Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte mamky, vím, že už tu jsou podobné témata založeny, ale jsou už jaksi neaktuální nebo se skupiny uzavřeli sami pro sebe apod.. Tak zkouším, jestli jsou zde aktuálně nastávající mamky z Olomouce a okolí, co chtějí pokecat, poradit, podělit se, zajít někam a pod.
Jestli jo, tak se přidejte, budu ráda.
Ahoj
Já bydlím nedaleko Olomouce, můžu se přidat? V srpnu jsem objevila pozizivní TT a v září jdu na potvrzení k dr.
Ahoj, no to je jasná věc
, tak gratuluji a hlavně at je potvrzeno
. Já čekám lédnáčka.
@Mamina A Mě vychází podle kalkulačky termín 23.4.
Jsi přímo z Olomouce?
Já jsem taky kousek od Olomouce a termín mám v půlce března
Doma už jednoho raubíře mám ![]()
ANo, jsem přímo z města a odkud jste holky vy?? Já čekám prvního drobka a pravděpodobně holčičku.
Holky mamky, to nás je tu opravdu tak málo, nebo se diskutuje jinde??
Ahoj holky, já jsem taky z Ol, Jsem 12+3.Jednoho synka už mám.
@Mamina A V kolikátým týdnuti řekli pohlaví?
Já mám termín 10.3.14
Ahojky, já jsem taky z Olomouce a taky už jednoho syna mám
Jsem ve 12 tt a termín máme 17.3.14 Doufám, že se to tady trošku rozjede a pokecáme ![]()
No že by se to konečně začlo hýbat
…
@ronivera28 pohlaví mi paní doktorka řekla v 16tt, ale samozřejmě to byl takový ten prvotní odhad, ale že prý tam kulky nevidí
. Na ultrazvuk jdu ted v uterý, tak čekám, že mi to potvrdí.
@Mamina A kulky ani vidět nemůže
Jinak já jdu na genetiku 10.9. tak doufám, že mi dr taky řekne holčičku..
Ahoj holky, tak já bych se také ráda přidala. Jsem 11tt a jsem přímo z Olomouce. Čekáme první mimi, takže moc nevím co mě všechno čeká a tak pomalu zjišťuju a čerpám informace
![]()
Možná říkala pindíka, já už nevím
…
@mmmmmmonca ahojky, vítej mezi námi. Gratuluji a na informace se klidně ptej, co budem vědět, rádi předáme. I když já jsem taky prvorodička ve 20tt, takže moudrosti jsme zatím moc nepobrala ![]()