Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
13.5.16 13:46

@kralovnicka Tak super gratuluju :potlesk: :srdce: to budeme rodit podobně ;) Moje je to první mimi co u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
13.5.16 14:05

@Pulpina22 @kralovnicka moc Vám gratuluji! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
13.5.16 14:06

@Pulpina22 taky prvni, doufam, ze to dotahneme vsechny do zdarneho konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
13.5.16 17:41

@lenka1982_CB no budeme oka :) ja jen malo jim nemam na nic chuť a kdyz neco snim pak je mi tezko. Moc nepiji uz mi nechutna ani voda. Takze se snazim neco ach joooo je to na nic s tim jidlem sem u min tehu nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
14.5.16 14:01

Holky znama mi poslala aplikaci at si stahnu.jde to ona je uz ale 17tt :( ja nasla sve srdicko je tam psano od 30tt, ale kravina poslala mi i ukázku :) ale jde to se sluchátky, ale bez mikrofnu musi byt obycejne a ja neprve nasla sve asi 15min hledani mimi sem nenasla jsem prece jen 9tt ale zkuste aspon na to sve casem na mimi nejde foto ale jmenuje se to
Baby heartbeat listener na android

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
15.5.16 22:12

@kralovnicka Tak se asi stal zázrak a jsem tu opět právoplatným členem. Zítra volám na gyndu. Za jak dlouho si pozvali tebe? Zvou si dřív než při prvním těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
15.5.16 23:17

@Mari.G no nekecej fakt??? tak to je super zprava :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :dance: :dance: :dance: :dance:.Moc moc gratuluji a doufam, ze to spolu tentokrat dotahneme az do zdarneho konce :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
15.5.16 23:19

@Mari.G ja teda na gyndu volala az cca po 17ti dnech co jsem mela pozitivni test a na kontrolu sla v 7tt at uz jde neco videt.Jak jsem se docetla tady na diskuzich, tak oni stejne zvou az tak nejdriv tech 14dni od zmeskanem MS, aby uz slo na UTZ neco videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
15.5.16 23:25

@kralovnicka Díky moc! Já měla minule podezření na mimoděložní - nižší HCG a bolest v podbřišku, tak jsem šla někdy před koncem 5tt. Tak spíš kvůli tomu, srdeční akci neuvidí, to je jasné. Spíš zda se to vše odehrává v děloze apod. 30.5. jedu na školu v přírodě, tak už bych chtěla vědět, zda vše vypadá dobře nebo zda mám radši zůstat doma.

A všichni mně teda říkají, že mám první den vynechání strašné dálnice (foto mám na druhém PC). Minule jsem tam neměla až do 6. dne po vynechání zhola nic. Tak jen doufám, že to je dobrá zpráva. Myslím, že kdybych dělala zítra nebo pozítří, tak už čárka nemá kam tmavnout. Je odstínem opravdu téměř stoprocentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
15.5.16 23:27

@Mari.G no tak to je super, vidis to. A testovala si az dnes? Kolik DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
15.5.16 23:28

@Mari.G tak ale vzhledem ke svemu povolani asi pujdes ted na rizikovku nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
15.5.16 23:36

@kralovnicka Dnes bych měla být 15 DPO. Ale test jsem předtím nedělala, tak nevím, jak byla čárka silná třeba před 3 dny.

No, počítala jsem s tím, že půjdu hned domů. Ale do té školy v přírodě mi stejně nikdo neřekne nic. Tam máme zařízený program, takže většinu dne budu miláčky pozorovat. A kluci ode mě ze třídy již 3. rok po sobě postoupili do krajského kola McDonald's Cupu (školní fotbal) a pokud ho potřetí vyhrají, pojedou v době školy v přírodě na dvoudenní celostátní finále. Takže v takovém případě bych asi jela na 5 dní do přírody s 20 dětmi. Ale v případě, že by bylo vše v pořádku. A dál přemýšlím, školní rok končí za chvilku a jak mám páťáky, tak tam budu muset stejně pořád jezdit a řešit vystoupení na konec roku apod. Tak přemýšlím, jak to nejlépe zkoulet, abych mimi neohrozila.

Jako je pravda, že ve čtvrtek jsme opět řešili incident, kdy se dva moji kluci dobili tak, že kolegyně, která je trhala od sebe (na slova, křik, dospělého nereagují), dostala taky. A to opravdu nehodlám riskovat. Jen jsme se přestěhovali do mikro 1+1, tak mám strach z depky, kdybych tu byla denně. Teď jsem tu byla sama 1 den a lezla jsem po zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
15.5.16 23:44

@Mari.G no ta prace je na zvazeni, zase na druhou stranu, prazdniny jsou za rohem, tak bych to uz asi doklepala a pak nastoupila na nemocenskou. Ja na tvem miste jsem stastna jak blecha, ze ti to tak krasne vyslo.Ted jen tfuj tfuj at je vse v poradku.No a do budoucna? Ses ted vlastne v Brne nebo v Hradisti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
16.5.16 16:32

@kralovnicka Ne, já jsem ráda, jak to vyšlo. O prázdninách ještě vyčerpám dovolenou (pro mě i pro vedení výhodnější - pro ně finančně, pro mě časově) a od září půjdu na neschopenku. Teď to chci taky doklepat, jen mám strach, abych si to pak nevyčítala. Nerada bych dostala kopanec do břicha nebo měla nějakej šílenej stres (což prostě v některých situacích nejde). Jinak jsme v Brně, přítel jezdí do práce skoro hodinu, je chudák strašně unavenej, no. Byl zvyklej přijet domů a něco udělat. Teď přijede a lehne. Býval zvyklý jezdit na kole 10 minut. Říkám si, aby ho to mrně vůbec pak někdy vidělo :lol:. Jinak na gyndu jdu na konci 6tt, tak snad to bude OK.

A jak se daří tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
16.5.16 16:37

@Mari.G no tak to potom zvazte stehovani, jestli to je tak. Stejne budes na materske a pak na rodicaku, tak by bylo asi fajn, kdyby to mel pritel bliz do prace a taky se vam pak mohl venovat. Jinak me se dari celkem fajn, minuly tyden jsem skoncila na pohotovosti kvuli spineni, takze strach je veliky, ale pevne verim, ze to dopadne dobre. Za par dni odjizdim do zahranici na tyden, tak snad bude vse v poradku.Mudr mi rekla, ze kdyz nebudu o vikendu krvacet, ze muzu jet a ja nekrvacela, tak doufam, ze to bude OK. Dneska jsem 7+4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí