Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
22.3.16 19:20

@Belicka jj mam. Klasika. Je mi blbe jako kocovina, mota se mi po ranu hlava, je mi furt zima. Nemam chut k jidlu, musim se hlidat a nutit aspon neco snist. Chute jsem nemela nikdy, spis nechute. Jsem vedela, ze jsem tehotna jeste pred tim, nez jsem mela dostat ms. Prave jak mi zacalo byt blbe. S dcerou to bylo uplne stejny. A pred dcerou jsem byla tehotna a nebylo mi nic a to bylo neprosperujici tehotenstvi. Ale to ma kazdej jinak, nekdo blije, nekdo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
22.3.16 20:05

Teda dámy nezávidím vám, já jsem kromě únavy, naštěstí zatím v pohodě :) Tak vám přei co nejlépe vše zvládnout, se nám mimi asi do kontroly připomínají :D vy máte už aspoň termíny první prohlídky, ale já si mám teprve tento týden volat a objednat se, takže kdo ví do kdy budu čekat… tak snad aspoň uvidím :srdce: když už si tak počkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.3.16 20:15
:D :D

Příspěvek upraven 22.03.16 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.3.16 20:19

Ženy, mě dneska přepadli velké a šílené chutě, kombinace čokolády s párkem, fakt chuťovka :D :D až muž na mě koukal, zda jsem se nezbláznila :D :D Potom mě přepadla taková únava, že od půl druhé odpoledne jsem spala až do půl osmé večer :D :D je to šílený, občas pocítím bolesti v pod bříšku, pálení žáhy, ale ta únava je fakt mocná :D :D jinak nafouklé břicho mám taky, a vypadám jak v pokročilém stádiu těhotenství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
22.3.16 20:40

@Catarin ja hodnoty hcg neznam, ale co ti na to rekl doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
23.3.16 06:38

@Catarin tak uvidis, treba to nakonec dobre dopadne :hug: kdy jdes zase na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
23.3.16 06:56

@Catarin z toho pichani si nic nedelej, deloha pracuje a obcasne pichani a boleni je normalni. Ale ty slaby testy no, uvidis zitra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
23.3.16 07:47

@Catarin určitě dej vědět a mě taky občas píchne tam a pak zase tam…člověk má obavy, ale píchat a pobolívat už bude celý těhu, přece jen se tam něco děje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.16 09:01

Dobré ráno, tak já už zítra k doktorovi.. jinak příznaky skoro žádné, únava a nechutenství.. nicméně únavu přičítám jaru a počasí.. kdo teď unavený není, i když není těhotný, že :D 8)
už ať je zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
23.3.16 10:27

@zluty_tulipan jééééé tady se někdo mááá :palec: tak si zítra užíj samé dobré zprávy a nezapomeň nám poreferovat, bez toho nedáme pokoj ;) Já se budu zítra objednávat :D ale já tam fakt ještě jít nemůžu - by srdíčko ještě vidět nebylo a to by mi bylo líto, že mě objedná zase nejdřív za měsíc a já bych čekala na :srdce: další měsíc…

@Catarin třeba budeš zítra mile překvapena a něco už se ukáže ;) určitě taky poreferuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.16 10:34

@Petty4 Já bych měla být zítra 7+0tt, tak jsem sama zvědavá, co mi řekne.. náš doktor objednává v podstatě během 14 dnů.. :) určitě napíšu. vzala jsem si zítra dovošku, budu mít aspoň krásných 5 dní volna.. na spaní :D.. dneska jsem spala 8,5 hod a úplně bez problémů bych tady usnula u počítače :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
23.3.16 10:39

@zluty_tulipan 7+0 to je už krááááása :palec: tam budeš mít :srdce: jak vyšitý ;) Já jsem podle MS 4+5, takže u mě fakt nemá smysl tam ještě tak 14 dní chodit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
23.3.16 10:45

@zluty_tulipan to jsme od sebe jenom o den. Ja budu 7+0 v patek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.16 10:47

@Petty4 no jestli to teda dobre pocitam, posledni MS 11.2. Jsem na to strašně zvědavá a pevně věřím, že to bude ok. už aby to bylo :). @Berousik juu a ty jdes na kontrolu kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
23.3.16 10:49

@zluty_tulipan pristi ctvrtek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie