Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@radkka Vzdyt ale psala, ze ovulace byla 8.10.,cili ms by h cekala uz kolem 25.10.,takze nemyslim, ze by testovala nejak moc brzy
Ale bohuzel ten test vypada beznadejne, je mi lito.
@Iwa22 Já ti nevim, možná by ses měla trochu uklidnit, protože tam žádná extra viditelná druhá čárka není, to se stává, navíc tyhle testy to dělají často
Jestli máš každý cyklus dvě čárky na testu, tak to řeš s lékařem, ale čárky, ne sotva viditelné duchy.
@unuděná Máš pravdu, tohle jsem přehlédla, tím spíš se o těhotenství nejedná.
Je tam dost vidět jen kvalita špatná zato se omlouvám ale druhá čárka je jasné vidět a ještě jednou připomínám celý říjen sem menstruaci neměla naposledy byla v září ![]()
@terinka4444 ahoj. Psala jsi, ze jsi mela ms a presto tehotna. Delala jsi i tehotenske testy? Ja ted prozivam to same. Ms byla ale slabsi a neodesla sliznice. Carky sili pomalu a bojim se mimodelozniho ![]()
@K.D.P. Ahojki. Jak to u Tebe nakonec dopadlo? Jsem na tom teď stejně.. ![]()
@Anonymní píše:
@K.D.P. Ahojki. Jak to u Tebe nakonec dopadlo? Jsem na tom teď stejně..
Ahoj. U me to bylo bohuzel mimodelozni, odebran vejcovod. Cekala jsem jednu ms a hned se povedlo a jsem v 17 tt. ![]()
Ahoj snažíme se s přítelem o dítě, známá nám poradila ad si koupím v lékárně Conceive lubrikační gel že by nám to mohlo pomoct
Použila jsem to během ovulace. Zkusila jsem si udelat test po 2 😂dnech a ten byl negativní a potom sem si udělala další dva po týdnu a byli pozitivní ale byli tam slabé 2 čárky tak jsem šla doktorovi a on že tam ještě nic nevidí.. a řekl mi že ty testy můžou být falešně pozitivní tak jsem to nepochopila.. a dnes sem dostala menstruaci a nevím co si o tom myslet 🙈 děkuji za každou radu 😇 🙏
@Bohyne323 testovat se má až po vynechání menstruace, aby ten test byl důvěryhodný.
Buď chyba testu, a nebo biochemické.
Dobrý vecer, s manželem se snažíme dlouho o miminko a měla jsem spoždění 6 dní udelala jsem test a byli tam krásné dvě čárky❤️ ale začala jsem cca za 6hodin krvácet🙈 mam teď vcelku strach a nevím co si o tom myslet dekuju moc.
Ahoj chci se zeptat ted posledni par dni si delam testy a jsou vsechny pozitivni ale za dva dny mam mit menstruaci myslite ze bych mohla mit jeste biochemicky? Strasne se bojim moc si preju mimi
@Anonymn930 Myslím si, že při biochemickém by digitální neukázal 2-3 týdny. Na to už musí být hladina HCG poměrně vyšší. Ale stejně ti to nikdo neřekne. Nezbývá než doufat, že se menstruace nedostaví.