Mamči z Mostu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
2.9.13 17:36

Joo teď se spíš vzteká když se nemůže otočit zpátky :D takže k němu běhám a otáčím ho a on je hněď zase zpátky na bříšku :D :D :D no je to teď pěkná sranda.
Juuu šikulka je :potlesk: Ani se nenazdáme a za chvilku budou běhat po čtyrech :) ono to tak strašně rychle utíká :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
2.9.13 21:10

Jo jo to sme měli doteďka..:D dva měsíce sme jí museli otáčet než se naučila otáčet se na záda..:) a teď už to konečně umí a začala válet sudy..takže jí položim na zem na deku a za chvíli je na druhý s traně pokoje..:D už je to veselejší..za chvíli lézt pak chodit..utíká to rychle..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.9.13 13:47

Hmm tak to se mám načo těšit :D :D :D aspoň bude sranda ;)
Je hezký na ne koukat jak se snaží :) jsou to miláčkové. Dnes smě byli na kontrole, tak prcek se hodně zlepšil jak cvičíme. Tak nám to ještě nechala a budeme cvičit dál :( :) ale jsem ráda, že jenom jeden cvik. Hrozil nám i druhý a ten byl pěkně těžký a Péťa u něho řval ještě víc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.9.13 22:14

Tak to je dobře že se lepšíte..:) aspoň je vidět, že mu to pomáhá..:) chudinka malinká..ale ono je to snad nebolí ne?..jenom je to prostě nepříjemný pro ne..ono když si představíš, že až budou lézt nebo chodit až za nima budeme muset běhat :D zlatý děti to sou tedkon :D :) je to hezký na ně koukat jak se snaží ale ta naše cácorka se pak začne vztekat že jí to nejde tak je mi jí líto…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.9.13 12:24

Taky jsem ráda že se zlepšuje :) nn nebolí ho to, jen je mu to nepříjemní jak ho nutím to dělat :( na začátku se směje, ale pak spustí protože musíme cvičit 10 minut, tak se mu to nelibí :(
Hlavně jak snima budeme muset za ruce :D to přijdeme o záda :D ale už se nato těším :) Péťa se taky vzteká když se mu nedá otočit nazpátek :D :D jsou to malý vzteklouni ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
8.9.13 01:36

Tak pokud se to zlepšuje tak to za to stojí..:) ojojoj na to se fakt těšim :pocitac: to bude něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
9.9.13 08:43

:D :D :D aspoň je s nimi sranda :D Sašíí jak často kojíš cez den a v noci??? Malý se mi zase začal v noci budit nějak často :( takže mám krásnou noc :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.9.13 10:39

To bez pochyb..:) kojim ráno tak v 7-8 potom když si řekne přes den, ale to spíš 1 max. 2× ale t si spíš jenom cucne..a večer jednou před spanim a v noci tak 2-3×..:)mě se to teď trochu zlepšilo musim teda říct..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
10.9.13 18:30

Hmm tak Petulko má zase své období nočního hladu :-D snad to nebude dlouho trvat :-)
My zítra odjíždíme na Slovensko tak jsem zvědavá na cestu. Snad to zvládne v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.9.13 19:23

Takový období jsou na nic co? :D my máme poslední syndrom odloženýho dítě, a v noci chovací..že chce bejt prostě se mnou..snad todle období zase skončí :D snad joo..už neni takový vedro a s více přestávkama to půjde..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
10.9.13 20:57

No to mi povídej :D někdy jsem už tak hotová, že se těším do postele, ale ani tam si neodpočinu :D :D snad to fakt někdy skončí. No my jedeme vlakem, takže se toho trošku obávám. NO uvidíme :) ale už se moc těším na rodinu :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
16.9.13 11:06

Tak jak jste zvládli cestu? :) byl malej v pohodě? :) určitě to skončí..:) pak už nás potřebovat nebudem a budem na to vstávání k nim ještě vzpomínat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
16.9.13 14:49

Cesta byla supr. Maly spal celou noc. Jen ja jsem musela lezet na jednom boku, tak som sa mo nevyspala :-) ale dalo sa to prezit :-) jo to jo, budeme spominat, a budou to stejne hezky vzpominky ;-) A co vy, jak se drzite? Co mala Eliska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
17.9.13 09:55

Tak to je dobře..:) alespoň malej byl hodný :) určitě..ty nejkrásnější vzpomínky..:) Eliška je poslední dobou hodnější, už něřve kvůli prkotinám..:) zoubky zatim teda žádný ale včera sem jí našla na dásničce bílou tečku, tak uvidíme co z toho bude..:) a co malý?..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
17.9.13 18:35

Hmm tak to ti zavidim. Petulo je ted stale nejaky protivny :( stale jenom rve a breci a vzteka se. Asi mu jdou zoubky protoze vsechno strasne kouse a kdyz mu dam prst, tak to je sila. ale v pusinke jsem zatim nic nevidela tak nevim… kdyz jemu se do ty pusinky moc koukat neda, protoze ji vzdy zavira :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová