Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Morgy2465 Ahojky, co bych dala 30.3.
já půjdu asi až v dubnu a nervy mám teda šílený. Nějak se mi nedaří být v klidu a přitom vím, že nervy budou celý těhu, tak vlastně nemá cenu nervovat se, ale vysvětli to mojí hlavě ![]()
Jestli seš 5+2 tak to budeš 7tt a to by už něco mělo jít vidět
Čekáš první?
@Petty4
I tak mě 30.3. přijde hrozně dlouhá doba
Až v dubnu? Chudáku, to máš fakt horší. No jsme na tom stejně, snažím se být v klidu, ale hlava neposlouchá
Ano čekám první, a tak jsem s toho ještě víc nervózní, aby bylo vše v pořádku atd.
Takže si připadám jak magor.
A ty taky čekáš první? Nebo už druhý či třetí? ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Ja jsem si ve ctvrtek delala test a konecne tam byly dve carky. Po roce snazeni se to konecne podarilo. Na prvni kontrolu me objednali az na 31. Takze pro me taky nekonecne cekani.
@Belicka
Gratuluji.
![]()
Jdes den po me, ja jdu 30.3., tak si tu pak muzeme napsat jak to vse dopadlo!
@Morgy2465 píše:
@Belicka
Gratuluji.![]()
Jdes den po me, ja jdu 30.3., tak si tu pak muzeme napsat jak to vse dopadlo!
Urcite napisu. A taky jsem zvedava jak dopadnes 30. Nemuzu se dockat. Snad bude vse vporadku.
@Belicka
Take doufam, ze bude vse v poradku. Drzim Ti pesti! ![]()
@Morgy2465 píše:
@Belicka
Take doufam, ze bude vse v poradku. Drzim Ti pesti!
Taky drzim. ![]()
@Petty4 30.3. dnes jsem si dělala test clear blue a ukázal mi 2-3 týden, chtěla bych vyrazit ven, ale nějak se necítím..tak ještě počkám
@Mexie díky, hlava už přešla, tak budu doufat, že už se nevrátí a až uvidím doktora tak se zeptám
@Belicka @Morgy2465 holky jsme na tom stejně, já mám od úterka 2 čárky a doktor mě chce vidět až 30.3. tak budem doufat, že to bude všechno v pohodě
@lachtanice86 píše:
@Belicka @Morgy2465 holky jsme na tom stejně, já mám od úterka 2 čárky a doktor mě chce vidět až 30.3. tak budem doufat, že to bude všechno v pohodě
Tak to budu taky drzet palce. ![]()
Ja se kazdy den citim tak unavena ze to je hruza. Snad to prejde. A jak to mate s unavou vy?
@Belicka
Ja bych uprimne spala furt
neco udelam a jsem rychle bez energie
tak si s toho nic nedelej
@Belicka @Morgy2465 já spím pořád. Jako by mě přejel válec, štve mě to. Protože jsem začala hubnout a teď nedokážu cvičit
A můžu vlastně hubnout? Podotýkám, že hubnu s výživovým poradcem
@Morgy2465 Já čekám druhý a naivně jsem si říkala, že budu víc v klidu a v pohodě a mám pocit, že je to přesně naopak
ale tak za chvíli je víkend za náma, takže to máme zase o dva dny blíž ![]()
@Belicka ahojky, tak to vítej u nás
buď ráda, že jdeš ještě v březnu, já čekám až na duben
tišíš v jakém týdnu by jsi byla?
@Petty4
Jen kdyby o dva dny blíže
Mě to přijde spíše o dva dny dál
je to k nevydržení ![]()