Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem v různých skupinkách, ale všude už mají holky po kontrolách a baví se, jak se jim tam prcci melou. Já jsem // našla 4. dubna - tj. minulé pondělí, poprvé k lékaři jdu 19. dubna v úterý.
Taky se celkem bojím. Bylo by to moje první a nevím, co všechno můžu čekat. Blbé je, že čím víc čtu tady různé příspěvky, tak vidím to špatné a mám strach ![]()
@Sinquinita To chápu, taky jsem byla v diskusích, kde byly holky napřed
Já našla dvě čárky v den vynechané MS a o 2 dny později už byla dálnice. Ale jelikož jsem minulý rok prodělala zamlklé těhu, radši teď počkám a půjdu až tak v 7.-8. týdnu, aby bylo už třeba srdíčko, tzn. na zač. května.
Raději nečíst, kolikrát jsem se vylekala - myslela jsem si, že když je v 8. týdnu srdíčko a vše ok, bude to v pohodě a přitom se může stát cokoli ještě třeba ve 12. týdnu nebo nedejbože později
Ale raději na to nemyslet, i když je to těžké ![]()
@lenka1982_CB Souhlasím, já se zde ocitla až 6 týdnů po potratu. Do té doby jsem nečetla téměř nic. Pracovala jsem s malými miminky, takže důležité info jsem věděla a jsem ráda, že jsem se nestresovala.
Napřed podezření na mimoděložní, pak nebylo vidět srdíčko apod. A u všeho jsem byla naprosto v klidu, protože jsem vůbec netušila, zda se mám znepokojovat a jak často se to stává. Byla jsem v klidu ještě, i když mi začal potrat, protože to bylo hodinu po lékařské prohlídce a to se prý taky občas stane, že vyjde trochu krve.
Takže za mě se radovat a nečíst, dokud není potřeba
.
Holky ja nasla // 9.,4 dva dny pred ms, ale dnes jsem sla k dr. Rano jsem myslela ze sem zaspinila, ale to nebylo z toho. Mam nejak kolem pipky hehe u vchodu sedrene cervene a docela to bolelo po utreni. Tak z toho asi muselo trosku kapicky. Sla jsem rychle do vany a pak uz nic a namazala to. Ale k dr sem sla a dal mi duphastob nebo jak a femibion 1 pro jistotu min rok zamlkkle
Ale dnes videl prd vysoka sliznice, ale prx neco maloo asi jo bral krev. Rikal at sem v klidu, ze vse je ok
V utety mam jit na kontrolu a pak počkáme na ![]()
Ahoj holky, tak v neděli dělán test clear blue objevilo se + 1-2 od početí takže jsem byla tak 3-4 týden takže super. tak asi to byla chyba ale naklusala jsem v pondělí k doktorce, vzhledem k tomu že jsem v prosinci samovolně potratila tak abych byla víc hlídaná, ještě mám sníženou funkci štítný žlázy a fyzicky náročnou práci. Takže v poslední vystavena neschopenka, sliznice 11 mm, hcg 97 (přijde mi to málo, ale zase jsem na úplným začátku). dnes znova nabráno hcg, výsledky budu mít až zítra na kontrole. samozřejmě v děloze nic vidět zatím není s čímž jsem ani nepočítala. takže se teď molím aby hcg rostlo tak jak má
omlouvám se vám za takový román, ale potřebovala jsem se vypsat
@leniiisek5 ahoj vse bude ok
ja taky dva dny po meskani u dr dnes sem myslela ze krvacim ale to nebylo z toho. Kolem vaginy nejake podrene to mam. Sliznice vysoka bral mi krev v patek vysledky utery kontrola, ale po zamlklem mi dal duphaston na udrzeni a vitaminy
Uz se tesim na
atd
Kdy si mela posledni ms
@sukynecka01 10.3. byla poslední ms. no mě doktorka nic na udržení dát nemůže když tam nic nevidí, aspoň takhle mi to řekla v pondělí. já už mám tedy zítra to bude 7 dní zpoždění dnes jsem podle ms 4+6
@leniiisek5 sme stejne :: o 3 dny si drive ![]()
No me dal testy od soboty sili uz je testovaci carka vix nez kontrolni. Ale uvazuji o koupi clearblue digo test ale asi zbytecne penize
@sukynecka01 no tak ja se ozvu zitra jak jsem dopadla na dalsi kontrole
@sukynecka01 takže středeční hcg 280 takže supeeer pěkně to vzrostlo
![]()
@leniiisek5 super a utz tindelal nebo si byla jen na krvi a kdy si byla minule na krvi???
Superrr
@sukynecka01 pondělí hcg 97, středa hcg 280. a utz bude asi zítra dneska tam doktorka nebyla že je nmocná ale zítra by měla být
@leniiisek5 super
€stejne nic njde videt az okolo 1000hcg pry ja se dozvim zitra prvbi hcg mam si zavolat. Ale nevim k cemu mi to pomuze
dnes sem si delala zase test mam doma krabicku tak co nenecham to projit hahah