Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Morgy2465 jasny, zenska vydrzi vic jak clovek ![]()
Ne ja zastavam nazor, ze netreba nejake zvlastni opatrnosti. Samozrejme nepit, nekourit, snazit se jist zdrave. Ale jinak zadna omezeni, fungovat normalne. Pokud je plod v poradku, nic z beznych cinnosti ho neohrozi. Pokud neni v poradku, tak odejde a neda se nic delat i kdybych se hyckala sebevic. S dcerou jsem delala furt neco, jeste den pred porodem jsem litala se psama po lese. Druhy bude taky tak. Proto se ani nestresuju jak to dopadne u dr. Co se ma stat, to se stane
![]()
@Berousik
Souhlasim s tebou
Ja se teda navstevy u doktora hrozim, nebot cekam svoje prvni miminko a chtela bych, aby vse bylo v naprostem poradku.
Ale jinak se taky nejak extra neomezuji, delam vse co normalne ![]()
@Morgy2465 to bude dobry, uvidis
ono je to tak, ze ted uz se budes bat celej zivot ![]()
Ahoj holky, mám otázku, jsem objednaná k MUDr tuto středu, budu teprve 4+ 6, objednal mě tak sám jelikož na úplném začátku od zahnízdění jsem špinila celkem asi týden, teď už mám tři dny klid, myslíte, že pozná, že jsem těhu? Vím, že asi nic moc neuvidí… Ale i tak?
@zluty_tulipan
Ahoj, vítej
To se bojíme každá, některá více některé méně. Bude vše v pořádku. ![]()
@Morgy2465 Já bych 10h spánku klidně taky zvládla
jen by mě nesměla budit dcera ![]()
@zluty_tulipan jasně, přidej se
čtvrtek už máš za chvíli, já se ve čtvrtek mám teprve objednat :/
tak pak napiš vše co Ti dr řekla ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám otázku, jsem objednaná k MUDr tuto středu, budu teprve 4+ 6, objednal mě tak sám jelikož na úplném začátku od zahnízdění jsem špinila celkem asi týden, teď už mám tři dny klid, myslíte, že pozná, že jsem těhu? Vím, že asi nic moc neuvidí… Ale i tak?
asi Ti vezmou krev a z té by poznat měli
jinak záleží, jestli jsi 4tt tedy 4 týdny od prvního dne poslední menstruace nebo jsi 4 týdny od ovulace?
@Petty4 koukam mame stejne budicky
kolik je dceri? Moji 2 roky a 7m
@Petty4
To ti věřím
Musíš někde najít chvilku a pochrupovat během dne ![]()
@Berousik našemu budíčkovi je rok a půl ![]()
@Morgy2465 u mě pochrupovat během dne nehrozí, malá spí jen před obědem a to vařím
![]()
@Grace.R k nám určitě můžeš
jen já měla jinej clear blue co ukazovat +, takže tento výsledek nedokážu moc identifikovat, zda je pozitivní nebo negativní ![]()
@Grace.R píše:
Mam i jiný, je to jasne pozitivníto ja vim
no tyto dva mi příjdou spíš jako negativní, ale já moc odborník nejsem ![]()