Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
12.7.16 07:59

@tlustyhrosik tak přesně ty obavy jsem mela :) ale pry srdicko bije a 9+4 odpovídá. Ja se přiznám ze jsem to srdicko v tom vubec nevidela.. Tak snad na konci mesice uvidim lepe :) Dr mi vytiskla i snimek ale jeste to je takový malý snehulacek :)) na ruce budu mit po odberu asi koblihu Pac sestřička mela dovolenou a zazkok moc odběr neumí ale je to za mnou a ted zas obavy aby testy vyšly v poradku.. :) ale doufam ze bude vse dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
12.7.16 13:50

Ahoj holky, můžu se přidat? Minulý týden ve středu duch v sobotu den po vynechání slabá čárka včera silnější dnes jsem podle ms 4+6, ale podle mě teprve 4+4 :mrgreen:. Jsem teď na dovolené 170 km od domova až do 24.7., takže objednává jsem na 25.7. to budu 6+5. Jsem zvědavá u na to, jestli už bude :srdce: u dcery bylo 6+6, když jsem letěla na pohotovost kvůli spinění a pak si tam čtyři dny poležela s hematomem. Snad se mi tohle těhotenství vyhne :mrgreen:. Hodlám ještě obden testovat pořád nemám na testu dálnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.7.16 13:45

Ahojky holkyyy.. Tak vsem gratuluju k dobrým zpravam :potlesk: :palec: ja jsem konec 16tt a uz mam 8kg nahore. Masakrrrrrrrr. Ale to ten silenej 2mesicni klidovej rezim. Vypadam jak…kobyla :zed: :mrgreen: dneska jsem byla na triple testu tak jsem nervozni. Ale snad bude vse ok. Za jak dlouho jste mely vysledky? Nebudu na to myslet a zítra kontrola. Huz se tesim :mrgreen: druhou genetiku mam az 15.8 tak uz se taky nemuzu dockat. :-)tak drzim vsem palecky at dal vse jde tak krasne jako do ted :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.7.16 13:48

@kopejka ja mela srdicko 6+5 tak drzim palecky :kytka: at je vse v poradku :kytka: a ja sem uplne silnou carku na tehu testech nemela ani na jednom. Vzdy byla svetlejsi nez ta kontrolni a uz jedem skoro 17tt :-) tak preju hooodne stestiiiii :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.7.16 14:13

@tlustyhrosik to je ale pisisvorecek takyyyyy :hug: bozi :-) miluju ty fotky! Krasne roste. Jen tak daaaaal. A jaktoze jako nepribiras doprkynka?! :mrgreen: ja trham rekordy a ty nic to neni fer :mrgreen: :lol: pche :mrgreen: 4D ultrazuk bych chtela i ja. Snad mi ho na te druhé genetice udela. Utika to coooo? :-D zachvilku budeme funet v porodicich :mrgreen: jo a co pohyby? Ja jeste necitim. Ale pry muzu kazdym dnem cekay. Tak čekám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.7.16 14:31

Jo holky, ja testovala jen 2× do kontroly, ale obě byly stejne silne jak kontrolní. Ale to závisí i od testu a šarže, některé třeba nedokazi tu druhou čárku udelat stejnou jako kontrolní :)
Jinak gratuluji @kopejka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.7.16 14:36

@Ja.JJu. Hele nepribiram, to bude asi tím, ze tlustá jsem dost :lol: tak si to asi bere ze zásob. :lol:
Ale bricho mi roste fest!
Na ty pohyby jsem se dnes chystala ptát :D, necítím nic. Obcas maximalne pohyb střev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.7.16 14:36

A tady mam mrnouska. Uplne bych ho popusinkovala. :lol: ten nosanek a pusinku… :mrgreen: tesim se na neho :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.7.16 14:38

@tlustyhrosik :mrgreen: tak pohyby ve strevech mam taky :mrgreen: :mrgreen: a mimi to neni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja ani nevim co mam ocekavat. jak to poznam. No uvidime :lol: stejne se mas, jako ja budu na konci fakt manda. To se mi bude luxusne pak shazovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
13.7.16 14:41

@tlustyhrosik @Ja.JJu. jé vy jste už v druhém trimestru no dělala jsem test i dnes a zase čárka zesílila jsem těhotná už podruhé mám 18 ti měsíční holčičku, doufám, že bude vše v pořádku a v březnu budeme čtyři :mrgreen:. Vám přeju ať se vše vyvíjí jak má :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.7.16 14:41

@Ja.JJu. Fotky miminek jsou super :srdce: :palec: Ja se chystám na 4D ultrazvuk, na tu fotku a video tváře :D
No ja nečekam, ze do porodu nic nepriberu, abych se nakonec nerozjela a neskončila nekde pres sto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.7.16 14:45

@kopejka jeee tak to se vam povedlo druhe rychle :-) ja bych chtela taky takovy nejaky rozdil mezi detma:-) tak to je super. :-) tak davej vedet jak to pokracuje :-) ja i mrnous v brisku drzime palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.7.16 14:47

@tlustyhrosik to jsou dneska stejne vymozenosti co. :-) je to super se kouknout jal se prdola vyviji a co dela a tak :-) ale prd. 100 kilo ne. Ale jako aspon 5 bys pribrat mohla!:-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
13.7.16 15:24
@Ja.JJu. píše:
@kopejka jeee tak to se vam povedlo druhe rychle :-) ja bych chtela taky takovy nejaky rozdil mezi detma:-) tak to je super. :-) tak davej vedet jak to pokracuje :-) ja i mrnous v brisku drzime palecky :kytka:

No zadařilo se nám čtvrtý cyklus tak snad bude všechno jak má, dám vědět, děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
13.7.16 15:25

@Ja.JJu. @tlustyhrosik holky já s první přibrala 22 kilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie