Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@miseratio my neprovozujeme (zakazny ho nemame), ale manzel mel nedavno operaci, takze by to stejne neslo, a mne bylo doted blbe
Noo doifam ze mimi je ok kdyz mi ustalo vsechno. Jinak sex.taky nemame uz mesic od.dr zakaz a ani nemam chut
@tlustyhrosik me na zacatku bolelo vse hodne blbe bylo.tes skoro 9tt a nic jen nechut k jidlu ;( se bojim
@Mari.G Dekuji
.No hned po tom biochemku dalsi cyklus jsem otehotnela.Ale na prvni kontrolu jdu az zitra tak uvidime.Co ty?
@sukynecka01 taky, zitra zacinam 9ty tyden a priznaky mi mizi. V pondeli naklusu na gyn.at teda vim co a jak. A to jsem tyden zpet byla na umreni
Ja 5aky ale dr rikal az 25.5 stejne rikal nicemu nepomuze bud a nebo rikal do 12tt ze priznaky neukazuji na dobre tehot. Takze me poslal pryc s tim ze nemam stresovat ze mimi je ok me prave od.min utery je lip a lip a min stredu bylo vse ok. Ted jen cekat @tlustyhrosik ale rikam si srdicko bylo tak proc by se melo neco dit nebyt inernetu tak neresime priznaky a vymizeni a.zt
@sukynecka01 to by jsme urcite neresily. Ja vim, ze to o nicem nemusi vypovidat, ale I tak se clovek nevyhne pochybnostem. Samozrejme jsem na netu pecena varena a kontroluju co vse by se mohlo pokazit
@kralovnicka Já pořád stejné. Od potratu více jak pět měsíců a nic. Doktor mi naslepo napsal Clostylbegyt, tak jsem z toho špatná, že mi takový sajrajt napsal, aniž by zkontroloval, zda ovulace probíhá správně, či ne. Prý mi to zkontroluje UTZ až po prvních tabletách…což mě dost štve. Pokud by bylo vše v pořádku, tak kdoví, co to v tom těle udělá. Každý se dnes a denně ptá, proč nejsem znovu těhotná a v práci stresy. Takže bohužel žádná změna. Teď čekám MS za dva dny, ale už vůbec nedoufám. Po dvou letech nechránění to nevypadá, že bych byla nějak extra plodná.
@Mari.G neztracej nadeji opravdu. Cetla sis o tom clostylbegytu? Myslis, ze by mohl nejakou paseku udelat? Ja bych zkusila co jde na tvem miste. Verim, ze to musi byt stresujici a clovek nedokaze myslet na nic jineho.Ale zase se tes na leto, budes mit prazdniny, bude to fajn, vypnes a urcite to pomuze i tve psychice a // najdes co nevidet
.
@kralovnicka Tak ono takhle, v létě to budou 2 roky, co se nechráníme. První rok naprosto v klidu - vyjde/nevyjde. Pak 5 měsíců intenzivního snažení a pak tohle všechno. Myslím, že být v klidu skoro rok a půl není špatné. Ale kolik kamarádek už za tu dobu otěhotnělo a porodilo a my pořád nic. Čím víc se těším, tím víc pak bolí každá MS. Léto je pro mě stres, bo nevím, zda budu mít práci. A ještě k tomu mi zubařka zalomila v zubu nástroj, takže jdu na trhání „zdravého“ zubu (pod ním se rozjel zánět až do kosti), implantát, náhrada, dohromady mě to bude celé stát okolo 50 tis. Kč, takže ještě tahanice se zubařkou o její pojistku, do které se mi nechce, ale peníze na to prostě nemám, pokud chceme mimi. Chtěla jsem zůstat pár měsíců bez práce a uklidnit se, ale s takovou pálkou to nedáme. Navíc dneska další rok za mnou, spíš mě ty narozeniny štvou než dělají radost, už aby bylo zítra.
@Mari.G jeee ty mas narozeniny? Tak preji vse jen to nejlepsi.
.
A to ten zub stoji tolik penez???To je teda palka ti povim a jestli to je jeji vina, tak by to melo jit prece z jeji pojistky! A neuvazovala si, ze by jste to uz zacali resit s doktorem? Kdyz to nejaku dobu nejde, tak prece je tady tato moznost ne?
Vsak prave kurnik ale musime byt jak stara skola mamina tchyne babina nikdo o tom nic nevi proste pro ne jsem tehotna a konec @tlustyhrosik ja jim pprad rikam jeste nevim az 25 zjistime i muj chlap nechapou me haj
@miseratio ahojky. Jsme 8+2 a Provozujeme normálně, no aj víc jak před tím. Chuť je šílená. Občas jedna poloha bolí, tak ji vynecháváme. Bez problémů. To špinění jsem četla že bývá, ale zavolej si na gyndu.
@kralovnicka Šla jsem tam před aktuální ovulací s tím, zda by mohl udělat za pár dní UTZ a zkontrolovat, zda mi ten folikul dorůstá. A on, že jo, ale až začnu brát Clostylbegyt. Takže mi ho dal naslepo, aniž by věděl, že ho potřebuju. Jsem blbá, že jsem se tak nechala odbýt. „Diagnostikoval“ to dle toho, že jsem říkala, že se snažíme 5 měsíců, 3 měsíce beru Nosifol a od revize jsem neviděla ovulační hlen. Takže budu rvát hormony a snad mi to nijak neublíží.
13.4. jsem měla začátek MS, čárky už mám krásné dvě a chtela jsem se zeptat jak se to počítá.
Když jsem objednaná na 25.5. jak to bude???+? Díky za radu