Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, přidávám se k vám. Jsem 18.den po prvním IUI, na testu celkem tlustice a dneska v CAR mi brali krev na hcg a hodnota je 590. Tak prý všechno v pořádku. A první UTZ mě čeká 6.dubna
Tak snad to bude v pořádku
![]()
@zluty_tulipan píše:
@Petty4 No, ségra má za sebou asi 5 potratů, z toho jeden porod mrtvých dvojčat. Dodneška nemá děti. Takže ve mně prostě hlodá no.. Ale můj mi pořád říká, že se bojím zbytečně, že on prostě ví, že to bude ok
.
no to teda chudák ségra, to je fakt drsný
ale nikdy jsem neslyšela, že by to sestry měly stejný, takže to bych být tebou vůbec neřešila, i když chápu, že lehký to není
@IvePr tak to MOC gratuluji
jen tu o tom stále někdo mluví, ale já teda nevím co to IUI je ![]()
@Petty4
IUI je jedna z metod asistované reprodukce. Pokud tě o tom zajímá něco víc, tak tady http://www.mrnous.com/…eminace-iui/
Prostě mi bylo zjištěno PCO, (syndrom polycystických vaječníků),anoovulace, dlouhatananáááánské cykly, clostiblegyt bez reakce, tak jsem musela píchat Puregon do břicha.
![]()
@Petty4 já vím, že se to tak asi nedá brát… navíc jsem povahou velký optimista a nějak vnitřně opravdu věřím, že to bude všechno ok, ale prostě takový malý černý puntík tam je.. ségra je pro mě hrdina, který se dokázal poprat s takovou dávkou nejen fyzické bolesti, jakou bych nikdy neustála..
@IvePr Moc děkuji za vysvětlení a omlouvám se, že se tak blbě ptám. Hlavně že se podařilo a mimi už Tě nemine ![]()
@zluty_tulipan to je hrdina i pro mě, mě by to asi zabilo
Ale ona může mít problém, který Ty nemáš ani z daleka, nebo nějak nesedí genetika sestry a jejího muže, tam je 1000 možností a opravdu jsme nikdy neslyšela, že by obě sestry nemohly mít děti, vždy měla problém jen jedna co tak znám z okolí.
@zluty_tulipan to je hrdina i pro mě, mě by to asi zabiloAle ona může mít problém, který Ty nemáš ani z daleka, nebo nějak nesedí genetika sestry a jejího muže, tam je 1000 možností a opravdu jsme nikdy neslyšela, že by obě sestry nemohly mít děti, vždy měla problém jen jedna co tak znám z okolí.
doufám v to, celým svým
![]()
Ahojky vsem.
Tak jak vam to utika. Me vubec. Uz at je aspon po Velikonocich to uz pak bude hned.
Taky tak máte nafouklé břicho? Já vypadám jako kdybych už byla aspoň v pátem měsici. ![]()
Ahoj Belicka, také mám nafouknuté břicho, v kolikátém týdnu jsi? Já tak 5+0
@Anonymní píše:
Ahoj Belicka, také mám nafouknuté břicho, v kolikátém týdnu jsi? Já tak 5+0
Ja jeste nevim. Asi kolem 5 tydne. Na prvni kontrolu jdu. 31.3. ![]()
Zdar zeny, ja dneska trpim. Je mi blbe celej den. Ale uz mam nejhorsi za sebou. Manzel dojel z prace a ja mam vegac na gauci. Dnes jsme byly s dcerou na velikonocnim tvoreni a pak na plavani, jsme vyvencene, utahane a zrale do postele, obe ![]()
@Berousik píše:
Zdar zeny, ja dneska trpim. Je mi blbe celej den. Ale uz mam nejhorsi za sebou. Manzel dojel z prace a ja mam vegac na gauci. Dnes jsme byly s dcerou na velikonocnim tvoreni a pak na plavani, jsme vyvencene, utahane a zrale do postele, obe
Ahoj, myslís že už muž máš těhotenské nevolnosti? Mě je zatím dobře. Dokonce jsem si dnes s kolegyňkou v práci vymnenila oběd. Měla jsem strasnou chuť na kunuté borůvkové knedlíky. Až mi málem tekly sliny. To jsem jeste nezažila. ![]()