Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2344
5.5.16 10:09

@leniiisek5 ahojky máme to jako přes kopírák pořád, mám to úplně stejně a kontrola v pondělí, držím nám oběma palce, snad bude všechno v pořádku! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.5.16 18:30

Ahoj holky, jeste mi zbyva mala nadeje. Revizi mi zatim zrusili, doktorka tam embryo videla, dokonce se ji zdalo ze vidi i srdecni akci. Dala mi i fotku z ultrazvuku, ale ta sem nejde nahrat. Tak uvidim, co zitra, budou testy hcg a jeste jeden utz. Tak drzte vsechno, co mate :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
5.5.16 19:36

@miseratio tak vidíš oni pořád straší, určitě to ještě dobře dopadne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
5.5.16 19:46

Miseratio: drzim palecky!!! To je neuveritelne krasne, normalne si me dojala, moc ti to preju a drzim palecky! nadeje je vzdy jen se ji nevzdávat.:-) me dnes pritel oznamil ze musi na testy kvuli ZICE, pred mesicem priletel z vietnamu a zadarilo se. Tak mam ted strach z toho. Doufam ze to nema. Byli tam jen dva pripady zacatkem dubna, tak doufam ze bude vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
5.5.16 19:48

Tesa priletel pred dvema mesici… Mi to nejak nesedlo ted :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
5.5.16 20:12

@miseratio vidis ja sem ti rikala pockej bude to mladsi uvidis bude to ok kdyz je embryo bude srdickp za par dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
5.5.16 20:18
@Catarin píše:
Vůůůbec nic, je tam pusto prázdno, ani gestační váček, ani žádná černá tečka :( Dr. říkala, že z hodnot jako mám já (37) na UTZ ještě není možný aby bylo něco vidět. Třeba se to do pondělí změní, ale to spíš myslím že se něco začne klubat tak cca za týden :) v jakém jsem týdnu mi ještě ani neřekla, jen že jsem úplně na začátku, ale jsem a to je hlavní 8)

Já jsem šla poprvé na gyndu, když jsem měla být asi v 6.tt, ale mudr mi kdoví proč vypočítal 9.tt a kde máte jako srdíčko? To je neprosperující těhotenství, přijdte v pondělí na ukončení. Já se tak naštvala :mrgreen: že jsem tam nešla…No a před chvíli jsem to neprosperující těhu uložila do postýlky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
5.5.16 20:43

@ASAndrea tak toho gyndaře bych lískla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
5.5.16 20:46

@Halibar

On skončil špatně - zabil se na lyžích… přešla jsem k jiné a ta mi to už počítala správně a jelikož jsem věděla přesné datum oplodnujícího styku, porodila jsem přesně na den (pomalu i na hodinu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
5.5.16 20:50

@ASAndrea ježíš, tak to je drsné… no vidíš, já taky věděla datum oplození… podle doktorů (MS) jsem rodila 39tt a podle mého jsem 2 týdny přenášela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.5.16 08:37

Holky já po špatné zkušenosti s gyndařem si už hledám nového. ještě si mě tu nemocnici nechali na pozorování, jestli třeba ještě nebudu špinit a zítra už by mě mohli pustit domů.. jinak hcg jsem měla 15 000 a ve zprávě je potvrzená srdeční akce, tak si ještě zítra nechám udělat jeden ultrazvuk jen pro klid duše. Jo jinak tady je ten včerejší ultrazvuk.. vidíte tam něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.16 08:56

@miseratio Jestli jsi v 6+1 měla hCG 15 tis., tak to naprosto odpovídá a navíc srdeční akce, určitě bych teda na revizi aktuálně nešla.
Já měla 6+5 hCG jen necelých 10 tis (už by mělo být tak 25-30), srdeční akce lehce naznačena až 7+0 a stejně dr. chce ještě týden čekat než řekne finální verdikt.

• Citovat
  • Upravit
2199
6.5.16 09:00

@miseratio vidis ja ti rikala ze bude. Mimi mladsi a on te hnal na revizi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.5.16 09:05

@sukynecka01 měla jsi pravdu.. říkala jsem si, že odborník tomu asi rozumí víc, ale už k němu nejdu. pěkně mě naštval.. kdyby aspon řekl, týden počkáme a nebo vezneme testy na hcg ale nic.. už si hledám jiného doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
6.5.16 09:27

@miseratio vsak ano :) mimi bude ok kdyby si sla tak by si o to prisla. Mimi je mladsia ty se jen muzea tesit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí