Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Maky.p tak to pak muselo být ![]()
Tak já nevím asi je to normální? Mě se to tedy nikdy za střízliva nestalo, jediné co když spím někde jinde tak se vzbudím a panikařím, že nevím kde sem atd.. Ale tak to je normální jak je člověk zblblej a než se rozkouká, ale toto
asi máte pravdu uvidím jak zítra
@werunkaw123 píše:
Jsou jí 2r tak právě nevím zda je to možné, ona v té době ještě nespí… Teprve usíná
Ano, ono se to právě děje při usínání. Právě při tom přechodu z bdělého stavu do spánku, kdy se svaly postupně uvolňují.
@Kakika píše:
Ano, ono se to právě děje při usínání. Právě při tom přechodu z bdělého stavu do spánku, kdy se svaly postupně uvolňují.
Takže je to normální a já jsem další matka co hledá někde něco co tam není ![]()
Jsem hold katastrofik tak děkuji za uklidněnou ![]()
Zakladatelko, mne se to v detstvi stavalo casto a ted se mi to taky nekdy stane, vetsinou je to, kdyz jsem hodne unavena a rychle upadam do tvrdeho spanku. MYslim, ze to nic vazneho neni, ale neprijemne je to hodne, taky se pak vzbudim vydesena. Dceri bych vysvetlila, ze je to jen sen.
@werunkaw123 v pohodě. Neznáš to, nezažila jsi to, tak je přirozené, že tě to rozhodí
A lepší se v případě nejistoty zeptat, než neřešit a později zjistit, že je to nějaký příznak
Já když si představím sama sebe, kdybych to neznala a děti mě tím „vyděsili“, tak by mě zřejmě taky hned napadl neurologický problém ![]()
Jinak jsem kdysi cetla vysvetleni, ze to se mozek usvedcuje v tom, ze clovek zije. Nevim, jak to lip popsat.
Nám se jednou starší opravdu postýlkou propadl, uvolnil se v rohu dolní rošt, půlkou těla visel dolu, horní půlku měl na matraci a klidně spal ![]()
@Kakika Díky
Tohle za střízliva opravdu neznám ![]()
@LadyTommy to je zajímavé
mě se takovéhle mozkové triky za celý život vyhnuly ![]()
Mam to i ted
kdyz usinam zda se mi, ze padam. Vetsinou u toho cuknu nekdy kopnu
ale nervu ![]()
@dalimil Nám se tohle taky už stalo… to nespala, ale vztekle řvala a cloumala postýlkou až se propadl rošt
Vůbec jí to neděsilo, vylezla tou dírou a šla si stavět komíny z kostek ![]()
Jj, mně se to stává kolikrát i teď, že sebou fakt festovně cuknu, protože se úplně leknu (při usínání najednou šok).. Ale teda takhle hnedka po sobě se mi to teda nikdy nestalo (nebo si to nepamatuju)
@werunkaw123 píše:
@dalimil Nám se tohle taky už stalo… to nespala, ale vztekle řvala a cloumala postýlkou až se propadl roštVůbec jí to neděsilo, vylezla tou dírou a šla si stavět komíny z kostek