Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
21.3.16 09:28

@Morgy2465 jasny, zenska vydrzi vic jak clovek :mrgreen:
Ne ja zastavam nazor, ze netreba nejake zvlastni opatrnosti. Samozrejme nepit, nekourit, snazit se jist zdrave. Ale jinak zadna omezeni, fungovat normalne. Pokud je plod v poradku, nic z beznych cinnosti ho neohrozi. Pokud neni v poradku, tak odejde a neda se nic delat i kdybych se hyckala sebevic. S dcerou jsem delala furt neco, jeste den pred porodem jsem litala se psama po lese. Druhy bude taky tak. Proto se ani nestresuju jak to dopadne u dr. Co se ma stat, to se stane :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.3.16 09:34

@Berousik
Souhlasim s tebou :-) Ja se teda navstevy u doktora hrozim, nebot cekam svoje prvni miminko a chtela bych, aby vse bylo v naprostem poradku. :-) Ale jinak se taky nejak extra neomezuji, delam vse co normalne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.3.16 09:39

@Morgy2465 to bude dobry, uvidis :) ono je to tak, ze ted uz se budes bat celej zivot :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.3.16 09:41

@Berousik
Doufam, ze ano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.16 09:54

Ahoj holky, mám otázku, jsem objednaná k MUDr tuto středu, budu teprve 4+ 6, objednal mě tak sám jelikož na úplném začátku od zahnízdění jsem špinila celkem asi týden, teď už mám tři dny klid, myslíte, že pozná, že jsem těhu? Vím, že asi nic moc neuvidí… Ale i tak?

• Citovat
  • Upravit
212
21.3.16 10:34

@zluty_tulipan
Ahoj, vítej ;) To se bojíme každá, některá více některé méně. Bude vše v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
21.3.16 11:15

@Morgy2465 Já bych 10h spánku klidně taky zvládla :D jen by mě nesměla budit dcera :D

@zluty_tulipan jasně, přidej se ;) čtvrtek už máš za chvíli, já se ve čtvrtek mám teprve objednat :/ :D tak pak napiš vše co Ti dr řekla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
21.3.16 11:16
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám otázku, jsem objednaná k MUDr tuto středu, budu teprve 4+ 6, objednal mě tak sám jelikož na úplném začátku od zahnízdění jsem špinila celkem asi týden, teď už mám tři dny klid, myslíte, že pozná, že jsem těhu? Vím, že asi nic moc neuvidí… Ale i tak?

asi Ti vezmou krev a z té by poznat měli ;) jinak záleží, jestli jsi 4tt tedy 4 týdny od prvního dne poslední menstruace nebo jsi 4 týdny od ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
21.3.16 11:21

@Petty4 koukam mame stejne budicky :lol: kolik je dceri? Moji 2 roky a 7m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.3.16 11:22

@Petty4
To ti věřím :D Musíš někde najít chvilku a pochrupovat během dne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
21.3.16 11:25

Holky nemůžu k vam? Dnes jsem našla toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
21.3.16 11:36

@Berousik našemu budíčkovi je rok a půl :)
@Morgy2465 u mě pochrupovat během dne nehrozí, malá spí jen před obědem a to vařím :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
21.3.16 11:38

@Grace.R k nám určitě můžeš ;) jen já měla jinej clear blue co ukazovat +, takže tento výsledek nedokážu moc identifikovat, zda je pozitivní nebo negativní :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
21.3.16 11:53

Mam i jiný, je to jasne pozitivní :dance: to ja vim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
21.3.16 12:06
@Grace.R píše: