Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
4.4.16 12:29

@blama1 a na závěr: cesta je cíl ;) jednou i na tohle období budeme vzpomínat z úsměvem, tak si ho musíme udělat maximálně hezké ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
4.4.16 12:30

@Petty4 jj, prvni a zatim mam jen dve carky na testu a vynechanou ms a jinak zadny priznaky, tak jsem takova nejista, jestli tam vubec neco je. No musim se nejak hodit do klidu. Mam roztrousenou sklerozu a ty stresy mi nemoc jen zhorsujou, odpo to vidim na jogu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
4.4.16 12:43

@blama1 já taky neměla příznaky, u prvního snad žádný :D až 2.trimestr mi přestalo chutnat pár jídel, ale to tak vše ;)
No já bych to viděla už na jogu pro těhotné raději :D
Vážně v klidu, taky jsem na kontrolu čekala 14dní a dnes teda nervy vrcholí :D ale co s tím nadělám, čas neurychlíme a nervy nám jen škodí :? budeme mít pak malý nerváčky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.4.16 16:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.4.16 16:26

@blama1 jaaa..v patek…pokud bude vse ok verim ze aspon na chvili mi ds PN protoze je mi ted cele dny zle..a jako sestra musim v praci fungovat coz ted teda nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
4.4.16 16:39

@kerstinka to je sice mrzuty, ale zase aspon vis, ze jsi tehu. Ja jak nemam zadne priznaky, tak jsem z toho akorat nesva, jestli se tam vubec neco deje… :,( ale snazim se myslet pozitivne a dnes abych si to konecne priznala jsem si koupila tehotensky caj! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
4.4.16 18:05

@blama1 ahoj..ja jdu zitra..jsem se tam vetrela…ale odedneska me popichava na cipku a jakoby ve stene pochvy a trosku se bojim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
4.4.16 18:26

@Bekynka snad to bude v poradku, budu drzet palce, ja cekam prvni a jen se dovim, co vsechno se muze v tehotenstvi dit a povazuje se to za normalni… :D tak treba tam spada i toto. Napis, jak jsi dopadla. A v jakem bys mela byt tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
4.4.16 18:28

@blama1 mela bCh byt v 5. Tt…tak snad bude aspon gestacni vacek at vim ze tam je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
4.4.16 18:29

@Bekynka jojo, to by snad mel byt. Ja bych mela byt 5+5 dneska. Koupila jsem si zas clearblue digitalni, abych aspon videla, jestli pribyl nejaky ten tyden na pocitadle od poceti, takhle blaznim… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
4.4.16 19:12

@blama1 tvoje blazneni naprosto chapu :D ja si od patka delam obyc testy a sleduju silu druhy carky..paradoxne z denni moci je silnejsi jak z ranni..od patka carka ale zesilila a clearblue ukazal 1-2 tak nevim co jeste chcem abysme verili :D asi mimi v naruci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
4.4.16 19:33

@Bekynka Já jdu taky zítra ;) tak pak písni, jak jsi dopadla :) věřím, že dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
4.4.16 20:17

@Petty4 jasne..taky drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
5.4.16 07:06

@Bekynka děkuji, jak dorazím napíšu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
5.4.16 14:53

@Bekynka tak jak jsi dopadla? Ja rano aspon udelala clearblue, abych zkontrolovala, jestli nam mimi starne a dle testu to vypada dobre, tak uvidime ve ctvrtek na kontrole. @Petty4 a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí