Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Potřebovala bych poradit, zda někdo nemáte podobnou zkušenost. Kojím 1.5r dceru a rok necháváme volný průběh případnému druhému těhotenství. Jenže pořád se nic neděje, tak jsem si tento měsíc začala měřit bazální teplotu. A musím říct, že jsem překvapená. 12dc jsem měla slabé špinění, to bylo i v minulých měsících, a myslela jsem, že je to ovulace. Podle grafu ale ne. V noci na dnešek mě budila šílená bolest vaječníku, kterou jsem mívala i v době ovulace před prvním těhotenstvím, ale ráno teplota klesla
hlen se mi zdá, že mám tento měsíc bílkový skoro pořád, minulý měsíc jsem ho nesledovala.. říkám si, jestli je možné, aby byly „ovulační“ bolesti, ale ovulace neproběhla? Nesetkala jste se s tím některá z vás?
Díky ![]()
@NikaVeron píše:
Ahoj,Potřebovala bych poradit, zda někdo nemáte podobnou zkušenost. Kojím 1.5r dceru a rok necháváme volný průběh případnému druhému těhotenství. Jenže pořád se nic neděje, tak jsem si tento měsíc začala měřit bazální teplotu. A musím říct, že jsem překvapená. 12dc jsem měla slabé špinění, to bylo i v minulých měsících, a myslela jsem, že je to ovulace. Podle grafu ale ne. V noci na dnešek mě budila šílená bolest vaječníku, kterou jsem mívala i v době ovulace před prvním těhotenstvím, ale ráno teplota klesla
Díkyhlen se mi zdá, že mám tento měsíc bílkový skoro pořád, minulý měsíc jsem ho nesledovala.. říkám si, jestli je možné, aby byly „ovulační“ bolesti, ale ovulace neproběhla? Nesetkala jste se s tím některá z vás?
Ahoj, mrkni sem do skupinky -
Snažení - bazální teplota tam ti zkušené holky poradí ![]()