Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2199
21.4.16 20:33

@Cudanka prave ze to nejak nesvedi a nepali pres den jen vecer jak jdu spat trosku, ale pomohl jogurt. Tak nevim, jestli radai nevydrzim. Uz tak mam leky na udrzeni pry to mimi neublizi a je dobre v prvnim trimestru nic necpat. Zkus behem vikendu dvakrat denne vyplachovat zevně hermanekm a uvidime co to udela… jeste neni ani srdicko nechci riskovat :( hodne holek psalo, ze dostaly cipky a bobule nejake zaváděcí a nekterym se to vymstilo. Tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
21.4.16 20:38

@sukynecka01 tak to snad vydzis:-) Naprosto te chapu, ze do sebe nechces nic cpat. To das i to male!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
22.4.16 06:12

@Cudanka no tsk vecer byl v klidu. Prestala sem davat intimku a nic mozna i tim to bylo… nevim bic nesvedilo nechci to zakřiknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
22.4.16 07:38

Holky začínám mít trochu strach, včera jsem si nedělala těhu test, až dnes ráno a dvoudenní rozdíl tam skoro není vidět. Přijde mi, že čárka moc nesílí a je stejná jako předtím. Navíc mě dost bolí v podbřišku.. Myslíte, že je důvod k obavám? Něco jsem si přečetla o mimoděložním těhotenství a už vyšiluju.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
22.4.16 07:44

Holky skvele zpravy jina doktorka me hned vzala na sono a tam gestacni vacek, zloutkovy vacek i cca 4mm embryo s pocinajicim bijicim srdickem! Pry je tak o tyden opozdene dnes jsem 6+0 a odpovida pry tak 5+ tak uvidime, jestli to dozene! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.16 07:47

@miseratio Ono je někdy lepší se tolik nepozorovat a nečíst, ale chápu Tě, sama to neumím :-D Mě třeba předevčírem bylo špatně jako blázen, skoro nic nepomáhalo :zed: Pár dní před tím, mě bolely prsa a včera jako když utne, cítila jsem se dobře, prsa jen lehce citlivější, ale jinak nic. Dokonce mě trochu opustila i únava, tak nevím… Ale někde jsem četla dobrou připomínku, že se má prostě věřit v sebe a miminko a určitě to dopadne dobře. Kupodivu i po zamlklém těhotenství a 8 měsíců čekání na druhé těhotenství jsem připravená na obě verze a mám „záložní plán“ - cesta do Vietnamu. Když to nevyjde, tak se prostě s manželem sbalíme a letíme cestovat… Ať člověk přijde na jiné myšlenky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.16 07:54

@Basterao Tak to je super! Moc gratuluji! Já na srdíčko budu čekat až do 4.5. a doufám, že bude. Kdyby ne, tak se asi bude opakovat minulost a zamlklé těhu, protože až půjdu na kontrolu, měla bych být 7+3 a to určitě srdíčko má blikat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
22.4.16 08:00

Leni, děkuji za uklidnění, asi bych se měla přestat, tak moc pozorovat. Ale ono to moc nejde, když nám na tom záleží, tak to prostě nemůžeme nechat jen tak být.. To je dobrý plán, my teď kupujeme s přítelem byt, tak kdyby to nevyšlo, tak se můžu zaměstnat rekonstrukcí a zařizováním bytu, tak aspon něco. Prohlídku mám taky až 4.5., si do té doby okoušu nehty do krve.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.16 08:13

@miseratio Jo viď? Je to strašně těžké. Já se o to snažím od doby, co jsem našla na testu 2 čárky :mrgreen: Bude to dlouhé, ale chtěla jsem, aby na prohlídce bylo rovnou něco vidět, abych nemusela za týden znova a stresovala se, že něco není v pořádku, i když to se asi budeme bát celé těhotenství :zed: Budeme si držet palce :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
22.4.16 08:21

@miseratio a kdy máš termín MS? Mě dr strašila mimoděložním až do kontroly, testy mi chodily slabí i v 7tt… pak se ukázalo :srdce: a bylo po strašení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
22.4.16 08:22

@Basterao gratuluji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
22.4.16 08:26

@lenka1982_CB ja jdu taky v 3.5 @budi 7+1 plus minus mozna o par dni vic
Prptoze. Utery sem byla 5+1 od ms a podle utu 5+5 tak nevim vubec a docela se bojim taky sem mela zt :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
22.4.16 08:34

To Petty4: Měla jsem mít asi předvčerem, tedy 20.4., cyklus jsem měla 28,29,30 dní jak kdy. tak jsem počítala po těch 28.

to Basterao: gratuluji :-) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
22.4.16 10:17

Holky co dneska nikdo l doktorce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.16 10:23

@sukynecka01 Já až ve čtvrtek 28. 4. už aby to bylo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí