Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lachtanice86 nehubla bych. Jez pravidelne, zdrave, nemusis jist velke porce, ale nehubni.
@Belicka unava je normalni, to prejde. Ted se plod vyvyji strasne rychle, tak to zmaha. Jestli muzes spat, tak spi
@Berousik tak teď jím, nevadí, máš pravdu, hlavní je to malý, ať je ok
@Petty4 píše:
@Morgy2465 Já čekám druhý a naivně jsem si říkala, že budu víc v klidu a v pohodě a mám pocit, že je to přesně naopakale tak za chvíli je víkend za náma, takže to máme zase o dva dny blíž
@Belicka ahojky, tak to vítej u nás
buď ráda, že jdeš ještě v březnu, já čekám až na duben
tišíš v jakém týdnu by jsi byla?
Ja myslim ze bych mohla byt tak v patem tydnu. Jinak jak tady pisou holky tak ty dny spis couvaji.
@Belicka píše:
Urcite napisu. A taky jsem zvedava jak dopadnes 30. Nemuzu se dockat. Snad bude vse vporadku.
@Berousik píše:
@Belicka unava je normalni, to prejde. Ted se plod vyvyji strasne rychle, tak to zmaha. Jestli muzes spat, tak spi
Jo je to tak, kdyz muzu tak spim. Ale nejhorsi je to v praci. Ja delam na rehabilitacich a jsem celych 8h. na nohou. Tak to jsem pak doma jak mrtvola a chodom spat i osm. ![]()
@Belicka já taky tak ten 4-5týden, když počítám od prvního dne poslední MS ![]()
@Belicka Joooo a co se spánku týče, tak spala bych už od 10h dopoledne
jsme úplně k. o.
@Belicka
@Petty4
Musíme spát vždy co to půjde
Ať ten malý zázrak u nás v bříšku má klid na svůj mimořádný vývoj ![]()
@Morgy2465 jj to si taky říkám
spím tak 9h
pijete už nějaké těhotenské čaje, nebo jíte nějaké vitamíny?
@Petty4
Na dnesek jsem si dala asi 10ti hodinovy spanek, vubec se mi nechtelo z postele
Noo caje ani ne, ale piju sypke magnesium - z duvodu, ze ted mam problemy s travenim. Jinak zatim nic, asi pockam na kontrolu a domluvim se s lekarem. ![]()
@Morgy2465 ty se mas, ja na dnesek spala jen par hodin. Dcera ma nejake divoke noci.
Ja beru mamavit, protoze je mi furt blbe a tak tomu jidlu moc nedam. Ale az se to srovna a zacnu normalne jist pestrou stravu, tak vitaminy brat nebudu. Ale ted jim vetsinou suchy chleba, takze nic moc ![]()
@Berousik
Musis ten spanek dohnat. ![]()
Ono se ti to srovna s tim jidlem
to ja jsem jak na horske draze, jednou nejsem schopna snist normalni porci, pak se to obrati a snedla bych porci dvakrat
a furt dokola. ![]()
@Morgy2465 s malym ditetem se to uz tezko dohani
ale me to nevadi, jsem zvykla a prcek v brise si bude muset zvyknout taky, nic jinyho mu nezbyde ![]()
@Berousik
To vse zvladnes
Aspon ten prcek bude zocelen uz v brisku..
![]()
Ahoj holky, můžu k vám? jsem v 6tt a k doktorovi jdu ve čtvrtek.. bojím se, asi jako každý, aby bylo vše ok..
![]()