Maminky Praha 9 - Černý Most

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14210
30.6.09 17:03

Maminky Praha 9 - Cerny Most

Ahojky, mam holcicku 3 roky a potrebovaly bychom nejakou kamaradku (pripadne i kamarada) na vyblbnuti idealne tak 2-5 let, nejlepe nekoho kdo nechodi do skolky, Andrejka zatim do skolky jeste nepujde. A kdyby byl jeste mladsi sourozenec v kocarku kolem 6ti mesicu, tak by to bylo uplne super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14210
24.1.10 20:21

Tady fakt neni nikdo z CM s podobne starymi detmi? Ted uz jsme zase o pul roku starsi nez pisu nahore, viz metriky. Pri tomhle pocasi se neda moc nikam dojizdet a samozrejme ani nasim kamaradkam se nechce v tom snehu za nami, tak kdyby byl nekdo primo na CM, bylo by to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.1.10 20:14

Ahojík jsem tu nová, nejsem z ČM, ale z Újezdu nad Lesy. Na ČM často jezdíváme, akorát teď nemohu, pže mám doma 14-ti denní miminko :-) Ale kamarádka by se hodila, jsme tu cca 8 měsíců, nově přistěhovaní ze severu a nikoho v okolí moc neznáme .. Mám holčičku 2 roky a chlapečka .. tj. to miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
4.6.11 07:40

.. jolynko a odkud jste z čerňáku??? máte výhodu, že máte děti dvě.. my taky scháníme kamarády… :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.6.11 21:09

Najdu maminku z cernyho mostu?Kdyz tak prosim o zpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
12.8.11 20:12

Ahojky,
taky sháním kamarádku pro sebe a kamarádku nebo kamaráda pro naší malou - tedy je jí teprve rok, ale odmalička ji „opečovávala“ 3letá cácorka…
Jsme od Rajské zahrady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
12.8.11 21:13

jj určitě joo, proto jsem zakládala tuhle diskuzi!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
17.5.12 13:29

Ahojky já taky moc hledám kámošku je mi 33let a jsem z Černého Mostu.Mám dvě děti 3,5 roku a 2 roky.Najdu tu někoho na poklábosení a procházky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Market 9
6.1.13 09:23

Hledám maminku na společné kočárkování - černý most, kyje, počernice, běchovice a okolí. Ráda někam popojedu :-) Mám měsíc a půl starého syna.

• Citovat
  • Upravit
5
19.1.13 20:52

Markét Ahojky Kde přesně bydlíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Market 9
20.1.13 08:02

Bydlím v Běchovicích a ty?

• Citovat
  • Upravit
5
20.1.13 16:06

Já kyje ale nové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
21.2.13 20:10

Ahoj maminky, já jsem se též přistěhovala na Černý most. Též tu vůbec nikoho neznám a mám 5ti měsíční holčičku, pokud by někdo měl zájem o nějakou procházku ráda Vás poznám.:-))) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
21.2.13 20:35

Ahoj, já se hlásím :mavam: Ale až tak v březnu, neva? Píšu diplomku a mám teď fofry :,( Já mám dva kluky. Jeden má rok a druhý 2.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
21.2.13 20:48

Ahojky klidne se ozvy budu moc ráda a chápu že diplomka dává zabrat. Třeba se mezitím najde ještě nějaká maminka a bude nás více:-)))) a Je dobře že jsou dětičky starší aspon se dovím něco nového:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová