Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kopejka juuuuva, tak myslim ze to ale ceka i me. :-/ aaaachjo.
a 4 cyklus to je super. My se o prvni snazili 5 let. Tak se bojim ze ten 2lety rozdil pak nestihneme. Ale snad to pujde lip nez to prvni. Jeste musime pekne dopect tohle mimco
tak na to co bude ted nemyslet ![]()
@Ja.JJu. nám se první povedla druhý cyklus po vysazení HA
neboj příště vám to půjde rychleji bude pohnojeno ![]()
Zak dnes 17+6 a mame pravdepodobne holcicku v brisku. 6 kg nahore pecka takze ted jsem na 52kg
a dalsi kontrola 10.8
Ja jdu na drujy screening 26.7 se tesim doufam ze byde pohlavi
jinak pphyby uz mam cca tydeb. Nekdy fakt silne do ruky nekdy bublinu. Podle toho jak je otocene. Uz byla i boule na brise asi zadek vystrcilo hehe
ale jeste sem. nenabrala spia zhubla a to
jim uz docela
ale jeste. nekdy je mi divne jsem 18+1
Tak jsem tu četla jak pisete o tom nabírani na váze.. To je docela mazec, ze to takhle rychle jde. Ja teda kvuli pobolivani zaludku nemuzu tolik jist Pac mi pak je zle
tak zatim celkem dobry
ale tesim se az si dopreju mekac
ted to je samé pečivo a buchticky a šílena neustálá chut na smetanky a termixy
to bych mohla jíst stále a pritom drive jsem to ani nijak nejedla
a koreneni a mastný jidla mi strasne vadi to nemuzu ani videt..
a tesim se tedy strasne na konec mesice na ultrazvuk az uvidim zas miminko… Mate nekdo zkušenost od kdy se
Da rozeznat pohlaví?:) na internetu psali ze uz po 3 měsíci se da poznat.. Jen tak ze zvědavosti
ja budu hlavne rada kdyz to bude zdrave a v poradku ![]()
@leniiisek5 52 kg to je krasna váha
hlavne ze se ma
Miminko v bříšku krasne
pak po narozeni kila u miminka vybehas ![]()
@Loly333333 me vcera doktorka rikala ze nejvice a nejlepe je to rozeznat ve 20tt. Ja dnes poprve citila pohyby ![]()
@Ja.JJu. Hahaaaa. No 5 urcite priberu, asi po tom 20tym tydnu se to rozjede. A to uz budu koule. Uz teď taktak dýcham ![]()
@leniiisek5 ja jsem ted 10tt teprve, ale uz se tesim az zas bude ultrazvuk a budeme se moct na mimi podivat.. To se zároveň dozvim i vysledky
Testu… To pohlaví jsem spis jen zvedava
hlavne kdyz to bude zdrave a v poradku..
Ahojte holky. Tak jak pokracujete? Ja se s vama musim podelit o dnešní zazitek z noci. Vecer me zacalo bolet v zadech a v podbrisku jako pri menstruaci. Jako hodne. Tak rikam dobry asi proste nejakej error. To prejde. Neprechazelo to, chodila jsem co 5 minut na malou to uz mi prislo fakt divne a pak jsem citila takove natlakovani v brisku a ztuhnuti. Tak rikam a dost. Jeli jsme o pul 1 v noci na pohotovost. Tam zkontroloval me, ja vse uplne v poradku, a miminko a to bylo krasnoucke a v poradku jako vzdy. Tak mi vzali vzorky moci a krve. Jela jsem domu s tim ze mi dr.rekl ze tp muze byt zanet moc. mechyre, ze jak se zvetsuje deloha a tlaci na mocak tak ze pak nemusi spravne fungovat a jsou v mem zanety. Rano jsem tam jela zase pro vysledky a konzultaci co dal. Vysledky negativni, vse v poradku. Tak rikam co se to teda deje ze to jsem za celou dobu tehu nezazila. A bylo mi receno ze mi malej/mala lezi na mocaku a ze na nej tlaci a ze tim jak se vyviji tlak pusobi to na vse kolem a proto nejspis ty bolesti. No jako to byla noc!!! Takze kdyby jste mela některá neco podobneho nestresujte to jen roste prcek
a ja mam pohotovost primo na porodnim a zrovna tam rodila mamina. To bylo revu. Nejdriv mamina a zachvilku mimco. Az se mi z toho udelalo soufl. Asi to musi bolet ![]()
@Ja.JJu. tyjooo
Ja to bekdy mam ze jako neboli zada ale mocak hodne tezky a chodim porad curat jako by me tahalp dolu bricho. Rychle lehnu nohy nahoru a cítím jak se posunuje mimi nahoru tak doufam ze je to vse oka
V utery me ceka velky utz v 15:00
@sukynecka01 já myslim.ze toto zaznamena spousta nastávajících maminek. Asi jé to normalni. Ale cloveka to tak hrozne vyleka vždycky. Ale asi to k tomu proste patri
tal drzim moooooc palecky at vse dobře dopadne jakoze dopadne samozřejmě!
a pak se ohlas jak to slo. Ja jsem ted 18tt a druha genetika me ceka az 15.8. Tak uz se taky nemuzu dočkat. ![]()
@tlustyhrosik tak co ty nepribirajici tehule?
uz mi udelas radost a reknes ze mas aspon 2 kila nahore?
![]()
Holky ja jdu teprve zítra poprvé na kontrolu jsem 6+4 jsem zvědavá ![]()