Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19980
6.4.16 21:41

@blama1 asi jo ale štve mě to. Navíc mi doktor zakázal všechny sporty co jsem měla ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
6.4.16 21:56

@lachtanice86 ja teda pres tehu vahu nehodlam resit, pokud bude vsechno ok s mimi. Jestli sportujes, tak to stejne po porodu shodis. A vis, ze kazdej to ma jinak s pribiranim v tehu. Treba se to pak zase pozdeji zpomali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
7.4.16 07:26

@blama1 díky, trochu si mě uklidnila.. asi jo hlavně at je to malý ok a potom budu chodit na procházky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
7.4.16 07:43

@lachtanice86 presne! Ja jsem zrovna ted pred tehu zhubla, tak jsem si taky rikala, ze je to skoda, ze ted naberu, ale ze bych to nejak chtela resit a hlidat se kvuli tomu, to nee. Jim dal, jak jsem zvykla a po porodu se uvidi. Spousta holek to vybeha jen peci o mimi, tak treba budeme mit taky stesti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
7.4.16 10:10

@lachtanice86 ja se teda radsi nevazim…ale je mi to uplne jasny :D ze jsem rehu cutim vsude…na prsou, dole, nafoukly bricho, nalady a zravost…myslim ze to mam se vsim vsudy…a jsem hroooozne unavena…akorat nezvracim a snad to tak zustane :)

Jinak holky pijete tehu caj? Ja byla vcera v DM a meli tam od Lerosu a Teekane. Stejna cena ale v tom od Teekane bylo vic bylin…koupila jsem ten Leros..je to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
7.4.16 10:13

@lachtanice86 jinak vahu neres..moje kanoska ze stredni…holka jak proutek od prirody…v tehu nabrala 30 kg!!! A ted zas holka jak prut…pokud sportujes…nebude to po porodu nijak zly. Dulezity je ted miminko ktery jsme vsici tak chteli neeee? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
7.4.16 10:26

@Bekynka ja je piju. Mam je oba a ruzne stridam. Mam bylinkove caje rada a nechci resit, jestli muzu tuhle nebo tuhle bylinku pit v tehu, tak jsem to ocurala temahle cajema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
7.4.16 10:39

@blama1 tak ja si taky koupim jeste ten druhy :palec: zrovna jsem dnes cetla clanek ze byliny v tehu moc radsi ne, ze radsi tyhle caje, lohnim uz od vcera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
7.4.16 10:52

@Bekynka prave, ja taky vim, že byliny moc ne, ale co má člověk pít, na nějaký limči, džusy mě moc neužije, kafe jsem nikdy nepila, čaj černý nebo zelený taky ne, piju jen ovocné a bylinkové a když bych nesměla ani žádný bylinky, tak už nevim… Snad když se jmenuje těhotenský, tak to někdo zjistil za nás, navíc jeden z nich, už nevím který, má jako základ rooibos, tak zase chutná jinak trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
7.4.16 10:56

@blama1 to je zen od lerosu myslim…a ten druhy ma v sobe trochu kontryhelu..coz je pry dobre na spanek a dusevni pohodu…pri strachu z potratu atd..junak byliny sou zazrak…ja vrazila x tisic do veci z lekarny abych mela dite a pak mi jedna korenarka dala do ruky lahvicju kapek z ptaciho jerabu no…a uz jsem to nedostala… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
7.4.16 11:02

@Bekynka tez tomu dost veřim, já jedu zase v různých ayurvédských směsích na všechno možné, ale bohužel se v těhu nesmí, tak mám smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.16 13:20

Ahojky,
můžu se přidat, už tři dny mám pozitivní test, nebylo to plánovaný, ale nemůžu říct, že by to bylo nechtěný :) objednaná jsem až na 21.4 a do té doby to snad nevydržím, minulé těhotenství v říjnu 2014 dopadlo jako mola hydratiosa, takže to pro mě budou dva týdny muka, zda to tentokrát dopadne dobře, ale pravděpodobnost je malá a já budu věřit, že to dobře dopadne! :)
Zatím anonym, nechci to ještě troubit do světa děkuji :)

@blama1 @Bekynka já jsem hrozný kafoholik a bylinkáč, takže pro mě to bude teď utrpení, zatím jsem omezila kafe ze tří denně na jedno a piji ovocný čajíky a čistou vodu a chystám se koupit nějaký těhu :)

• Citovat
  • Upravit
7.4.16 13:35

Ahoj, holky :kytka: Koukám na vaši diskuzi a myslím, že byste m mohli poradit. Mám test mírně pozitivní už 3. den, dnes je to 1. den po vynechané MS. Zajímá mě ale spíš, jestli jste taky některá z vás měli příznaky už takhle brzy? Já už jsem zhruba 6 dní hrozně unavená a bolí mě prsa, teď je mám jak melounky a včera se přidala bolest nohou, jako kdyybch celý den chodila. Jsem zvyklá na pohyb a hodně sportu, ale takhle mě nohy dlouho nebolely :D. :dance: Děsím se toho, že to ještě ani nemám potvrzený a rozhodně se jako těhotná cítím. PS: test jsem si dělala právě nazákladě divného pocitu a únavy…K doktorovi nespěchám, ale na druhou stranu si říkám, jestli to není divný takhle brzy? :think: Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.16 13:40

@zlutateniska to jsme na tom stejně a taky mám přiznaky, jsem unavená, bolí mě břicho a prsa mě bol úplně šíleně, u prvního i když nepovedeného těhotenství to bylo stejně, podle informací z netu je to prý normální :)

• Citovat
  • Upravit
7.4.16 13:44

Tak to jsi mě uklidnila. :hug: Je to moje první těhotesntví a jsem spíš vyplašená. Ani nevím, jestli se už můžu začít těšit anebo si to nepřipouštět, když je to tak brzo. Kámošky, co byly těhotný v okolí to ani třeba nevěděly, což zcela nechápu! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí