Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Basterao to jo, uzivej a odpocivej dosyta
je to fakt narocny, strasne rada bych si po obede schrupla, ale to moje poblazneny dite proste spat nebude, dela v pokojiku bordel az se klepou stropy
a ja ji stejne pres kamerku musim hlidat, aby nevylezla na skrin nebo tak…takze mam smulu
kdyz jsem cekala ji, tak jsem denne odpolko spala, klidne tri hodiny a vuuuubec jsem se za to nestydela ![]()
@Berousik a kolik tomu lumpovi je?
no já si asi taky moc neodpočinu, mám náročnou práci a pak doma uklidit uvařit nakoupit toho odpočinku moc nezbývá, ale když to půjde, tak budu ![]()
Ja mam docela stesti, ze mam tento mesic volnejsi a blizi se vikend
holky, jeste jsem se zapomnela zeptat, mate takx potize s dychanim? Ja se strasne zadychavam pri normalni chuzi, ale i v leze mam pocit tezkych plic a to jsem sportovkyne, normalne beham - ted ne, nemam na to kyslik…
jsou to hormony, ze jo?
@Basterao dva roky a 8 mesicu. Nojo v praci si taky moc neodpocines, to je jasny. Ja mela s dcerou neschopenku ohledne toho prvniho potratu. Takze jsem byla od nejakyho druhyho mesice doma.
@Berousik no jsem zvědavá, jak to v práci půjde, 14 hodin a někdy v pěkným stresu, uvidím, jak dlouho to budu zvládat
jo tak to je ten nejhorší věk viď rozumbrady hadr ![]()
@Basterao kdyby rozumbrada, ale obdobi vzdoru
to je zaber na nervy, nekdy mam chut ji prodat. Nebo nabidnout za odvoz ![]()
Tak to mas narocnou praci. Taky jsem to tak mela, proto jsem se nechala od doktora ukecat na tu neschopenku.
@Berousik to jsem myslela, jako že má vlastní rozum na všechno, znám to od kamarádek
oni by ti jí za chvíli stejnak vrátily ne?
mám no, uvidím, ráda bych chodila co nejdéle přeci jen peníze jsou potřeba a doma bych se jen flákala, ale bojím se, že to nedám, kdyby to třeba šlo domluvit na kratší směny aspoň nebo tak no uvidíme, ještě je čas to řešit ![]()
@Basterao No, byla to dost rána, potrat začal hodinu po gynekologické prohlídce, kde mi řekli, že krásně rosteme a vše je v naprostém pořádku. Navíc o vánočních svátcích.
Teď jsme na tom tak, že vždy 14 dní doufám a pak s každou další MS upadám v šílené deprese, které teda řeším i psychoterapiemi, protože to jinak nejde. Za necelé 3 měsíce mi končí pracovní smlouva a jestli neotěhotním do jejího konce, bude to dost veselé.
@Berousik Můžu se, prosím, zeptat, za jak dlouho po potratu se ti podařilo otěhotnět? Mým všem kamarádkám velmi brzy, kromě dvou všechny do 4 měsíců. I tady jsem byla v jedné skupině a musela jsem pryč, jak mi to bylo líto. Hodně holek tam otěhotnělo hned, spousta do 3. MS.
@Mari.G to je mi moc líto, muselo to být hrozné
jinak v mé skupince po revizi/potratu jsem od října 2014, některé otěhotněli hned, jiné teprve až před pár měsíci, několik jich opět dopadlo špatně, takže neboj nejsi jediná, ale držím palce, ať se zadaří, nejlíp funguje najít si nějakou zábavu a nemyslet na to a pak šup jde to samo, ale to se lehko říká, já vím
![]()
@Mari.G asi po dvou letech. Ale my se nesnazili. Jsme si rekli, ze si dame nejaky cas a nepujdem hned do dalsiho. Tak jsme se mezitim vzali a tak, uzivali. A pak jsme si rekli, ze je cas a pocali jsme Anetu.
Tak jsem byla dnes na potvrzujicim utz, jestli je tam fakt jenom jedno. Je
uf. A ma dva centimetry ![]()
@Berousik gratuluji!
a 2cm to už je pěkný kousek! a kdy jdeš znovu?
@Basterao diky
na normalni utz jdu za mesic na dalsi bezne kontrole. Ale za cca dva tydny bych mela jit na ten velky nt screening vyvojovych vad
@Berousik a kolikátý týden už jsi tedy, že jdeš na screening? v 10tt? ![]()