Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Loly333333 ten testik co jsem poslala jsem delala 16 den zpozdeni. ![]()
@Ja.JJu. Dekuji za uklidneni a za foto testiku, jdu k Dr 21.6. A to cekani je hruza ![]()
@Loly333333 neboj se, pokud si nedostala mesicky, test mas porad pozitivni tak je to jasne
ja tomu neverila do prvniho ultrazvuku kdy sem videla jak miminko poskakuje
takze i kdyz ti to ted potvrdi pak budes zase cekat na prvni ultrzavuk, na prvni srdicko, na prvni to a prvni to
zvykej si
ja jdu 20.6 na prvni genetiku tak jsem taky nedockava a plna strachu. Ale to uz asi budeme porad dokud se mimca nenarodi, a potom vlastne taky
tak drzim moc palecky, opatruj se moc a tes se
a dej vedet jak si dopadla ![]()
@sukynecka01 ahoj v tydnu jsem skoncila na pohotovosti protoze jsem v sobe vubec nic neudrzela ani tekutiny…hruza tak jsem skoncila na kapacce. Nadtesti uz jsme oba dva v poradku a dnes zacinam 15 tyden
@leniiisek5 jej to je mi lito no a uz dobre jo.??
Si tak hodne blila jako?? Me je taky jeste zle, ale je to lepsi
Ja podle utz jsem v pulce 15tt
@sukynecka01 no prave zevuplne hrozne mi bylo. Jen jsem se napila a uz to slo ven. Nastesti ted uz jsme v poradku
@sukynecka01 ahoj
no ja jsem teď zacla 14ty týden. Je mi uz lip, ale některé potraviny stale nejim. Asi psychicky blok z drivejska. Na kontrolu jdu za necelý mesic, takze vubec nevim jak se ma mimisek
to uz budu 16-17 a tak přemýšlím, jestli uz uvidí co to je ![]()
@leniiisek5 @tlustyhrosik je dobre ze uz vammje lip
Me dva dny je tsky lip doufam, ze to zustane
Ja jdu 29.6 zeptam se na pohlavi uvidime ![]()
Holky mne je dnes tak zle :/ od poledne zimnice s horkem.. Na zvraceni a do toho po obědě jeste prujem ze jsem nemohla pak uz nic jist.. Bylo mi jak na horečku ale mam jen 37,1… Ale i podbrisek me bolí… To je takto normalni? Citim se tedy hrozne :/ v krku jak kdyz bych mohla furt zvracet.. Dopol jsem tedy ochutnala hnusnou klobasu a k obědu na návštěvě rajská tak nevim zda to muze vyvolat jidlo,, Na první prohlidku mam jít ted v utery.. Ale ta zimnice me děsí. Nemáte nekdo nebo nemela jste takove stavy?..
Ahoj holky, teda ty stavy vam nezavidim. :-/ ja jsem 13tt a teda je mi skvele. Teda az na to ze jezdim na pohotovost s kravecnim ktere samozrejme nic neni. No… Je mi vas celkem lito ze to prozivate takhle, ale melo by to vse prejit v tom druhém trimestru, drzim palecky. A zimnici atd.ani nic jsem nikdy nemela. Ja jsem na ceste na genetiku tak drzte palec.
![]()
Take jsem si to predstavovala bez nevolnosti..:) ale je to tedy takto
dneska je to lepsi, ale hlava hori, zaludek na vode.. snidane radeji jen banan.. hm :/ jake caje jsou dobre takhle aby bylo trosku lepe? me teda ty nevolnosti chytly ted teprve asi pred 5 dny a pretrvavaji.
@Ja.JJu. drzim palecky
ja jdu zitra na tu prvni prohlidku ![]()
@Loly333333 Pokud máš i zimnici, tak bych přemýšlela, jestli za to nemůže spíš nemoc. Ale na nevolnosti mi doktorka doporučila jíst tuhou stravu, žádné omáčky, a chlazené nápoje. Teplé nedělá žaludku moc dobře, studené ho zklidňuje. Tak držím palce, ať je aspoň maličko líp ![]()
@Petule030 děkuji
vcera jsme byli u tchyně na obědě a mela jsem rajskou a po ni se mi vic pritizilo a pak sem litala na záchod tak i to jidlo mi to asi zhorsilo., tehotenstvi se tedy maskuje narocne
dnes mi neni o moc lepe, ale zitra uz doktor tak to dnes vydrzim uz a uvidim co zitra povi. Horečky nemam tak si zas rikam, ze kdyby bylo neco opravdu spatne tak by teplota sla nahoru, pri odpocinku mi je lepe, kdyz jsem v klidu a lezim. K obědu zkusim bud meloun vychlazeny nebo aspon rohlík do sebe nasoukat.