Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Belicka jj mam. Klasika. Je mi blbe jako kocovina, mota se mi po ranu hlava, je mi furt zima. Nemam chut k jidlu, musim se hlidat a nutit aspon neco snist. Chute jsem nemela nikdy, spis nechute. Jsem vedela, ze jsem tehotna jeste pred tim, nez jsem mela dostat ms. Prave jak mi zacalo byt blbe. S dcerou to bylo uplne stejny. A pred dcerou jsem byla tehotna a nebylo mi nic a to bylo neprosperujici tehotenstvi. Ale to ma kazdej jinak, nekdo blije, nekdo nic.
Teda dámy nezávidím vám, já jsem kromě únavy, naštěstí zatím v pohodě
Tak vám přei co nejlépe vše zvládnout, se nám mimi asi do kontroly připomínají
vy máte už aspoň termíny první prohlídky, ale já si mám teprve tento týden volat a objednat se, takže kdo ví do kdy budu čekat… tak snad aspoň uvidím
když už si tak počkám ![]()
Ženy, mě dneska přepadli velké a šílené chutě, kombinace čokolády s párkem, fakt chuťovka
až muž na mě koukal, zda jsem se nezbláznila
Potom mě přepadla taková únava, že od půl druhé odpoledne jsem spala až do půl osmé večer
je to šílený, občas pocítím bolesti v pod bříšku, pálení žáhy, ale ta únava je fakt mocná
jinak nafouklé břicho mám taky, a vypadám jak v pokročilém stádiu těhotenství ![]()
@Catarin ja hodnoty hcg neznam, ale co ti na to rekl doktor?
@Catarin tak uvidis, treba to nakonec dobre dopadne
kdy jdes zase na kontrolu?
@Catarin z toho pichani si nic nedelej, deloha pracuje a obcasne pichani a boleni je normalni. Ale ty slaby testy no, uvidis zitra ![]()
@Catarin určitě dej vědět a mě taky občas píchne tam a pak zase tam…člověk má obavy, ale píchat a pobolívat už bude celý těhu, přece jen se tam něco děje ![]()
Dobré ráno, tak já už zítra k doktorovi.. jinak příznaky skoro žádné, únava a nechutenství.. nicméně únavu přičítám jaru a počasí.. kdo teď unavený není, i když není těhotný, že
![]()
už ať je zítra…
@zluty_tulipan jééééé tady se někdo mááá
tak si zítra užíj samé dobré zprávy a nezapomeň nám poreferovat, bez toho nedáme pokoj
Já se budu zítra objednávat
ale já tam fakt ještě jít nemůžu - by srdíčko ještě vidět nebylo a to by mi bylo líto, že mě objedná zase nejdřív za měsíc a já bych čekala na
další měsíc…
@Catarin třeba budeš zítra mile překvapena a něco už se ukáže
určitě taky poreferuj ![]()
@Petty4 Já bych měla být zítra 7+0tt, tak jsem sama zvědavá, co mi řekne.. náš doktor objednává v podstatě během 14 dnů..
určitě napíšu. vzala jsem si zítra dovošku, budu mít aspoň krásných 5 dní volna.. na spaní
.. dneska jsem spala 8,5 hod a úplně bez problémů bych tady usnula u počítače ![]()
@zluty_tulipan 7+0 to je už krááááása
tam budeš mít
jak vyšitý
Já jsem podle MS 4+5, takže u mě fakt nemá smysl tam ještě tak 14 dní chodit ![]()
@zluty_tulipan to jsme od sebe jenom o den. Ja budu 7+0 v patek ![]()
@Petty4 no jestli to teda dobre pocitam, posledni MS 11.2. Jsem na to strašně zvědavá a pevně věřím, že to bude ok. už aby to bylo
. @Berousik juu a ty jdes na kontrolu kdy?