Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5896
16.5.16 16:43

@kralovnicka A řekli ti, z čeho to mohlo být? Já se přiznám, že mám z krve na kalhotkách úplně paranoiu, včera jsem se děsila jít pokaždé na záchod. Mám z toho hodně strach a to jsem v minulém těhu nezašpinila ani jednou.

Stěhování řešíme, jsme v malém bytě. Bylo by to dobře být blíž, jen on sám neví, zda tam bude dlouhodobě zůstávat a ta část Brna se nám moc nelíbí. Ale samozřejmě se přizpůsobím příteli, aby na nás měl čas.

Jinak já jsem dnes asi 4+2 (pokud si myslím, že jsem otěhotněla tehdy, co si myslím :-D) a na kontrolu jdu za týden a půl. Tento pátek na trhání zubu, odložit to nejde, tak z toho nadšená nejsem - umrtvení a mám strach, že mi chce dát ATB :-/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
16.5.16 16:47

@Mari.G no nerekli mi nic, na pohotovosti mi nic nerekli, udelali mi UTZ a to bylo vse.Ani jsem na to nedostala zadny prasky nebo tak. No a moje doktorka rikala, ze spineni neni nikdy dobre, ze se mam hodne setrit a pokud by se to opakovalo, tak ze nemam nikam jezdit.Ze se tam muze neco odloupavat (asi plod od sliznice).Taky mi na to nedala zadny prasky. Proste je to bud anebo. Pritom ja taky pri prvnim tehu ani jednou nezaspinila.
Ptala jsem se ji jeste na to ZT, jaka je pravdepodobnost, ze by se to mohlo opakovat a rekla mi, ze 20%. Cimz me moc neuklidnila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
16.5.16 16:51

@kralovnicka Já četla jeden článek od nějakého pražského gynekologa, co studuje zamlklé potraty do 3. měsíce a ten psal, že už od početí je jasné, jak to dopadne. Že ta informace už je tam (případná chyba) a léky na udržení, že nějak spolehlivě účinné nejsou, ale pomohou srovnat psychiku.

A že první potrat je hodně pravděpodobný a druhý už výrazně méně. Ve statistikách snad i vychází, že při brzkém otěhotnění po potratu je šance na donošení vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
16.5.16 16:58

@Mari.G no k tomu bych se taky priklanela. Navic ja nejsem moc praskovy typ, takze mi to ani nevadilo, ze mi nic nedali.Spis jsem si rikala, ze proste do toho 12tt je to vzdy bud anebo. Takze co se ma stat se stane s nebo i bez prasku. Verim prirode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
22.5.16 07:47

@leniiisek5 ahoj, tak jak se dari co noveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
22.5.16 08:26

@sukynecka01 ahoj nevolnosti uz skoro vymizelo. Ted pro zmenu me takrka kazdy vecer boli bricho. Jinak unavena jsem porad toho se snad nezbavim. Na kontrolu jdu 6.6. A to uz by me meli objednat i na screening. Co u tebe noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
22.5.16 08:38

@leniiisek5 ja vcera mela mini mazlebi sem kapku zaspinila pak uz nic, ale radsi jsem sla k dr prece je sem,3tt nebyla nikde az 25.5 mam jit a vse ok. Mimi rucickama mavalo sem bulela vse je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
22.5.16 08:40

@leniiisek5 ale jsme skoro o tyden starsi za jsem 10+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
22.5.16 08:47

@sukynecka01 ahoj,je dobre, ze je vse v poradku a mimiskovi se dari dobre. Prosim te a jak je to mozne, ze je najednou mimi o tyden starsi? Jakoze roste rychleji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
22.5.16 08:57

@kralovnicka ne ze ovulka byla drivr :) podle me hned po ms :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
23.5.16 20:05

Ahoj všem, chci se zeptat, máte někdo zkušenost, že by vás na začátku těhotenství zlobily močové cesty? Nijak na to posledních 20 let netrpím, ale během posledních 2,5 měsíce se mi objevily problémy potřetí. Dvakrát v klidu hned zabraly brusinky, teď už ne. Příznaky nejsou nijak brutální, ale jsem v 6tt, tak mám trochu obavy. Na gyndu jdu až v pátek. Svojí doktorce jsem volala, ale má dovolenou. Od zítřka tam je, ale než se s ní domluvím a ráno donesu moč, bude čtvrtek a při troše štěstí budu v pátek vědět, zda je to OK nebo ne. V pondělí odjíždím pracovně na 5 dní do přírody k vodě. Tak spíš zda to může být nějaké výrazné riziko…Do včerejška jsem brala Uroval Manosa Akut, může se i v těhu. Dnes mi došel a nemám ho teď už kde koupit. Omlouvám se za román, budu ráda za zkušenost.

Tak či tak tam zítra zavolám, jen mi jde o to, zda to je riziko. Chodit k ní naslepo nechci, má tam vždy tak 20 lidí v řadě a už minule mě sprdla, ať volám a nečekám mezi angínami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
23.5.16 20:50

@Mari.G ja s tim zkusenost nemam, ale co vim, tak holky to na zacatku nebo i v prubehu tehu mely. Dostaly nato ATB. Riziko myslim neni, protoze to byva dost caste. Kup si urologicky caj a ten pij a taky blokurimu- ta na to pomahala me a v tehu se myslim taky muze protoze se jedna o laktozu akorat v jine forme. NIcmene k doktorce s moci urcite bez!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
23.5.16 21:20

„@kralovnicka“: Díky moc. Urologický čaj se prý v těhu nemá. Ale brusinky mám a to třetí neznám, tak zkusím. K doktorce jdu určitě, jen zítra to nestihnu (ordinuje až od 8, zítra jí zavolám, že s tím přijdu, ať tam 2 hodiny nečekám) a ve středu má odpolední a nebere odběry a vzorky. Takže jí to donesu až ve čtvrtek, snad to do pátku bude mít. Kdybych tam šla ráno rovnou, tak tam bude fakt tak 20-30 lidí (má po týdenní dovolené) a dostanu se na řadu tak po desáté. Už na mě v práci koukají, kam pořád chodím. V pátek jdu na gyndu, ví to jen šéfová, tak ostatní jen nadávají, že musí suplovat a já lítám po doktorech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
23.5.16 21:34

@Mari.G a to jdes na prvni kontrolu? A kolik akorat budes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
23.5.16 21:56

@kralovnicka Jojo, na první. Dřív mě vidět nechtěl a chápu to, stejně by nic neřekl. Budu 5+6tt, takže den před koncem 6. týdne. Tak věřím, že už by mohlo něco být vidět, na testu jsem měla už 2. den ráno při zpoždění takovéhle dálnice. Mně to divné nepřišlo, ale všechny holky komentovaly stylem, že čárka je už dost silná, tak jsem zvědavá. Minule jsem měla zase jen ducha až 6. den vynechání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí