Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ugluk píše: Více
Borec!!! Asi nastupuje nová mladá generace sportovců.
@Anonymní píše: Více
Nepřišlo mi. Jenom není tak prvoplánově vysmátej, ale to koneckonců ani ti ostatní jak tak na ně koukám, mají toho dost. Ten Nor byl papírový favorit a myslím, že i on ho hodně táhnul, nakonec oba překonali dosavadní olympijský rekord, takže to druhé místo je fantastický úspěch, zvlášť na tak mladého kluka.
Taky mi přijde, že je zklamaný. Že nemá vůbec radost, přitom je to krása a má medaili! ![]()
Taky mi připadá, že má tu medaili za trest. Ale podle mě je zklamaný, chtěl zlato.
A důvodem pro anonym je, že se za svůj názor stydíš?
@vokishka píše: Více
je mu 19, má ještě sportovní život před sebou. A v pátek jede další závod. Ale také mi přišel trochu neveselý, to jo.
Byl skvělej, stříbro je nádhera
taky mi přišlo, že se neraduje, ale působil na mě unaveně ![]()
@884135 píše: Více
možná už je psychicky na dalším závodě, v rozhovoru přišle dost ambiciozní a že má vše naplánováno takže si odškrtl medaili a už je v mysli jinde
@ka2ka píše: Více
Někdy to člověku v hlavě docvakne až ex post.Co dokázal.
Toto píší na i dnes :…
Pouze český mladík vypadal, že se mu stříbro snad ani slavit nechce. Při své velké ambicióznosti si zcela jistě myslel na tu nejcennější medaili. Další pokus ji získat bude mít v pátek na dvojnásobné trati…
Ale někde jsem četla, že je větším favoritem na 10km, jak na 5km. Podle všeho mu jdou lépe ty delší tratě, takže se máme ještě na co těšit ![]()