Peníze a zábava v Loterii

6
24.11.25 22:41

Peníze a zábava v Loterii

Skupina pro lehká témata o penězích, hrách, loteriích, strategiích a zábavě.
Prostor pro sdílení zkušeností, tipů a neformálních diskusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
24.11.25 22:44

Já hraju hlavně o dobrou náladu. Peníze jsou jen bonus, který se občas zjeví… asi jako jednorožci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.11.25 22:46

Jednoduchá strategie, která mi funguje

Ahoj všem,
chtěl bych se zeptat, jestli tu někdo občas sází třeba číselnou hru 3 z 21 od Fortuny?

Poslední měsíce zkouším hodně jednoduchý způsob:

sázím jen 1 sloupeček za 10 Kč

vybírám dvě čísla podle historie tahů (žádná náhoda)

sleduju, jak se ta čísla dlouhodobě „chovají“

Držím se okolo 50–70 % návratnosti – což mě upřímně překvapilo.
Má někdo podobnou zkušenost?
Používáte třeba vlastní systém, sledujete mezery mezi tahy, nebo horká/studená čísla?

Budu rád za jakékoliv rady nebo poznatky. Díky 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.11.25 22:49
@Makikki píše: Více

To je pravda 😊
Taky to tak mám - hlavně jako zábava – jen mě začalo zajímat, jestli se dá výběr čísel dělat trochu chytřeji než úplně náhodně. A zatím mě to překvapivě baví. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
24.11.25 22:52

Zajímavý přístup. Já jsem časem zjistila, že u těhle her funguje hlavně jedna strategie – držet to jako zábavu, ne jako matematický boj.
Statistika je sice fajn hračka, ale u náhodných tahů má stejně nakonec poslední slovo štěstí.

Sleduju si občas horká/studená čísla jen pro pocit ‚kontroly, ale beru to s rezervou.
Důležitější je, že mě to stojí pár korun a baví mě ten malý adrenalin, ne že čekám nějaký systém na peníze. 😄

Takže za mě je fajn, že ti vychází návratnost, ale největší výhra je, když tě to nepřestane bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.11.25 23:02

ano ano musí to být zábava, proto já fakt sázím jeden jedinej sloupeček z a10,–Kč, což je pro mne adrenalin tak akorát a stále si bádám, jak to vylepšit - jako důchodce (krom jiného učitel matemetiky) mám prostě skvělou zábavu… Jo a metodou Martingale se dají krásně překlenout ta nevýherní období, to možná znáš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
24.11.25 23:08

Martingale znám… to je taková metoda přidej prachy a doufej, že tě vesmír nechá vyhrát. Něco jako ruská ruleta. 😄
Ale hele, jestli to jedeš za desetikačku, tak jsi chytřejší než půlka lidí, co si myslí, že přečůrají náhodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.11.25 23:15

Fakt Fortunu 3 z 21 hraju jen jeden sloupeček za 10,–Kč a návratnost v průměru (cca ten průměr počítám tak za 30 tahů) je 50-70%. Jo jako „prča“ fakt sázím jenom 2 čísla. Celkem se losují 3…

Takže mám maxilmálně tak 0-9 nevýherních tahů a to se s Martingale nechá zvládnoud :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.11.25 23:26

Jo používám na to program - když dáš v Google hledání text „PREDIKTOR ČÍSEL“ tak je to hnedka první odkaz - je tam takovej Hercules na obrázku :-)… Zdravím a Hodně štěstí nejen při sázení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová