Test pozitivní ale dostala jsem menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
9.11.17 13:04

@radkka Vzdyt ale psala, ze ovulace byla 8.10.,cili ms by h cekala uz kolem 25.10.,takze nemyslim, ze by testovala nejak moc brzy :think: Ale bohuzel ten test vypada beznadejne, je mi lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.11.17 13:15

@Iwa22 Já ti nevim, možná by ses měla trochu uklidnit, protože tam žádná extra viditelná druhá čárka není, to se stává, navíc tyhle testy to dělají často :nevim: Jestli máš každý cyklus dvě čárky na testu, tak to řeš s lékařem, ale čárky, ne sotva viditelné duchy.

@unuděná Máš pravdu, tohle jsem přehlédla, tím spíš se o těhotenství nejedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.11.17 14:42

Je tam dost vidět jen kvalita špatná zato se omlouvám ale druhá čárka je jasné vidět a ještě jednou připomínám celý říjen sem menstruaci neměla naposledy byla v září ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
28.7.19 12:42

@terinka4444 ahoj. Psala jsi, ze jsi mela ms a presto tehotna. Delala jsi i tehotenske testy? Ja ted prozivam to same. Ms byla ale slabsi a neodesla sliznice. Carky sili pomalu a bojim se mimodelozniho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.20 16:26

@K.D.P. Ahojki. Jak to u Tebe nakonec dopadlo? Jsem na tom teď stejně.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1699
13.1.20 20:11
@Anonymní píše:
@K.D.P. Ahojki. Jak to u Tebe nakonec dopadlo? Jsem na tom teď stejně.. :roll:

Ahoj. U me to bylo bohuzel mimodelozni, odebran vejcovod. Cekala jsem jednu ms a hned se povedlo a jsem v 17 tt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.8.24 12:39

Ahoj snažíme se s přítelem o dítě, známá nám poradila ad si koupím v lékárně Conceive lubrikační gel že by nám to mohlo pomoct
Použila jsem to během ovulace. Zkusila jsem si udelat test po 2 😂dnech a ten byl negativní a potom sem si udělala další dva po týdnu a byli pozitivní ale byli tam slabé 2 čárky tak jsem šla doktorovi a on že tam ještě nic nevidí.. a řekl mi že ty testy můžou být falešně pozitivní tak jsem to nepochopila.. a dnes sem dostala menstruaci a nevím co si o tom myslet 🙈 děkuji za každou radu 😇 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
8.8.24 14:20

@Bohyne323 testovat se má až po vynechání menstruace, aby ten test byl důvěryhodný.
Buď chyba testu, a nebo biochemické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.24 21:12

Pozitivní test

Dobrý vecer, s manželem se snažíme dlouho o miminko a měla jsem spoždění 6 dní udelala jsem test a byli tam krásné dvě čárky❤️ ale začala jsem cca za 6hodin krvácet🙈 mam teď vcelku strach a nevím co si o tom myslet dekuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.6.25 08:49

Ahoj chci se zeptat ted posledni par dni si delam testy a jsou vsechny pozitivni ale za dva dny mam mit menstruaci myslite ze bych mohla mit jeste biochemicky? Strasne se bojim moc si preju mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
13.6.25 09:01

@Anonymn930 Myslím si, že při biochemickém by digitální neukázal 2-3 týdny. Na to už musí být hladina HCG poměrně vyšší. Ale stejně ti to nikdo neřekne. Nezbývá než doufat, že se menstruace nedostaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí