Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak už tu bylo xkrát řečeno, mamatest teď údajně dělá falešné duchy. Ten tvůj jde navíc fakt sotva vidět. Už ti vynechala ms? Moc bych si od toho neslibovala. Pokud MS vynechala, zkus za pár dní znovu. Pokud ne, počkej, zda vynechá a nehoň duchy.
Večer ty testy bývají negativní, jak dlouho máš do ms? Počkala bych pár dní a zkusila znova.
@Anonymní píše:
@Suelinda ano už druhy den nemám ms proto se ptam
Víš kdy byla ovulace?
@Kriss Tina mám dneska druhy den po ms žádný bolesti bricha ani nemám jako vždy.
@Anonymní píše:
Dobrý den včera jsem si delala test od značky mamatest s drogerie měla jsem ho v limitu pozitivní a druhy jsem si delala večer a neslo to moc vidět ta carka dneska jsem běžela pro druhy ale od značky intime test a je negatvni co myslíte té to znamená
Je nějaký zmáchaný. Po vynechání MS už by tam mohlo něco být. Zkusila bych taknza dva dny ještě z ranní moči.
@np10021 Nee nepočítám si ovuaci měla jsem mít mestruaci 8.9 a dnes ji stále nemám ani žádné bolesti jako vždy jsem mela ještě se mi nestalo ze bych neměla bolesti a i když se mi opozdila vždy jsem měla hrozné bolesti
Ten prostřední je hodně nacucaný. Ale vidím něco málo i na tom prvním. Zůstaň u jedné značky a zkus třeba zítra ráno. Já měla taky jednu značku negativní v době, kdy na druhé byl duch a na tom negativním později ducha, když na druhém už byla dálnice. Přitom citlivost byla stejná.
@Anonymní píše:
Dobrý den včera jsem si delala test od značky mamatest s drogerie měla jsem ho v limitu pozitivní a druhy jsem si delala večer a neslo to moc vidět ta carka dneska jsem běžela pro druhy ale od značky intime test a je negatvni co myslíte té to znamená
Mamatest je poslední dobou proslulý duchy, dokonce i z vody. Má nějakou blbou šarži. Zkus za dva dny a jinou značku a nemoč je tolik.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina mám dneska druhy den po ms žádný bolesti bricha ani nemám jako vždy.
No na druhý den zpoždění bych čekala jinou čárku, ale mohla být později ovulace ![]()
Mamatest je úplně na ho*vno. Deka vážně duchy i z vody. Vlastní zkušenost. In time je spolehlivý test.. já měla 3 dny před ms dálnici..tohle spíše vypadá na rozhozený cyklus, nebo třeba cystu..
@Anonymní píše:
Mě dnes mamatest takto
Tak nic nevidím ![]()
Já měla takové.. samozřejmě falešné..