Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@proka002 gratuluji k 2 carkam
. Proč jsi sla tak brzo? Chodit se ma az v 7mym tydnu, aby jsi videla uz rovnou srdicko, takhle prave budeš zbytečně stresovat ![]()
@tlustyhrosik děkuju
protože jsem nedočkavec, tak proto:)) Objednaná jsem na zatýden, půjdu ještě i dýl, aby už teda bylo něco vidět:) Jsem nezkušená…
@tlustyhrosik no ja ve ctvrtek koncim 20tt. Teda aspon myslim
i kdyz mi rekla: mala odpovida 20tt takze o tyden min. Ze bych byla uz 21tt?
ja jsem z toho nekdy tal zblbla kdyz to zacnu pocitat ze nevim ci jsem
v pondeli genetika tak uvidime tam mi reknou presne. Ja mam termin porodu 27.12.podle genetiky a podle mesicku 21.12. A neboj pohyby budou. To poznas. Ja jsem si myslela ze je mam uz v 18tt ale to me bublalo jen v brise
ty prave jsou jedinecne. Dneska kope neustale. Ten ultrazvuk ji nejak rozhecoval asi.
mela bys citit uz kazdym dnem tak pak hned dej vedet jak se ti to libi
a dekuju, jsem zvedava jestli na genetice jeste nevykoukne pindik ![]()
@proka002 taky gratuluju
a ja jsem taky chtela jit hned jak se mi ukazalo //.
je to hrozne to cekani.
a nejhorsi je ze nic neurychlime, takze se potichounku raduj at neco nezakriknes a bud happy a ver ze bude vse ok.
ja mela srdicko 7+6. Tak drzim palec ![]()
@sukynecka01 tyyyyyyyyyyy jooooooooooooo! To je melouuuunecek
to je bozi. A to je tve prvni mimi? Celkem velike brisenko na 21tt.ja jsem 20tt a mam toto.viz.foto
kdybych mela o 10kilo min myslim ze bych mela minibrisko… ale slusi ti to moc. Krasna tehulka.
a řádí v brisku prcek?
me dala mala vcera takovou pecku az uz jsem se modlila at spinka ![]()
@sukynecka01 teda jooo promin jsi ted ukončeny 22. Jsem spatne cetla
tak treba mi za dva tydny taky tak vybehne ![]()
@Ja.JJu. jojo dnes zacinam 23 a druhe dite ale po 8 letech hehe
Holky zítra mám kontrolu budu 9+0 jsem zvědavá, je mi pořád blbě
už aby skončil první trimestr ![]()
@kopejka
No, vím jak se cítíš..:D já blila ještě ve 20.tejdnu ![]()
Holkyyyyy já už Vám tak závidím
![]()
Podle výpočtů od poslední MS jsem 8tt
Ale podle paní doktorky, a ultrazvuku jsem prej 5tt, takže mě čeká další třítýdenní čekání na kontrolu kde už snad bude i ![]()
Ahoj holky. tak my dnes na genetice a mame potvrzenou holcicku a je celaaaa uplne zdravaaaa
boze jak ja jsem stastna.
a jsme 20+6
leti toooo. ![]()
@Ja.JJu. píše:
Ahoj holky. tak my dnes na genetice a mame potvrzenou holcicku a je celaaaa uplne zdravaaaa![]()
![]()
boze jak ja jsem stastna.
![]()
a jsme 20+6
leti toooo.
Ahoj moc gratuluju
je to nádhera ![]()
Jinak jsme na tom úplně stejně jen já jsem 20+3 a dnes druhý screening a také vše v pořádku a také holčička
![]()
@Ja.JJu. @Pulpina22 je holky tak super! Gratuluji vam obema
. Jak dlouho vam delali ten ultrazvuk a jak kontrolovali, ze je mimco zdravy? Mne delaji ultrazvuk kazdou prohlidku, ale o zdravy nerikaji nic specifickeho. Jako kontroluji a nataci razne ultrazvuk at vidi mimco, ze bije srdicko a kde ma to a to a v jakym jsem tydnu, a to jsou veskere info…