Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky!Hledám na pokec mamči z Otrokovic i okolí
ahojky tak jsem tu
jsem taky z otrokovic a mám 13měsíční holčičku
a co ty ![]()
ahojky!Jmenuji se Iva a mám 10letou dceru Míšu a skoro dvouletého syna Lukáška.A z které si 4ásti ?My jsme z Trávníků. ![]()
Ahojky
Já jsem ze Zlína, nechceš se přidat do diskuze Těhulky ze Zlína? Jsme tam ted už samé maminky a jedna těhulka, no jo, čas letí.Ostatní holky jsou většinou z okolí Zl
Ahoj Zuzko,dlouho jsi u nás nebyla!
Co je u vás nového?
Ahojky!Tak se přidám k vám na diskuzi ![]()
Zuzu:napíšu ti mobil do zpráv.Možná ,že jsem se někde už viděly.Těším se na prochajdu. ![]()
ahojky jedeme ted na necelé 2týdny na chatu na Rusavu tak až se vrátíme tak se ozvu ![]()
Ahoj Zuzu!
Jak bylo na chatě asi super co?Můj manža pochází z Holešova,tak taky někdy jedem na Rusavu a jdeme na Kolibu Čecher na oběd.I ten koupák je tam fajn.Jak se jinak máte?Jak byli ty hice ,tak malý byl pěkně otravný ![]()
Dnes jsme se vydali na koupák ale počasí hnus -za hodinu apůl jsem šli domů.A ráno to vypadalo,že bude hezky.
Ozvi se at můžeme hodit tu prochajdu ![]()
Ahojky dovolím si oživit téma protože nevím co vzít s sebou a co ne jedu těd ve středu na Rusavu budeme ubytované v bungalovech (jedu tam s kamarádkou) a netuším co tam je a co naopak vzít z domu pokud tam byl někdo ubytovaný poradte díky moc
Ahoj já jsem původně ze Spytihněvi, nyní bydlím v babicích, ale docela často jezdím do otrokovic.