Seriál Ratolesti - sledujete? Co na to říkáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24985
22.10.25 18:56

Seriál Ratolesti - sledujete?

Viděla jsem první díl a natočené je to podle mě dobře. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1224
22.10.25 19:00

Sleduji, líbí se mi hlavně to, že seriál reflektuje aktuální témata celkem objektivně a ne pouze z jednoho úhlu pohledu. Těším se na každý další díl. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6045
22.10.25 19:00

:srdce: videla som zatial vsetky odvysielane. Paci sa mi to. Aktualne temy, zaujimavi herci.
To si videla tu cast, kde tak efektivne distribuoval? To bolo na mna trocha vela, priznavam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24985
22.10.25 19:18

@Mkmkz Ano, přesně. Hlavně si myslím, že je to dobré pro rodiče. Aby byli všímavi vůči svým dětem. I to byl záměr tvůrců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6045
22.10.25 20:21
@MartinaIrena píše: Více

Ano, vsetci dospeli okolo neho si isli svoje. Riesili iba svoje problemy, nedavali mu prilis priestor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7655
22.10.25 20:23

Dívám se a takhle na nedělní večer dobrý. Líbí se mi, že reflektují fakt tyhle hodně aktuální témata, třeba ten poslední díl to byla jasná inspirace tou učitelkou, co teď dostala podmínku. A že tam vždycky dávají dva pohledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24985
22.10.25 21:40
@Mkmkz píše: Více

Jen mi bylo divné, že ho vyšetřovali na svobodě. A byl tam jeden vtipný moment při výslechu, kdy vyšetřovatel mu holou rukou podává balíčky s trávou se slovy: "Čí si myslíš, že na tom asi tak budou otisky. " To se úplně nepovedlo. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
23.10.25 07:14

Líbil se mi zatím nejvíc první díl, zaujalo mě to. Druhý byl taky dobrý. Ten třetí o té učitelce už mě tolik nebavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33278
23.10.25 07:33

Dívám, líbí se mi to. Líbil se mi i serial Děcka a Mozaika. Škoda, že se takové seriály netočily před 20-30 lety.

@MartinaIrena
Toho jsem si nevšimla, ale my, diváci krimi filmů :), víme, že výslechu už jsou z důkazního materiálu otisky sejmuté a všechno je zpracované a zaevidované.
Takže spíš asi měl říct - čí otisky tam byly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
23.10.25 08:04

Viděl jsem první díl.
Téma zajímavé, ale je to staršně utahané, jak nějaká telenovela.
Na další díly koukat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
23.10.25 18:13

Me to dost zklamalo, dala jsem tomu 2 dily a vzdala jsem to, nudne a divne pojate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6045
1.12.25 21:26

Sledujem deviaty diel a ten mlady dealer je ale hnusny had :cert:
Mat take dieta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24985
2.12.25 15:28
@Mkmkz píše: Více
Že jo. Jsem z něj v šoku. Bezcitný, ani pláč vlastní matky ho neobměkčil. Hlavně si asi frajer neuvědomuje, že když ho zase zabásnou, tak už to jako recidivu budou posuzovat přísněji a nevyvázne jen s 6 měsíci podmínky.
Co mi ale není jasné, jeho motiv dealování. Rodiče jsou zjevně movití, kolo má luxusní, na co potřebuje a kam dává tolik peněz?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6045
2.12.25 15:52
@MartinaIrena píše: Více

Jeho postavu teda napisali extra nesympaticky, aj to dobre hra ten herec. Taku facku by som mu dala :lol:
On v podstate nerobi nic zle, matka ho bude kryt, vo vazeni neskonci. Tak to prezentuje.
Presne ako pises, je extra bezcitny. Vie, ze sa matka trapi a rata s tym, ze ho neohlasi policii, ved je jej syn a ona ho podrzi, aj za cenu, ze ide proti vlastnym hodnotam… V tomto momente by som ho fakt oplieskala o stenu.
Zda sa, ze pre peniaze to nerobi… Aspon to v tom seriali nevidim ako motiv.
Je to tazke, byt rodicom vraha, dealera… Skutocne. Vediet, ze tvoje dieta ublizuje druhym, ale zaroven to je tvoje dieta. Strasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová