Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, teoreticky by to mohla být nidace (uhnizďování vajíčka kolem toho 10DPO). Ale červená krev - to mi spíš zavání biochemickým těhotenstvím. Počkala bych pár dní a neplašila, až jak přijde/nepřijde mns. Pak pro jistotu test, někdo může při nidaci krvácet dost. Prozatím bych si ale nedělala planné naděje
Držím palce.
Hrozné bolesti a jasná červená (jak píšeš) u mě nikdy nedopadly dobře. A že těch těhotenských příznaků jinak bylo.
A když jsem doopravdy otěhotněla, tak se nikdy nedělo nic. Jen MS nepřišla.
Ale každá to máme jinak.
Každopádně přeju, ať se dočkáš co nejdřív ![]()
Edit. Nic jiného než čekat na // na testu ti nezbyde.
Prosím tě, co chceš řešit s doktorem? Že si dostala MS dřív než obvykle? Test máš negativní si psala, takže o těhotenství se těžko jedná…Tělo není stroj, MS může přijít dřív nebo později a nic to nemusí znamenat. Kdyby si měla test pozitivní a začala by si krvácet, to bych řešila s dr. Jinak není důvod něco řešit. Snažte se dal a ono se povede. Drzim palce ![]()
@Sarrae píše:
Ahoj, teoreticky by to mohla být nidace (uhnizďování vajíčka kolem toho 10DPO). Ale červená krev - to mi spíš zavání biochemickým těhotenstvím. Počkala bych pár dní a neplašila, až jak přijde/nepřijde mns. Pak pro jistotu test, někdo může při nidaci krvácet dost. Prozatím bych si ale nedělala planné nadějeDržím palce.
Proč biochemické těhotenství? Měla negativní test, takže spíš menstruace ne.
Pokud se snažíte dva roky, chodíte na nějakou kliniku? Podstoupili jste testy apod.? To už je opravdu dlouho…
Jinak to vypadá prostě na dřívější MS, může se stát, s doktorem moc nevím, co bys řešila, krom už zmíněných problémů s početím.
Tak holky dnešní test pozitivní. Krvácení trvalo tři dny. Brala jsem to jako ms a dal se v tom neplacala, proto jsem přestala psát sem. Ale dnes jsem měla silný bílí výtok, tak mi to nedalo a udělala si test. A ono to nejspíš opravdu vyšlo. Ještě není zdaleka vyhráno, to vím. K doktorce se samozřejmě objednám. Jen jsem to s vámi chtěla sdílet.
Zakladatelka. ![]()
Ahoj, mám možná hloupý dotaz, ale poprosím o shovívavost.
Snažíme se už dva roky. Takže jsem už otupěla a necháváme tomu volný průběh. Ale tento měsíc jsem měla pocit, že je něco jinak.
Poslední ms jsem měla 9.8. další bych měla mít za čtyři dny. Obvykle mivam ovulaci 15 dní před ms. A přesně do toho termínu jsme se zrovna s manželem trefili.
Před týdnem mě začali bolet prsa, ale hlavně velké píchání v podbřišku, neustálý pocit, jako bych to měla dostat.
Včera jsem si dělala test, který byl negativní. Ale to by bylo opravdu hodně brzy, protože bych byla teprve 10 DPO. Tak jsem byla rozhodnutá udělat si test až příští týden. Jenže včera jsem měla hrozné bolesti a dnes ráno růžový výtok na papírků, který se později rozjel v krvácení.
Byla to čistá červená krev bez sliznice.
Vím, že mi neřeknete, co se v mém těle děje. Spíš bych potřebovala poradit, jestli to mám řešit s doktorem, nebo to mám přejít. Bolesti v podbřišku ještě stále neustaly.
Děkuji vám za rady.