame potvrzenou holcicku a je celaaaa uplne zdravaaaa :dance: :dance: :dance: boze jak ja jsem stastna. :dance: :dance: a jsme 20+6 :-) leti toooo. :mrgreen:

Ahoj moc gratuluju :dance: je to nádhera :srdce:
Jinak jsme na tom úplně stejně jen já jsem 20+3 a dnes druhý screening a také vše v pořádku a také holčička :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
16.8.16 02:19

@Ja.JJu. @Pulpina22 je holky tak super! Gratuluji vam obema :kytka: :). Jak dlouho vam delali ten ultrazvuk a jak kontrolovali, ze je mimco zdravy? Mne delaji ultrazvuk kazdou prohlidku, ale o zdravy nerikaji nic specifickeho. Jako kontroluji a nataci razne ultrazvuk at vidi mimco, ze bije srdicko a kde ma to a to a v jakym jsem tydnu, a to jsou veskere info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí