Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mili30 píše:
@mili84 tý jo, tak mi řekni jakto, že to v nemocnici nezjistili? Mne při propouštění dělali UTZ a prej nikde nic a to dr. říkal, že. kdyby tam byl hematom, tak by tam zbytek viděl nebo aspoň stopu to něm a to i v případě, že by byl hodně malinkej…A co s tím hematomem teď? To se jako vstřebá nebo můžeš začít znovu krvácet nebo co? Já se teda taky pro jistotu Poláka zeptám ať koukne po příčině, jestli tam teda neuvidí něco on. Zas to máš aspoň dobré v tom, že víš příčinu, já můžu akorát spekulovat.
No, prý to nemusí být vždycky hned vidět-což mi potvrdila i teta-zdravotník… Každopádně jsem schválně čekala, jestli k tomu Polák něco řekne, jestli tam něco uvidí a řekne k tomu něco, ale o hematomu ani nepípl… A co ty jak jsi dopadla? Hele-nevypisovala ti sestra náhodou tak neschopenku??? ![]()
Jinak pro všechny-dopadli jsme dobře… jsme zdraví a sice to není na 100%, ale vypadá to na holčičku, tak uvidíme jestli nám pindík nedoroste ![]()
@mili30 Jo a říkal, že špinit to může, že se vstřebává… každopádně mě do práce už nejspíše nepustí-mám odpočívat ![]()
@mili84 hele a nebyla jsi tam náhodou i s prckem a manželem v oranžovém tričku?
Dokonce asi vím jak se jmenuješ, páč jsem tam sestře mrkla
Jinak nám pohlaví, řekl
a jak ti to teda vyšlo? Já nemám po hematomu ani stopu a nic jiného taky nenašel, jen tu hodnotu PAPP-A mám nějakou nižšší.
@mili30 jo byla
Taky nám řekl pohlaví, ale ne na 100% a jinak vše vyšlo úplně ukázkově
A na další jdeme k němu 31/10/2013… tak fotka z 3D je bomba ![]()
@mili84 my jdeme 29/10/2013 a jakou máš napsanou hodnotu PAPP-A? JJ fotky jsou bomba, nemůžu se na ně vynadívat
hned jsme jeli do obchodu a pořídíli první pidi obleček
A kolik jste platili za tu 3D fotku?
@mili30 Hodnotu PAPP-A mám 1,45 mIU/ml = 1,39 MoM
Za fotku jsme platili 200,– ale je bombastická a malej byl hotovej z toho UTZ - furt o tom každýmu vykládá
Jinak my jeli domů, od včera špiním
, v noci to trošku zesílilo, tak snad ta potvora zmizí… naštěstí je pod miminkem, což je prý taky dobře jsem vyčetla…
A co vám řekl za pohlaví??? Vzhledem k tomu jak ses culila, tak bych to tipla na holku
Bysme pak mohli uspořádat nějakej srazík… u mladýho ho holky z konkurenční stránky taky zorganizovali a našli jsme bandu fan kamarádek pro maminku a kamarádů pro malýho, i když se slezeme jen několikrát do roka… Jo a nevíš-možná už se to tady řešilo-ale není v Olmiku nějaký obchod pro těhule?
@mili84 obchod vyloženě pro těhule jsem ještě nenašla, pouze klasické řetězce (HM, CA, atd…)
Pokud někdo něco objevíte dejte prosím vědět ![]()
@LK87 No, já už z nouze objednala jedny kalhoty z netu http://www.tehotenske-obleceni.net/…ans-121.html… jsem si v těch řetězcích nic nevybrala…
A hlavně-nechtěla jsem klasický rifle neb trpím od začátku těhu na kvasinky. Tyhle mají 97% bavlny…
Holky obchod slůně na dolním náměstí, ale pro maminky toho oblečení tam moc není - teda dívala jsem se zatím jen přes net.. Já bych radši koupila něco z obchodu, přes internet se mi moc objednávat nechce, protože se určitě netrefím do velikosti…
@Mamina A no, já sázím na to, že to jde vrátit a taky tam měli tabulku velikostí
Tak snad jsem to trefila… ale jinak bych taky eadsi volila obchod…
@mili84 hm tak já mám tu hodnotu PAPP-A 0,64 mIU/ML – 0,33 MoM. Někde jsem se dočetla, že při těchto hodnotách je vyšší riziko potratu
ale dr nic neříkal, jen jsem zase lustrovala tu zprávu asi zbytečně moc. A co ti na to řekl na to krvácení? Já jsem v pohodě, jen mám pořád takovej výtok a bolí nebo spíš tlačí me pořád podbříšek, ale říkala jsem mu to a on mi na to nic neřekl.
S tím oblečením holky nevím…v obou již zmiňovaných obchodech jsem byla a až na pár triček mi to přijde jako totální katastrofa. Já našla kalhoty na netu, ale jsou to jakoby rifle na atomrat.cz Není to těhu obchod, spíš sportovní oblečení, ale něco volnějšího se tam pořídit dá a nevypadá to tak katastrofálně. Jinak s chlapem jsme se dohodli, že pohlaví nikomu neřekneme, že to bude překvapení, takže jsme to doma řekli jen prckovi, tak uvidíme jak dlouho to bude tajemství ![]()
A pro srazík jsem taky, co hned vymyslet nějaké místo a termín?
@mili30 Já se ho na to blbka nezeptala
Jsme hltali ten monitor…
Já si jednu těhu kalhoty objednala-odkaz je výše, tak mrkni… Jinak je lepší občas nevědět-takže nečti-ale já ráno taky hltala hematomy
A vyšlo mi z toho, že rozměrově je OK, spíše menší, což je dobře a stejně tak je dobře, že je pod miminkem… Víc už nepátrám… špinění snad přejde-mám doma ascorutin, tak jsem si zobla, uvařila čaj s citronem a 19/9 jdu do poradny, tak budu chytřejší… snad se to tím špinením vyčistí a hlavně nebude to krvácet ![]()