Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tlustyhrosik tak přesně ty obavy jsem mela
ale pry srdicko bije a 9+4 odpovídá. Ja se přiznám ze jsem to srdicko v tom vubec nevidela.. Tak snad na konci mesice uvidim lepe
Dr mi vytiskla i snimek ale jeste to je takový malý snehulacek
na ruce budu mit po odberu asi koblihu Pac sestřička mela dovolenou a zazkok moc odběr neumí ale je to za mnou a ted zas obavy aby testy vyšly v poradku..
ale doufam ze bude vse dobre.
Ahoj holky, můžu se přidat? Minulý týden ve středu duch v sobotu den po vynechání slabá čárka včera silnější dnes jsem podle ms 4+6, ale podle mě teprve 4+4
. Jsem teď na dovolené 170 km od domova až do 24.7., takže objednává jsem na 25.7. to budu 6+5. Jsem zvědavá u na to, jestli už bude
u dcery bylo 6+6, když jsem letěla na pohotovost kvůli spinění a pak si tam čtyři dny poležela s hematomem. Snad se mi tohle těhotenství vyhne
. Hodlám ještě obden testovat pořád nemám na testu dálnici ![]()
Ahojky holkyyy.. Tak vsem gratuluju k dobrým zpravam
ja jsem konec 16tt a uz mam 8kg nahore. Masakrrrrrrrr. Ale to ten silenej 2mesicni klidovej rezim. Vypadam jak…kobyla
dneska jsem byla na triple testu tak jsem nervozni. Ale snad bude vse ok. Za jak dlouho jste mely vysledky? Nebudu na to myslet a zítra kontrola. Huz se tesim
druhou genetiku mam az 15.8 tak uz se taky nemuzu dockat.
tak drzim vsem palecky at dal vse jde tak krasne jako do ted ![]()
@kopejka ja mela srdicko 6+5 tak drzim palecky
at je vse v poradku
a ja sem uplne silnou carku na tehu testech nemela ani na jednom. Vzdy byla svetlejsi nez ta kontrolni a uz jedem skoro 17tt
tak preju hooodne stestiiiii ![]()
@tlustyhrosik to je ale pisisvorecek takyyyyy
bozi
miluju ty fotky! Krasne roste. Jen tak daaaaal. A jaktoze jako nepribiras doprkynka?!
ja trham rekordy a ty nic to neni fer
pche
4D ultrazuk bych chtela i ja. Snad mi ho na te druhé genetice udela. Utika to coooo?
zachvilku budeme funet v porodicich
jo a co pohyby? Ja jeste necitim. Ale pry muzu kazdym dnem cekay. Tak čekám ![]()
Jo holky, ja testovala jen 2× do kontroly, ale obě byly stejne silne jak kontrolní. Ale to závisí i od testu a šarže, některé třeba nedokazi tu druhou čárku udelat stejnou jako kontrolní ![]()
Jinak gratuluji @kopejka ![]()
@Ja.JJu. Hele nepribiram, to bude asi tím, ze tlustá jsem dost
tak si to asi bere ze zásob. ![]()
Ale bricho mi roste fest!
Na ty pohyby jsem se dnes chystala ptát
, necítím nic. Obcas maximalne pohyb střev ![]()
A tady mam mrnouska. Uplne bych ho popusinkovala.
ten nosanek a pusinku…
tesim se na neho
![]()
@tlustyhrosik
tak pohyby ve strevech mam taky
a mimi to neni
ja ani nevim co mam ocekavat. jak to poznam. No uvidime
stejne se mas, jako ja budu na konci fakt manda. To se mi bude luxusne pak shazovat ![]()
@tlustyhrosik @Ja.JJu. jé vy jste už v druhém trimestru no dělala jsem test i dnes a zase čárka zesílila jsem těhotná už podruhé mám 18 ti měsíční holčičku, doufám, že bude vše v pořádku a v březnu budeme čtyři
. Vám přeju ať se vše vyvíjí jak má ![]()
@Ja.JJu. Fotky miminek jsou super
Ja se chystám na 4D ultrazvuk, na tu fotku a video tváře ![]()
No ja nečekam, ze do porodu nic nepriberu, abych se nakonec nerozjela a neskončila nekde pres sto ![]()
@kopejka jeee tak to se vam povedlo druhe rychle
ja bych chtela taky takovy nejaky rozdil mezi detma:-) tak to je super.
tak davej vedet jak to pokracuje
ja i mrnous v brisku drzime palecky ![]()
@tlustyhrosik to jsou dneska stejne vymozenosti co.
je to super se kouknout jal se prdola vyviji a co dela a tak
ale prd. 100 kilo ne. Ale jako aspon 5 bys pribrat mohla!:-D
![]()
@Ja.JJu. píše:
@kopejka jeee tak to se vam povedlo druhe rychleja bych chtela taky takovy nejaky rozdil mezi detma:-) tak to je super.
tak davej vedet jak to pokracuje
ja i mrnous v brisku drzime palecky
No zadařilo se nám čtvrtý cyklus tak snad bude všechno jak má, dám vědět, děkuju ![]()