Mama test VS máma test comfort

Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
26.3.16 19:40
@Catarin píše:
Jeeej ajo, pravda, pravda, moje chyba :oops:
Tak přeju hodně štěstí, nám se povedlo během jednoho týdne :palec:

Tak to je obdivuhodne :palec: :palec: my zkouseli 3 mesice na podzim, pak 2 mesice pauza a ted zas druhy mesic…uz by to mohlo dopadnout :mrgreen: :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
27.3.16 10:40

@Catarin jojo určo dam foto jinak porad jsem ti nedostala a je ni dcl nevolno :/ a bolest hlavy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
27.3.16 11:28

@Catarin no křeče do podbřišku jsem mela taky :? Kdy tys mela poslední MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
27.3.16 11:45

@Catarin aha no Já mela poslední 26.2 tak v těhu ms Mít můžeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
27.3.16 12:03

@Catarin hehe to de no když ze des k tomu dr si říkala? :) Já udělám zítra ten test zřejmě a v utery zavolám dr :) když tam budou dvě čárky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
27.3.16 13:05

@Catarin pošli foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
27.3.16 14:12

@Catarin pěkný :) Můj test byl asi jak tvůj ze 17.3 :) přemejšlím jesi koupit mama test papírový nebo ten máma test comfort

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
27.3.16 14:25

@Catarin Já právě vždy použila comfort a vždy jasna tlusta čárka a těhotna jsem fakt byla :mrgreen: tak tedka nvm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
27.3.16 19:10

@Catarin @Martiinka holky a kolikaty DPO jste testovaly poprve? ja mam v planu 14dpo, pokud se nedostavi ms, ale vetsinou to jeste nic neukaze…jenze to dyl nevydrzim :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
27.3.16 19:43
@Catarin píše:
@smileee11
mě se ukázala čárka na tom plastovém testu od mamatestu kolem 18DPO, do té doby vše negativní :)
na proužcích se mi duch ukázal až o týden později :)

tak to si budu muset koupit jeste jiny, mam doma jeden mama test, ten druhy ks uz jsem pouzila pred mesicem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
27.3.16 19:54
@Catarin píše:
Tak hlavně si ho udělej ze vzorku ranní moči, a uvidíš :hug:

dekuju, to je jasne, ze z ranni ;) minuly mesic jsem si myslela, ze snad a pak prisla mrcha ms v plne palbe :zed:

a merite si bt? ja si myslim, ze mam ovu dnes :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
27.3.16 20:03
@Catarin píše:
Já měla MS taky ale to už jsem byla těhotná :mrgreen:…udržel se ten můj špuntík :lol:
Nn, BT si neměřím, říkala jsem si že kdyby se nedařilo, začnu… ale dopadlo to dá se říct hned na první pokus :mrgreen:
Tak hlavně aby MS teď nepřišla :hug:

děkuju moc :kytka: :kytka: no ja s tim zacala, ze aspon zjistim, jak se moje telo chova :) jo, psaly to spousty holek, ze mely ms, ale takovou slabou, spis spineni, ja to mela dost silne (i kdyz to pry muze zpusobovat kontryhel), tak snad ted nedojde, byla jsem dost na vazkach, ze presto muzu byt…no nevim, ted v utery jsem v praci zvracela 1× ale to bylo mozna stresem, ted jsme prescasovali a v praci frmol :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
27.3.16 20:17
@Catarin píše:
Tak to nevím čím by to mohlo být, je fakt že já jsem občas taky „natahovala“ ale naštěstí to dopadlo dobře a to jsem nebyla ve stresu ani jsem nic špatného nesnědla :mrgreen:
Jinak já měla i přes těhotenství klasický bolesti jako před MS a o chvíli později přišla MS - čistá červená krev, žádný špinění, trvala 3 dny a pak konec. Den po tom co mi skončila jsem zkusila test a byl tam duch :)…a to jsem brečela jak želva když MS přišla :lol:

tak aspon jsi ji mela kratsi, ja normalka= 5 dnu, mama test jsem delala asi 15dpo (2.dc) a snehobilo :mrgreen: podle teploty si myslim, ze mam dneska ovu, a snazeni bylo včera i předevčírem a chci ještě dneska a zítra, tak snad to klapne :nevim:

s tím zvracením, občas jsem měla pocit a nic, dokonce jsem aj cítila nějaký puch, který kolegyně ne…ale to asi byla jen sugesce ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
27.3.16 20:37
@Catarin píše:
Tak to pak je jiná :think:
Snažte se a uvidíš, třeba budete mít štěstí :kytka:
Je to možný že vnímáš víc pachy, ale podle mě se tenhle příznak projeví malinko dýl.. :nevim:

ona sugesce je nebezpečně všemocná, řekla bych, že v očích jiného až absurdní, co dokáže :mrgreen: :mrgreen:

snažíme se a každopádně počítám s koupí i jiného testu radši :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
27.3.16 20:44
@Catarin píše:
@smileee11
clearblue je 100% jistota, ale já bych si ho teda nekoupila… :lol:

no, je v cene 4-5 balení jiných testů no, ale zas nelovíš duchy, buď máš + nebo - ;) ale to bych musela mít zpoždění aspoň 5 dní, abych do toho šla a to zas nevydržím tak dlouho netestovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí