Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, mam holcicku 3 roky a potrebovaly bychom nejakou kamaradku (pripadne i kamarada) na vyblbnuti idealne tak 2-5 let, nejlepe nekoho kdo nechodi do skolky, Andrejka zatim do skolky jeste nepujde. A kdyby byl jeste mladsi sourozenec v kocarku kolem 6ti mesicu, tak by to bylo uplne super ![]()
Tady fakt neni nikdo z CM s podobne starymi detmi? Ted uz jsme zase o pul roku starsi nez pisu nahore, viz metriky. Pri tomhle pocasi se neda moc nikam dojizdet a samozrejme ani nasim kamaradkam se nechce v tom snehu za nami, tak kdyby byl nekdo primo na CM, bylo by to fajn.
Ahojík jsem tu nová, nejsem z ČM, ale z Újezdu nad Lesy. Na ČM často jezdíváme, akorát teď nemohu, pže mám doma 14-ti denní miminko
Ale kamarádka by se hodila, jsme tu cca 8 měsíců, nově přistěhovaní ze severu a nikoho v okolí moc neznáme .. Mám holčičku 2 roky a chlapečka .. tj. to miminko.
.. jolynko a odkud jste z čerňáku??? máte výhodu, že máte děti dvě.. my taky scháníme kamarády…
![]()
Ahojky,
taky sháním kamarádku pro sebe a kamarádku nebo kamaráda pro naší malou - tedy je jí teprve rok, ale odmalička ji „opečovávala“ 3letá cácorka…
Jsme od Rajské zahrady…
Ahojky já taky moc hledám kámošku je mi 33let a jsem z Černého Mostu.Mám dvě děti 3,5 roku a 2 roky.Najdu tu někoho na poklábosení a procházky? ![]()
Hledám maminku na společné kočárkování - černý most, kyje, počernice, běchovice a okolí. Ráda někam popojedu
Mám měsíc a půl starého syna.
Ahoj maminky, já jsem se též přistěhovala na Černý most. Též tu vůbec nikoho neznám a mám 5ti měsíční holčičku, pokud by někdo měl zájem o nějakou procházku ráda Vás poznám.:-))) ![]()
Ahoj, já se hlásím
Ale až tak v březnu, neva? Píšu diplomku a mám teď fofry
Já mám dva kluky. Jeden má rok a druhý 2.5
Ahojky klidne se ozvy budu moc ráda a chápu že diplomka dává zabrat. Třeba se mezitím najde ještě nějaká maminka a bude nás více:-)))) a Je dobře že jsou dětičky starší aspon se dovím něco nového:-))))