Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Berousik moc gratuluji. Téda dva cm. To je parada. Ja jsem tu teď nějakou dobu nebyla a pekně se to tu rozjelo. Bývám po práci tak unavená, že se mi nechce vůbec nic. Uvazuji o nemocenské. Chtěla jsem sice vydržet co nejdýl, ale tělo to vidí jinak.
Já čekám na
v 8+5 jej doktor neviděl
tak jsem objednana za týden. Tak mám obavy ![]()
@happylenk a kdy jsi měla ovulaci víš? To už je docela hodně, aby ještě nebylo, ale třeba si měla ovulaci později ![]()
@Basterao nevím kdy došlo k ovulaci. Ale když jsem tam byla v 8+5 tak mi doktor řekl, že plod od minula porostl (ja tam byla poprvé kolem 6t a tehdy řekl, že je malinké a že mám přijít za 14 dní). Že odpovídá rozměrům, ale že nevidí srdeční akci. Tak jdu v útery a prý to rozsekne. Buď půjdu příště do poradny nebo na revizi, po zamlklem těhotenství ![]()
@happylenk někdy může být oplodnění později než jak by sedělo podle MS. Tak snad budeš ten případ a dobře Ti to dopadne ![]()
@Petty4 ale je zase zarážející že plod je velký na týden i den. Doufám jen, že bylo špatně přístupné, otočené.
Holky ahoj ja sem dnes nasla // a k dr jdu 18.4, na stery a preventivku, ale to sem jeste nevedela, ue jsem v tom. Nevim, jestli se nemam preobjednat na pozdeji co myslite posledni ms 14.3 mam den dva do ms
@sukynecka01 určitě bych zavolala dr. a domluvila se s ní. Sama Ti řekne že je to brzy a objedná Tě za 14 dní.
@happylenk píše:…Poslední týden v dubnu to cca vychází, dřív Tě nejspíš neobjedná. Ale domluv se s ní. Třeba Ti udělají ty stěry a preventivní prohlídku a objednají Tě. Vím, to čekání je strašný.
@sukynecka01 určitě bych zavolala dr. a domluvila se s ní. Sama Ti řekne že je to brzy a objedná Tě za 14 dní.
@happylenk no mam gynekologa 30km a jen to pondeli 18mam volno musim to nejak zaridit no zavolam v pondeli
@happylenk píše:…Poslední týden v dubnu to cca vychází, dřív Tě nejspíš neobjedná. Ale domluv se s ní. Třeba Ti udělají ty stěry a preventivní prohlídku a objednají Tě. Vím, to čekání je strašný.
@happylenk no min rok sem byla tehotna ale revize objednal me hned po testu. Ted bych nejradsi sla ke konci pokud bude vse ok
Minule sem krvavela
@happylenk tak to je už zvláštní, že velikost sedí. Teď záleží, jak dobrý ultrazvuk dr. má. Řekl Ti k tomu něco? Třeba, že to u něj na ultrazvuku bývá vidět později?
@sukynecka01 tak to gratuluji
ale jak už Ti tu i radí, zavolala bych dr. a s ní se domluvíš nejlíp.