Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@TMana píše:
Tohle by se mělo trestat.
Hlavně chudák dítě. Se udrbe…
@ugluk píše:
Je tu na to asi tak padesát diskuzí…
U nás se maximálně osvědčilo www.bezvsi.cz
Neosvědčily přípravky pro zvířata, žehlička a vyčesávání obyč všiváčkem.
Doporucuji koupit psr kusu na aliexpressu pro priste. Stoji par korun.
Nam pomohl Paranit-je to sprej+sampon a vsivacek,synovi jsem umyla hlavu 2× za sebou vycesala a byl klid
@fragola píše:
@Russet Tak přece si ty bestie nebudeme chovat, že joManžel měl kolegyni v práci, která konstatovala, že dcera má vši, ale nic s tím zatím dělat nebude. Tohle prostě nepochopím, že jsou někteří lidé tak hloupí a ostatní rodiče se můžou pak třeba zvencnout a točí se to pořád dokola.
Dcera měla ve školce spolužáka s podobně smýšlející maminkou. Půl roku se ve třídě točili vši. ![]()
@jenny.fields jo, akorát já to potřebovala ze dne na den, tudíž jsem zaplatila tři stovky, druhý den dorazilo a třetí den šla vesele do školky trvale zbavená vší. V porovnání s potenciální neúčinnou útratou v lékárně mi ty tři stovky „nafurt“ přišly jako dobrá investice. Ale jako prevenci bych to klidně doporučila mít doma všem rodičům a tam klidně z Ali, protože člověka nepálí, že by na to odvšivení čekal týdny ![]()
@jenny.fields píše:
Doporucuji koupit psr kusu na aliexpressu pro priste. Stoji par korun.
Z Ali není tak dobrý jako tenhle.
@Netopirek píše:
Dcera měla ve školce spolužáka s podobně smýšlející maminkou. Půl roku se ve třídě točili vši.
Tak to nepochopim!
A navic jeste u chlapce.Bohuzel mi je syn take ze skolky prinesl,takze okamzite strojkem ostrihat,vse vyprat a byl klid,ale u holcicek je to horsi no
Ja mam z vsi primo fobii. ![]()
@Russet Ano, fuj to je! Opravdu nechápu, jak někdo může takto smýšlet. Ona i magistra v lékárně říkala manželovi, když donesla dcerka vši poprvé, že někomu je líto peněz, tak nic neřeší. A věřím, že takových rodičů bude víc. My jsme třeba za první vši dali 3000Kč a vši se měly jako v lázních
Teď vím, že se to dá řešit efektivně a levněji ![]()
Vám přeju, ať se vám vši vyhýbají co nejdéle. Mě už strojek u větších kluků nezachrání, už nechtějí být extra na krátko, tak holt vyčesáváme
A pokud tě to potěší, děti chodí do kolektivu od roku 2009 a vši jsme měli 4×, mohlo by být i hůř ![]()
@TMana píše:
Tohle by se mělo trestat.
Přesně tak!
@Netopirek To musí být radost. Tupost některých lidí nemá mezí ![]()
U nás pomnohl parasine, zabil vši a hnidy, ale vsechno jsem pak ručně vybrala, všiváček nám nepomohl. Jinak vše vyprat, co nsešlo vypprat jsem dala na měsíc do pytle a na půdu (mrzlo tehdy)
@Netopirek píše:
Je naprosto totožný.
@Netopirek píše:
Dcera měla ve školce spolužáka s podobně smýšlející maminkou. Půl roku se ve třídě točili vši.
To je šílený a věděly to paní učitelky? Protože by správně dítě, které má vši vůbec neměly pustit do třídy, až když je 3 dny bez. ![]()
@jenny.fields píše:
Je naprosto totožný.
Ten co mám doma já ne ![]()
@Netopirek píše:
Funguje perfektne.