Test těhotenský 3 dny do ms

Anonymní
8.9.22 11:50

Test tehotensky 3 dny do ms

Dobrý den holky, nedávno jsem měla tady skupinu založenou ohledně testování. Chtěla jsem si založit novou a zeptat se na něco.
Včera jsem si delala znovu mámatest a byla jsem ve spěchu a nepodivala jsem se včas a po limitu jsem našla čárku svetlou říkala jsem si asi blbost protože mi potom po chvilce vymizela 1 fotka toho testu.
A dneska jsem si delala znovu test a v limitu se mi ukazala už carka normálně viditelná bez světla moc neslo vyfotit ale neco tam je a vidím to i bez toho aby jsem to naklanela já doufám ze ro vyjde už se snažíme dlouho
První fotka je ze včera kde mi zmizla ta carka a 2 dvě jsou dneska krásné v limitu do 3 minut co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
8.9.22 12:01

Nic nevidím :nevim: ten první možná ale je po limitu a ten druhý tam není nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11827
8.9.22 12:03

Na první fotce vidím, na druhé a třetí nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.9.22 12:04

@Vladusxx pošlu lepší fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
8.9.22 12:08

Já chápu, že člověk když chce vidět něco, tak vidí. Ale tento test je, dle fotky, jasně negativní. Neboj, jedeme v tom spolu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.9.22 12:10

@Kejm :andel: chápu ale vidí to i přítel 🤣 takže diky bohu nevidim tam jenom já tu čárku 🤣 ono se to tak blbě foti 🙁 hlavně ještě je jakoze čas ale uz bych klidně se rada radovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
8.9.22 12:12
@Pavlinka009 píše:
@Kejm :andel: chápu ale vidí to i přítel 🤣 takže diky bohu nevidim tam jenom já tu čárku 🤣 ono se to tak blbě foti 🙁 hlavně ještě je jakoze čas ale uz bych klidně se rada radovala

Počkej do ms. Ty tři dny už přežiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.22 12:17

@pikola to je pravda stejně nic jiného mi nezbývá to jediné na krev a to už počkám zkusim zítra ten poslední test a buď a nebo se něco ukáže více a nebo počkám do ms a pak to bude 100%

• Citovat
  • Upravit
11827
8.9.22 12:19
@Anonymní píše:
@pikola to je pravda stejně nic jiného mi nezbývá to jediné na krev a to už počkám zkusim zítra ten poslední test a buď a nebo se něco ukáže více a nebo počkám do ms a pak to bude 100%

Spíš počkej do toho termínu MS…hladina HCG se co 2-3 dny zdvojnásobuje ale nemusíš zrovna trefit to zvýšení…je lepší testovat ob den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11827
8.9.22 12:20
@Pavlinka009 píše:
@Vladusxx pošlu lepší fotku

Ano tady vidět je…tak držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68986
8.9.22 12:23

Jako asi tam něco prosvítá, ale nenazvala bych to jasně pozitivním testem a důvodem ke gratulacím. Prostě testuj po vynechané MS. Jo a nemusíš kvůli každému testu zakládat novou diskuzi, v klidu můžeš pokračovat i v té staré. Nebo libovolné jiné na stejné téma, výběr je tu převeliký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
8.9.22 12:23

Případné těhotenství může odejít s menstruací. :roll: mám spousty kamarádek, co mi takto posílaly testy a bylo to biochemické nebo se prostě neudrželo. Duch před termínem ms je velmi častý. Počkej, až budeš mít 2-3 dny zpoždění. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2680
8.9.22 12:34

Vidím na všech třech. Pokud to není falešný duch, tak to vypadá nadějně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
8.9.22 12:35

Vidím ducha na všech. Testuješ ale moc brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
8.9.22 12:55

Zase a opět, je to tu denně… testuje se PO vynechání MS! Takhle honíš duchy úplně zbytečně. I kdyby tam něco bylo, může to odejít s MS. Mamatest navíc poslední dobou dělá falešné duchy.
Prostě počkej do termínu MS, pokud nepřijde, tak testuj znovu a nehoň duchy. Tak jednoduché 🤷‍♀️
Chápu tu nedočkavost a touhu, ale tak rozum v hlavě zůstal taky ne ;)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí