Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj je mi dvacet a mam 5 měsíční rošťandu. Toudle cestou bych chtěla poznat nějaké mladší maminky z Mostu také s prckem na psaní, kamarádění, postěžování a kočárkování..:D
Ahooj holky
20 zari mam termin a uz ted silim. Silene se doma nudim. A hlavne furt premyslim o porodu jsem prvorodicka a mam z toho silenej strach ![]()
Ahojky, přidám se k vám
mám doma 4týdenní holčičku a i když je to někdy pěkný čert tak bych jí neměnila ![]()
@Sari20 ahoj..:)taky sem to tak měla..:D doma sem se nudila každou chvíli sem přemýšlela o porodu, jak to všechno proběhne, zda budu dobrá máma atd..:D Taky sem byla prvrodička a uvidíš, že to zvládneš..:)
@mobillady2 ahoj..:)jakpak se jmenuje holčička?..:) táhne nám na 6 měsíc a také si řikám to samí..je to hrozná rošťanda, někdy mě tim svym řevem a nechtěním spát přivádí k šílenství…ale taky bych ji za nic neměnila a nedokážu si už představit co bych bez ní dělala..:) ![]()
Jmenuje se Natalka
no s tim spanim mi povidej, ze zacatku jsme meli otoceny rezim a tedka jsem rada, ze vydrzi spat v noci v kuse dve hodiny
Tak já musim říct, že ze začátku mi spinkala hezky..:) spala přes den, spala v noci
ba sem byla už šílená, že furt jenom spí a že si jí vůbec neužiju..:D a tedkon si furt řikam, že by mohla spinkat abych si chvíli odpočinula..:D až tedkon se mi začala v noci budit..i kdybych jí kojila pokaždý co se vzbudí tak se budit bude..chtěla by spát s náma mrška..:D
Ahoj holky
taky se k vám přidám. Mám kluka a bude mít pět měsíců
taky to doma tak máme
prcek taky někdy řve a vzteká se, ale je to můj miláček
![]()
Můj se taky často budí na kojení. Teď jsem mu na noc začala dávat rýžovou kaši, tak je to o něco lepší. Ale stejně se v noci na to kojení budí a od šesté hodiny už straší v postýlce
a maminka by spala a spala
![]()