Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.3.16 10:34

@Morgy2465 díky :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.3.16 10:40

@zluty_tulipan
za málo :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
22.3.16 11:22

Ahoj holky, přidávám se k vám. Jsem 18.den po prvním IUI, na testu celkem tlustice a dneska v CAR mi brali krev na hcg a hodnota je 590. Tak prý všechno v pořádku. A první UTZ mě čeká 6.dubna :) :) Tak snad to bude v pořádku :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
22.3.16 11:54
@zluty_tulipan píše:
@Petty4 No, ségra má za sebou asi 5 potratů, z toho jeden porod mrtvých dvojčat. Dodneška nemá děti :(. Takže ve mně prostě hlodá no.. Ale můj mi pořád říká, že se bojím zbytečně, že on prostě ví, že to bude ok :).

no to teda chudák ségra, to je fakt drsný :,( ale nikdy jsem neslyšela, že by to sestry měly stejný, takže to bych být tebou vůbec neřešila, i když chápu, že lehký to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
22.3.16 11:56

@IvePr tak to MOC gratuluji :palec: jen tu o tom stále někdo mluví, ale já teda nevím co to IUI je :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
22.3.16 12:04

@Petty4
IUI je jedna z metod asistované reprodukce. Pokud tě o tom zajímá něco víc, tak tady http://www.mrnous.com/…eminace-iui/
Prostě mi bylo zjištěno PCO, (syndrom polycystických vaječníků),anoovulace, dlouhatananáááánské cykly, clostiblegyt bez reakce, tak jsem musela píchat Puregon do břicha. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.16 12:47

@Petty4 já vím, že se to tak asi nedá brát… navíc jsem povahou velký optimista a nějak vnitřně opravdu věřím, že to bude všechno ok, ale prostě takový malý černý puntík tam je.. ségra je pro mě hrdina, který se dokázal poprat s takovou dávkou nejen fyzické bolesti, jakou bych nikdy neustála..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
22.3.16 13:00

@IvePr Moc děkuji za vysvětlení a omlouvám se, že se tak blbě ptám. Hlavně že se podařilo a mimi už Tě nemine :palec:

@zluty_tulipan to je hrdina i pro mě, mě by to asi zabilo :( Ale ona může mít problém, který Ty nemáš ani z daleka, nebo nějak nesedí genetika sestry a jejího muže, tam je 1000 možností a opravdu jsme nikdy neslyšela, že by obě sestry nemohly mít děti, vždy měla problém jen jedna co tak znám z okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.16 13:33
@zluty_tulipan to je hrdina i pro mě, mě by to asi zabilo :( Ale ona může mít problém, který Ty nemáš ani z daleka, nebo nějak nesedí genetika sestry a jejího muže, tam je 1000 možností a opravdu jsme nikdy neslyšela, že by obě sestry nemohly mít děti, vždy měla problém jen jedna co tak znám z okolí.

doufám v to, celým svým :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
22.3.16 17:42

Ahojky vsem. :mavam: Tak jak vam to utika. Me vubec. Uz at je aspon po Velikonocich to uz pak bude hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
22.3.16 17:49

Taky tak máte nafouklé břicho? Já vypadám jako kdybych už byla aspoň v pátem měsici. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.16 17:52

Ahoj Belicka, také mám nafouknuté břicho, v kolikátém týdnu jsi? Já tak 5+0

• Citovat
  • Upravit
83
22.3.16 17:55
@Anonymní píše:
Ahoj Belicka, také mám nafouknuté břicho, v kolikátém týdnu jsi? Já tak 5+0

Ja jeste nevim. Asi kolem 5 tydne. Na prvni kontrolu jdu. 31.3. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
22.3.16 18:18

Zdar zeny, ja dneska trpim. Je mi blbe celej den. Ale uz mam nejhorsi za sebou. Manzel dojel z prace a ja mam vegac na gauci. Dnes jsme byly s dcerou na velikonocnim tvoreni a pak na plavani, jsme vyvencene, utahane a zrale do postele, obe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
22.3.16 18:40
@Berousik píše:
Zdar zeny, ja dneska trpim. Je mi blbe celej den. Ale uz mam nejhorsi za sebou. Manzel dojel z prace a ja mam vegac na gauci. Dnes jsme byly s dcerou na velikonocnim tvoreni a pak na plavani, jsme vyvencene, utahane a zrale do postele, obe :mrgreen:

Ahoj, myslís že už muž máš těhotenské nevolnosti? Mě je zatím dobře. Dokonce jsem si dnes s kolegyňkou v práci vymnenila oběd. Měla jsem strasnou chuť na kunuté borůvkové knedlíky. Až mi málem tekly sliny. To jsem jeste nezažila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí