Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nic nevidím
ten první možná ale je po limitu a ten druhý tam není nic.
Já chápu, že člověk když chce vidět něco, tak vidí. Ale tento test je, dle fotky, jasně negativní. Neboj, jedeme v tom spolu. ![]()
@Kejm
chápu ale vidí to i přítel 🤣 takže diky bohu nevidim tam jenom já tu čárku 🤣 ono se to tak blbě foti 🙁 hlavně ještě je jakoze čas ale uz bych klidně se rada radovala
@Pavlinka009 píše:
@Kejmchápu ale vidí to i přítel 🤣 takže diky bohu nevidim tam jenom já tu čárku 🤣 ono se to tak blbě foti 🙁 hlavně ještě je jakoze čas ale uz bych klidně se rada radovala
Počkej do ms. Ty tři dny už přežiješ.
@pikola to je pravda stejně nic jiného mi nezbývá to jediné na krev a to už počkám zkusim zítra ten poslední test a buď a nebo se něco ukáže více a nebo počkám do ms a pak to bude 100%
@Anonymní píše:
@pikola to je pravda stejně nic jiného mi nezbývá to jediné na krev a to už počkám zkusim zítra ten poslední test a buď a nebo se něco ukáže více a nebo počkám do ms a pak to bude 100%
Spíš počkej do toho termínu MS…hladina HCG se co 2-3 dny zdvojnásobuje ale nemusíš zrovna trefit to zvýšení…je lepší testovat ob den
@Pavlinka009 píše:
@Vladusxx pošlu lepší fotku
Ano tady vidět je…tak držím palce ![]()
Jako asi tam něco prosvítá, ale nenazvala bych to jasně pozitivním testem a důvodem ke gratulacím. Prostě testuj po vynechané MS. Jo a nemusíš kvůli každému testu zakládat novou diskuzi, v klidu můžeš pokračovat i v té staré. Nebo libovolné jiné na stejné téma, výběr je tu převeliký.
Případné těhotenství může odejít s menstruací.
mám spousty kamarádek, co mi takto posílaly testy a bylo to biochemické nebo se prostě neudrželo. Duch před termínem ms je velmi častý. Počkej, až budeš mít 2-3 dny zpoždění. ![]()
Vidím na všech třech. Pokud to není falešný duch, tak to vypadá nadějně ![]()
Zase a opět, je to tu denně… testuje se PO vynechání MS! Takhle honíš duchy úplně zbytečně. I kdyby tam něco bylo, může to odejít s MS. Mamatest navíc poslední dobou dělá falešné duchy.
Prostě počkej do termínu MS, pokud nepřijde, tak testuj znovu a nehoň duchy. Tak jednoduché 🤷♀️
Chápu tu nedočkavost a touhu, ale tak rozum v hlavě zůstal taky ne
?
Dobrý den holky, nedávno jsem měla tady skupinu založenou ohledně testování. Chtěla jsem si založit novou a zeptat se na něco.
Včera jsem si delala znovu mámatest a byla jsem ve spěchu a nepodivala jsem se včas a po limitu jsem našla čárku svetlou říkala jsem si asi blbost protože mi potom po chvilce vymizela 1 fotka toho testu.
A dneska jsem si delala znovu test a v limitu se mi ukazala už carka normálně viditelná bez světla moc neslo vyfotit ale neco tam je a vidím to i bez toho aby jsem to naklanela já doufám ze ro vyjde už se snažíme dlouho
První fotka je ze včera kde mi zmizla ta carka a 2 dvě jsou dneska krásné v limitu do 3 minut co myslíte?