Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, obracím se na vás s prosbou, která souvisí s mým výzkumem v rámci bakalářské práce. Studuji na Univerzitě Palackého v Olomouci na Filozofické fakultě, konkrétně na Katedře sociologie, andragogiky a kulturní antropologie, takže dotazník je součástí mého akademického výzkumu v rámci bakalářské práce. Zaměřuji se na to, zda mají moderní zkrášlovací prostředky a estetické/plastické procedury vliv na vnímání vlastního těla a krásy obecně. Součástí práce je krátký dotazník k tomuto tématu a chtěl jsem vás poprosit, zda byste měla čas a chuť ho vyplnit. Výsledky jsou zcela anonymní a vyplnění nezabere více než 10 minut. Pokud budete mít jakékoliv otázky před, během nebo po vyplnění, klidně napište, rád je zodpovím. (vojtech. kavrik01@UPOL) Pokud byste navíc věděla o někom, koho by tohle téma mohlo také zajímat a chtěl by dotazník vyplnit, budu moc rád za sdílení. Dotazník https://forms.gle/…TgMT77Tke7w9
Vyplneno. Dobre zvolené tema. Preju hodne štěstí, jak s bakalarkou, tak pri SSSZ
@vojtech.kavrik jo, vyplněno, dobré téma a též dobře zpracovaný dotazník, svěží a rychlé vyplňování
Nedošla jsem do konce, protože na škále chybí možnost „spíše souhlasím“.
Což nedává smysl když směrem na opačnou stranu od neutrálního vyjádření máš možnosti 3 ![]()
Doufám, že je dotazník ještě aktuální, vyplnila jsem ho a musím uznat, že byl vytvořen velmi pečlivě..
Vyplnila jsem, ale očekávala bych více otázek do hloubky, tyto mi připadaly příliš obecné a bylo jich poměrně málo.