Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak mě tak od rána po návštěvě gynekologa trvá hlavou jeho věta. Co je to že sliznice dozrává.
@lalajdaa
Aha. Tak to bych to pochopila tak, že sliznice dozrává a buď z toho bude ms, nebo těhu. Takhle brzo ti nikdo neřekne jestli jsi těhu. Maximálně kdyby sis nechala vzít krev na hcg, to už jo. Ale doktor to nevidí. A může to být i těhu a může normálne odejít s ms. Proč plašíš u dr. takhle brzo?
Holkyy
Jak jsem psala, na patek mi nedali volno ale dnes jsem mela a zkusila stesti a zavolala na gyndu jestli nemaji cas.. Meli!! Tak se to ukazalo ze jsem v 5 tydnu a nase mala fazolka ma 1 cm!!! Jsme stestim bez sebe. S pritelem uz mame vystavenoh fotku. Preji vsem at se zadari tak jako nam!!!
![]()
Ahoj holky, v utery jsem objevila // na testu a dnes jsem test zopakovala, ale druha carka mi prijde ze nesili. K doktoru mam jit az 20.6. do te doby asi zesilim.
Nemate nektera zkusenost?
@Bonee zkus ještě zítra… Mne na začátku taky extra nesilily… Bude to dobre neboj ![]()
Dekuju
Zitra si zajdu na krev a uvidime. Mam obavy z mimodel., protoze v lednu jsem ho prodelala, ale testy tehdy byly slabsi…
@Bonee
Mně první dny taky nesílila, až asi po týdnu jsem tam měla dálnici ![]()
@Bonee tak dej vědět a držím palce, ať je to tentokrát na správném místě! ![]()
Dekuju
, ale bohuzel test o hodne zeslabnul, takze zase nic
Ted cekat, jestli prijde ms nebo revize.
Ja se uz z toho zblaznim…
@Bonee achjo
to mi je líto.. Takže na tu krev nepujdes pro jistotu?
Na krvi jsem uz byla rano, ale vysledky budou v pondeli. V nedeli jsem prave mela odjet do lazni, tak jsem je zrusila, ze jsem tehotna. Na ty lazne jsem se tak tesila, ale pak jsem zase byla stastna, ze bude miminko a ted ani jedno z toho…
@Bonee jezis až v pondělí? To je na prd…
chtelo by tam zajit jeste v pondělí, abys věděla, jestli za ty tři dny HCG stoupá… a ty lázně mi jsou líto…