Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ja.JJu. píše:
@tlustyhrosik jj to je muj bachorekno celkem často to mam. Ale snad je to tim ze mam polezenou nizko delohu a proste vsude tlaci…
Ja ho nemam tak nahoře, ten vrchol dělohy mam asi niž, taky to zkusím vyfotit nekdy ![]()
@tlustyhrosik píše:
Jo, je to fakt neprijemny. Pres den nemam žádný problem, ale ani v noci, az nad ránem je to zážitek
Zkus mořskou vodu nebo Vincentku, třeba zabere ![]()
Měla bych podle kalkulačky být na konci 6 týdne, na kontrolu jsem chtěla jít hned tento týden v srpnu - tlačí mě to i kvůli práci(fyzicky náročná)
@tlustyhrosik no vis co, to je focene uz dyl a myslim.ze jsem. byla. necim docela dost napraskana
. Ted mam brisko takove jakoby spis dole a mensi.
asi tim ze min jim
no jinak krucifix mi porad tuhne to brisko. Me uz z toho svihne. Ja se tim zkusim proste nestresovat a pockam do toho 11.8 a pujdi ke sve gynekolozce. Porad litam jak dezo na pohotovost a uz jsou tam na me dost neprijemni. Zitra jedem na tyden do Alp. Moc si to neuziju, lehka prochazka a dost. A pak hned k doktorceeee. Boze jak ja se tesim. Uz se mi o tom i zdalo
a ty furt nesopli ty soplaku
bo budes jak tintitko
a pridavam foto bruska focene vceeera. ![]()
Ahoj holky, chci se Vás zeptat dnes jsem 7tt a na první kontrolu jdu v pondělí 1.8.. Včera odpoledne mě začalo pobolívat na pravé straně podbřišku. Myslela jsem že je to třeba nějaký „zaražený prd“
tak jsem se to snažila rozchodit…dnes to ale spíše vypadá na bolest v tříslech s mírně zduřelými uzlinami. Někde na netu sem se dočetla že je to také možný příznak těhotenství, ale nevím no
nemáme také některá bolest v třísle?? Díky
@Nalla ahojky. Ja teda nemela bolesti v trislech ale za to jsem trpela silnyma bolestma v bosbrisku a zadech na zacatku tehu. Ja myslim ze pokud te neboli vylozene v podbrisku a nekrvacis bude to v poradku. Ale tezko rict, zkus treba jen vylozene odpocivat do prvni kontroly a tam ti rekne
uz to mas zachvilku
drzim vsecky palecky ![]()
Jojo bude to naše první miminko, moc se na něj těšíme
ale taky jsem hned ze všeho „po..laná“.. mám strach aby bylo vše ok a furt se pozoruju
Dnes jsem se dokonce chtěla doktorovi vnutit na ultrazvuk, kvůli těm pichlavým bolestem..ale prý neordinuje..prostě páteček
NO už aby mi řekl že miminko je tam kde má být a že mu tluče ![]()
@Nalla jejda no uplne ti rozumim. Myslim ze vsechny tady
ja jsem taky prvotehule a od zacatku tehu jsem krvacela..u dr.jsem byvala kazdy tyden i nekolikrat. A to nebylo spineni ale vylozene krvaveni jak pri menstruaci. A miminko bylo vzdy v poradku. Zakazala mi pohl.styk vcetne orgasmu
a to mam do ted
uz Nekrvacim ale pro zmenu mi tvrde brisko. A taky nevim jestli je to spatne a v jakých mezich je to jeste normalni. Ja myslim ze strach a nejistota nas bude provazet az do porodu protoze nevime co a jak no. Ale neboj, vsecko bude v pohode. Me bylo receno kdyz na nekrvacis tak by melo byt vse ok. Tak se zkus uklidnit a tesit se na prvni potvrzeni od dr. ![]()
Jé děkuji za uklidnění
mě dnes sestřička po telefonu taky připadala jako kdybych ji obtěžovala nějakou banalitou..no ale asi to k tomu těhotenství patří. Já teda nekrvácím (ťuk, ťuk), ale samozřejmě jednostranná bolest v podbřišku (třísel?) je nepříjemná a nahání strach. Člověku se v hlavě honí spousta nepěkných myšlenek…místo aby si užíval radosti z //. No já věřím že to bude všechno v pořádku. Jsem docela mladá, je mi 23 let, tak doufám že se mi nějaké větší problémy vyhnou. Asi to těhotenství budu prožívat od kontroly ke kontrole ![]()
@Nalla urcite ho budes prozivat od kontroly ke kontrole
a uvidis jak se ti silene ulevi kdyz uvidis miminko ze je v poradku a bije srdicko a pozdeji jak ti tema minirucickama zamava
nejkrasnejsi pocit na svete. Ja sem se ze zacatku pokazde pri ultrazvuku rozbulela
a nekdy i ted kdyz si treba sahne na pusinku a ja to vidim. tehotenstvi je uzasne ale taky plne strachu o miminko. Ale tim si prochazime kazda.
ja jsem ted v 19tt. A porad jsem v nejistotě. Urcite o sobe dej vedet jak si dopadla.
letos my tehulky ovladneme svet mam pocit.
je nas jako much ![]()
Jo tak to bude v porodnicích asi dost veselo
snad se tam pro nás najde místečko
určitě dám v pondělí vědět ![]()
@Nalla
porodime na chodbe no
drzim palec a v pondeli hod info
hezky patecni den ![]()