Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Iwa22 tak bud jsi testovala brzy a tehotenstvi ted samo odejde s ms, nebo se jedna o samovolny potrat.Vis,kdy byla ovulace? Ale muzu te uklidnit, ja takhle taky krvacela tyden po te vynechane menstruaci, na testech uz byly dalnice, tak jsem mazala na pohotovost, pichli mi nejakou injekci a nasadili ascorutin a tehotenstvi pak probihalo v poradku.
No, takhle končí hodně těhotenství a ženy které netestují, tak si jen řeknou dostala jsem to později.
A druhá věc, já měla taky menstruaci, u první dcery, přestože jsem byla těhotná a řádně ji donosila. Tu první, co už bych neměla mít. Z medicínského hlediska nesmysl, ale měla. To tě nechci utěšovat, protože mnohem pravděpodobnější je, že se to neudrželo, ale takhle jsem to měla já. Byla ale o dost slabší, bez kusů sliznice a bez bolestí břicha.
@Iwa22 A je ta menstruace silná? Jak píšou holky, nejspíš se jedná o potrat, ale některé ženy prý trochu krvácí. Zkus test, až budeš mít po té ms. Jestli čárka bude slnější, tak se udrželo, jestli slabší nebo žádná, tak to bude jasné ![]()
@Iwa22 píše:dobrý den s přítelem se snažíme o mimi už dlouho nedostala sem to celý říjen tak sem si udělala včera test a byli tam // jen ta druha světlejší a dneska ráno sem dostála menstruaci břicho mně bolí mohla by ste mi jedná zvas prosím poradit co to může být ????????
Takhle končí 1/3 všech raných těhotenství. Dřív se to nevědělo, protože nebyly tak citlivé testy. Lidské tělo skrývá ještě řadu tajemství. Jak píše @terinka4444, dřív to ženské braly tak, že to dostaly. Říká se tomu raná ztráta.
A nic to neznamená. Prostě to tak je. Vždycky to tak bylo, ale dnes, jak se to tolik řeší, tak se ženské testují moc brzo a zbytečně se tím stresují.
Vyloučit se nedá ani to, že těhotenství pokračuje. Ale moc pravděpodobné to není.
@Petule030 je to slabá menstruace všimla sem si ji hned ráno a byla slabá…minuli týden mi doktorka předepsala vitamini abych mohla otehotnit a pořád mně pobolivalo bříško a prsa hodně citlivá taky ovulaci sem měla myslím 8/10/2017 tak sem si udělala test a vyšla tam druhá..mam ještě dotaz v srpnu sem si dělala test každý den měla sem na každým // čárky a pak sem dostala menstruaci ???????? potom mi ty testy už neukazovali a kamarádka se zminila o tom že sem měla vysoki hormon
Ja krvacela dost cely prvni trimester a bylo vse ok ale pravdepodobne je ze jsi potratila
Ja bych jeste zkusila testnout, jak nebude MS, jak pisou holky. Ale ja to mela jednou taky, zpozdila se mi MS o tyden. Mimi bylo chtene, tak jsme s manzelem hnali na pohotovost nejdriv sem volala a rekli, at dojedeme…tam mi dr z utz rekla, ze zacina MS a bylo to biochemicke tehu. Tak uvidis, co to bude u tebe. Taky se bohuzel k priklanim k ranemu potratu, ale nikdy nevis, dejou se zazraky ![]()
@Iwa22 píše:takle slabá
bohužel, tomuhle já naději nedávám, těhotenství se neuchytilo
@terinka4444 kdyz vidim ten test, tak si taky myslim, ze ne…to by byla carka silnejsi… ![]()
Tohle je fakt tak slabá čárka. já mám takového ducha vždy těsně před menstruací.
Když vidím ten test, tak je to podle mě bez šance
Příště netestuj před menstruací. Neboj, vyjde to ![]()