Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Loly333333 no kamaradka zvracela do 5 mesice. Kazdy kazdicky den. Kamkoliv prisla tam hodila grcku. Ale to urcite prejde. Jeste si teda pockas ale bude fajn a zacnes si to uzivat. Ja jsem po genetice a mimco v poradku, jen jeste ve stredu vysledky z krve tak az pak to bude 100% tak jsem porad jeste nervozni. Pohlavi nevime neslo ppznat kvůli celkove spatne viditelnosti. Ale zatim vse dobry
a zitra drzim palec a urcite pisni ![]()
A tady je muj kulihrasek:-) 12+6 podle genetiky 13+6 podle mesicku.
ale bylo vse rozmazane tak nemam kvalitni fotecku. Ale aspon takhle ![]()
@Ja.JJu. Tak jsem dnes byla na prohlídce, tehotenstvi je normal v děloze tak jak ma
rikal ze odpovídá 7 tydnu. Bylo to krasne videt
A za tri týdny na testy na genetiku za 850Kč, pry to neni povinne, ale ze je lepsi na to jít. Tak jsem rada, ze je to v poradku a jinak mam dietku pac sem tu zimnici mela nejspise ze špatného jidla.. Dnes se to uz lepsi po dietě ![]()
@Ja.JJu. píše:
A tady je muj kulihrasek:-) 12+6 podle genetiky 13+6 podle mesicku.ale bylo vse rozmazane tak nemam kvalitni fotecku. Ale aspon takhle
Ten je krasny ![]()
@Loly333333 tak to je supeeeer!! Tak gratuluju maminko!
uzivej si to a opatruj se.
hlavni je ze neni mimodelozni. A srdicko si uz videla?
mam radost
jen at ti v brisku krasne roste a at ma mimco dobre klima
![]()
@tlustyhrosik je uzasny
uplne bych ho uz pomazlila bobinka
no jinak jsem dnes byla na gynde, rano jsem zas krvacela, opet vse v poradku, miminko, placenta se neodchlipuje, cipek drzi, mimco melo pekne nozku pres nozku pohoda jezz
srdicko bije. Vse v poradku. Ale proste to krvaceni, ani v sobotu na pohotovosti ani u me dr. ani na genetice mi proste nedokazi rict odkud to jde protoze vzdy je vse ok. Tak nevim no. A co ty? Povidej prehanej:-)
@Loly333333 ja za genetiku platila 1400 to mas jeste dobre
ale urcite bez pokud chces mit klid a jasno v tom ze je miminko zdrave. ![]()
@Loly333333 a jeste jsem platila 100za fotku a 100 ze tam mohl byt semnou partner. ![]()
@Ja.JJu. U me novyho nic. Ja jdu na kontrolu az kolem 10.7, strašne se to vlece. Těším se na mimiska, to bych měla začínat 17ty týden, tak doufám, ze doktor uz uvidí, co to bude
. Uz mas videt břicho? Ja uz začínám mit viditelnejsi. Pozitivní je, ze jsem jeste nic nepribrala, ale taky nejsem žádná twiggy, takze to bude asi tím
@Ja.JJu. Srdicko videt jeste nebylo
ale tak priste
po omezeni jidla na dietní se mi udělalo i lepe akorát mam zas extra nízký tlak tak mi je na omdleni a jeste začlo vedro fuj fuj.. to krvácení je zvláštní ze nevědí z čeho to je.. Nemůže to byt jeste zbytek jako od menstruace? Známa mela snad az do 5 mesice spineni.. Ale kdyz doktoři říkají ze vse v poradku tak jeste ze tak:) ale clovek ma stejne furt obavy ![]()
@Ja.JJu. Tyjo ted čtu ty poplatky to je mazec no.. Clovek otěhotní jeste nema jistotu a uz aby sypal penize.. Ale aspon je pak vetsi jistota. Rikala ze muzu na tu dalsi návštěvu pak vzit nekoho sebou na ultrazvuk tak uvidim kolik si řeknou penez ![]()
@tlustyhrosik to je v pohooo to ti utece jak nic. Bud rada ze muzes normalne fungovat a aspon ti to utece pri nejake cinnosti, ja se nesmim pomalu ani hnout a to je masakr jak se to tahne.
za chvilku se zase pokochas prdolkou
no me brisko nejak vyskocilo. Viz foto. Ale taky to jeste neni vonco. Ale jako roste.
ale nekomu vyskočí driv nekomu pozdeji. Ja jsem ted 14tt a mam toto. ![]()
@Loly333333 no jasne srdicko bude priste
jal jsem videla poprve srdecni akci tak sek se tam rozbulela, a potom jak jsem videla poprve mimco jak mava rucickama a nozickama. To me dostava pokazde
mas se na co tesit, je to bozi
no je mozne ze je to terminem mesicku ktery v techto dnech mam, no ale verim doktorum kdyz rikaji ze je vse ok tak se snazim byt v klidu. Ty poplatky jsou silene, ale ja chodim na genetiku k soukromnikovi tak to je proto tak drahe. Ve fakultkach se za to neplati nic a nebo minimum co jsem tal zjistila. Ale kdo to mohl vedet. Ale tak zase davat penize zrovna do tehle veci me neboli. Ja chci znat rizika a za to si klidne zaplatim i vic. Tak at ti je uz jen lip
a hlavne at mas krasne a klidne tehulkovani
a setri se ![]()