Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Joo teď se spíš vzteká když se nemůže otočit zpátky
takže k němu běhám a otáčím ho a on je hněď zase zpátky na bříšku
no je to teď pěkná sranda.
Juuu šikulka je
Ani se nenazdáme a za chvilku budou běhat po čtyrech
ono to tak strašně rychle utíká ![]()
Jo jo to sme měli doteďka..:D dva měsíce sme jí museli otáčet než se naučila otáčet se na záda..:) a teď už to konečně umí a začala válet sudy..takže jí položim na zem na deku a za chvíli je na druhý s traně pokoje..:D už je to veselejší..za chvíli lézt pak chodit..utíká to rychle..:(
Hmm tak to se mám načo těšit
aspoň bude sranda ![]()
Je hezký na ne koukat jak se snaží
jsou to miláčkové. Dnes smě byli na kontrole, tak prcek se hodně zlepšil jak cvičíme. Tak nám to ještě nechala a budeme cvičit dál
ale jsem ráda, že jenom jeden cvik. Hrozil nám i druhý a ten byl pěkně těžký a Péťa u něho řval ještě víc ![]()
Tak to je dobře že se lepšíte..:) aspoň je vidět, že mu to pomáhá..:) chudinka malinká..ale ono je to snad nebolí ne?..jenom je to prostě nepříjemný pro ne..ono když si představíš, že až budou lézt nebo chodit až za nima budeme muset běhat
zlatý děti to sou tedkon
je to hezký na ně koukat jak se snaží ale ta naše cácorka se pak začne vztekat že jí to nejde tak je mi jí líto…:)
Taky jsem ráda že se zlepšuje
nn nebolí ho to, jen je mu to nepříjemní jak ho nutím to dělat
na začátku se směje, ale pak spustí protože musíme cvičit 10 minut, tak se mu to nelibí ![]()
Hlavně jak snima budeme muset za ruce
to přijdeme o záda
ale už se nato těším
Péťa se taky vzteká když se mu nedá otočit nazpátek
jsou to malý vzteklouni
![]()
Tak pokud se to zlepšuje tak to za to stojí..:) ojojoj na to se fakt těšim
to bude něco ![]()
aspoň je s nimi sranda
Sašíí jak často kojíš cez den a v noci??? Malý se mi zase začal v noci budit nějak často
takže mám krásnou noc
![]()
To bez pochyb..:) kojim ráno tak v 7-8 potom když si řekne přes den, ale to spíš 1 max. 2× ale t si spíš jenom cucne..a večer jednou před spanim a v noci tak 2-3×..:)mě se to teď trochu zlepšilo musim teda říct..:)
Hmm tak Petulko má zase své období nočního hladu
snad to nebude dlouho trvat ![]()
My zítra odjíždíme na Slovensko tak jsem zvědavá na cestu. Snad to zvládne v pohodě ![]()
Takový období jsou na nic co?
my máme poslední syndrom odloženýho dítě, a v noci chovací..že chce bejt prostě se mnou..snad todle období zase skončí
snad joo..už neni takový vedro a s více přestávkama to půjde..:)
No to mi povídej
někdy jsem už tak hotová, že se těším do postele, ale ani tam si neodpočinu
snad to fakt někdy skončí. No my jedeme vlakem, takže se toho trošku obávám. NO uvidíme
ale už se moc těším na rodinu
![]()
Tak jak jste zvládli cestu?
byl malej v pohodě?
určitě to skončí..:) pak už nás potřebovat nebudem a budem na to vstávání k nim ještě vzpomínat ![]()
Cesta byla supr. Maly spal celou noc. Jen ja jsem musela lezet na jednom boku, tak som sa mo nevyspala
ale dalo sa to prezit
jo to jo, budeme spominat, a budou to stejne hezky vzpominky
A co vy, jak se drzite? Co mala Eliska?
Tak to je dobře..:) alespoň malej byl hodný
určitě..ty nejkrásnější vzpomínky..:) Eliška je poslední dobou hodnější, už něřve kvůli prkotinám..:) zoubky zatim teda žádný ale včera sem jí našla na dásničce bílou tečku, tak uvidíme co z toho bude..:) a co malý?..:)
Hmm tak to ti zavidim. Petulo je ted stale nejaky protivny
stale jenom rve a breci a vzteka se. Asi mu jdou zoubky protoze vsechno strasne kouse a kdyz mu dam prst, tak to je sila. ale v pusinke jsem zatim nic nevidela tak nevim… kdyz jemu se do ty pusinky moc koukat neda, protoze ji vzdy zavira ![]()